Tankian Napisano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Jak w temacie Stylo 3.3 OCT używał ktoś ? jakieś opinie na jej temat? Cytat: "Open Core Technology. Ramię korby jest formowane z pojedynczej warstwy aluminium AL-7050-TV o najwyższej jakości. AL-7050-TV jest 75% wytrzymalsze niż tradycyjnie używane aluminium 6061. W rezultacie korby OCT są sztywniejsze, trwalsze i dużo lżejsze niż tradycyjnie kute korby. Proces jest własnością Truvativa i przez ostatni rok w jego własnej fabryce został doprowadzany do perfekcji." korba wazy 820g na ebayu mozna ja wyrwac za 200$ wiec z wysylka powininem się zamknąć w 600zł ale... no własnie jak ze sztywnością, zywotnością zębatek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 miałem te korbe truvativa. koronki po 1 sezonie do wymiany (wyglądały jak kły , drugi komplet 32 i 44 tez padł. mam korbe SLX, po zeszłym sezonie nie ma śladu zużycia. Marketing który napisałeś jest porażający (o tej korbie). stylo ma za to rewelacyjny wygląd i prezentuje się bombowo sztywność. nie widzę różnicy truvativ=slx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Welniak Napisano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 miałem te korbe truvativa. koronki po 1 sezonie do wymiany (wyglądały jak kły , drugi komplet 32 i 44 tez padł. mam korbe SLX, po zeszłym sezonie nie ma śladu zużycia. Marketing który napisałeś jest porażający (o tej korbie). stylo ma za to rewelacyjny wygląd i prezentuje się bombowo sztywność. nie widzę różnicy truvativ=slx. No i widzisz Koxie. Najlepsza będzie XT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 No i widzisz Koxie. Najlepsza będzie XT. zwłaszcza cena będzie najlepsza czy kupisz stylo, czy slx, czy xt będziesz podobnie zadowolony. ale wydaje mi się że koronki w shimano są twardsze. myślę, że to jest subiektywna ocena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Zawsze można je przełożyć do Truvativa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilroy Napisano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Ale na wyglądzie straci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.