Domin14 Napisano 17 Stycznia 2010 Napisano 17 Stycznia 2010 Co myslicie o tym rowerku ? Jest tak .Potrzebuje nowy rower i tak myslalem o krossie. mam paru kumpli z klubu ,ktorzy maja krossy i sa z nich bardzo zadowoleni.a i jeszcze wspomne ze uprawiam kolarstwo wiec potrzebuje w miare porzadny sprzet. a i jeszcze mam znizke w takim naszym sklepie klubowym dzieki mojemu trenerowi wiec cena by wynosila ok. 1100-1200 zł dla mnie to jest okazja. PS. Z góry ziękuje za pomoc !
afly Napisano 17 Stycznia 2010 Napisano 17 Stycznia 2010 Za takie pieniądze warto kupić ten rower, tylko podaj nam jaki to rocznik ;p 2009 mają wdł. mnie ładniejsze malowanie ramy, a może byś dołożyl do Kross`a Level`a A4 2009? Z tym że jeżeli uprawiadz kolarstwo to pomyślałbym na v-kami w tym przedziale cenowym, wchodzą one w gre?
Domin14 Napisano 17 Stycznia 2010 Autor Napisano 17 Stycznia 2010 Za takie pieniądze warto kupić ten rower, tylko podaj nam jaki to rocznik ;p 2009 mają wdł. mnie ładniejsze malowanie ramy, a może byś dołożyl do Kross`a Level`a A4 2009? Z tym że jeżeli uprawiadz kolarstwo to pomyślałbym na v-kami w tym przedziale cenowym, wchodzą one w gre? Już się troche nastawiłem na A2 i raczej z tarczami a model jest z 2009 roku.W profilu jest fotka jak bys chciał zobaczyć . ;p
Crazyk Napisano 17 Stycznia 2010 Napisano 17 Stycznia 2010 Parę zmian pod siebie i rower daje rade Pierwsze co to wymiana opon na kevlarowe, nawet kenda karma.
Sigwald Napisano 17 Stycznia 2010 Napisano 17 Stycznia 2010 Posiadam ten rower od maja 09, tylko biały kolor. Przez cały sezon użytkowałem go prawie codziennie(dojazdy do i z pracy, w weekendy wypady w góry) i jestem naprawdę zadowolony pomimo tego że szybko pedały padły. Musiałem jeszcze wymienić siodełko bo to fabryczne było za twarde na moją kościstą dupe. Na ten sezon postanowiłem go podrasować, nie dlatego ze coś mocno szwankowało, po prostu będę miał trochę kasy i chcę ją wydac na rower i tyle:). http://www.forumrowerowe.org/topic/62046-rowerco-wymienic/ Tu link do mojego tematu jakbyś chciał sobie poczytac:)
Domin14 Napisano 17 Stycznia 2010 Autor Napisano 17 Stycznia 2010 Posiadam ten rower od maja 09, tylko biały kolor. Przez cały sezon użytkowałem go prawie codziennie(dojazdy do i z pracy, w weekendy wypady w góry) i jestem naprawdę zadowolony pomimo tego że szybko pedały padły. Musiałem jeszcze wymienić siodełko bo to fabryczne było za twarde na moją kościstą dupe. Na ten sezon postanowiłem go podrasować, nie dlatego ze coś mocno szwankowało, po prostu będę miał trochę kasy i chcę ją wydac na rower i tyle:). http://www.forumrowe...werco-wymienic/ Tu link do mojego tematu jakbyś chciał sobie poczytac:) A masz wersje z v-brake czy masz może tarcze ?? Ja myśle o wersji z tarczami. Jak masz tarcze to jak mozesz oczywiscie napisz mi jak sie rower zachowuje przy chamowaniu np. w deszczu ,na sniegu bo dodam jeszcze ze w zime jak jest ladna pogoda to tez mamy treningi w terenie .
Sigwald Napisano 17 Stycznia 2010 Napisano 17 Stycznia 2010 Ja mam z tarczami, na forach różnie się o tych hamulcach wypowiadają ale ja jestem zadowolony, nawet bardzo. Po śniegu jeszcze nie jeździłem(kontuzja) ale na deszczu sprawują sie dobrze, troche piszczą, nie wiem to chyba normalne:), ale jak się rozgrzeją to problem znika:) Dobra modulacja, nie za ostro nie za miękko po prostu w sam raz, tylko wiesz to jest mój pierwszy rower i nie mam punktu odniesienia, także moja opinia może nie być całkowicie obiektywna;)
rastatajm Napisano 17 Stycznia 2010 Napisano 17 Stycznia 2010 Osobiści jeździłem na tych hamulcach i serio dawały radę. Skoro piszesz o jeździe w deszczu i śniegu to tym bardziej nie ma się nad czym zastanawiać.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.