KeicamRider Napisano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Tak jak w temacie : które są lepsze ? i Czy dużą mają przewagę jedne nad drugimi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Piątki lepsze i to bez porównania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KeicamRider Napisano 16 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Dzięki i właśnie o taką odpowiedź mi chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fludi Napisano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Juicy 5, a jak możesz dołóż do 7, bo mają regulacje skoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Którą prawdopodobnie użyje tylko raz na samym początku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blair7 Napisano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Hujesow nie kupuj pod zadnym pozorem, nawet za darmo, a regulacje jak masz to zaczniesz uzywac, bo ja odkad ja mam stale uzywam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KeicamRider Napisano 16 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Dzięki, nie spodziewałem się aż takiego odzewu z Waszej strony, no ale miłe zaskoczenie. Dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grondag Napisano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 SchwefelPo to są regulacje żeby je raz wyregulować, a nie żeby się paprać cały czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Ja osobiście z tego pad contact korzystałem kilka razy. Raczej przydatna sprawa. W górach ustawiam sobie tak, że klocki łapią gdzieś 1cm przed gripem, co daje mi możliwość lepszego chwytu kierownicy. Natomiast w zwykłej jeździe, wole jak łapią od razu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Też piątki polecę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stonebreaker Napisano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 polecam J5 poniewaz jak dla mnie maja lepiej wyprofilowana klamke no i siła hamowanie znacznie wieksza a hayes to juz przezytek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Jak juz kupujesz, to zastanów się nad Avid Elixir. Nowsze. Właściwie następca Juicy. Mocniejsze. W każdym razie chujesów nie kupuj )) Luzne, dzwoniące klamki i w ogóle słabsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Jak juz kupujesz, to zastanów się nad Avid Elixir. Nowsze. Właściwie następca Juicy. Mocniejsze. Też się obudziłeś ... Elixir jest mocniejszy pod względem siły, ale dużo słabszy pod względem wytrzymałości części (tłoczki w klamce). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitUSER Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Elixirów ja bym nie wziął, poczytaj to http://www.forumrowerowe.org/topic/58852-hamulce-tarczowe-e-niepewnoae-jutra/ A z tych dwóch zdecydowanie bierz Juicy 5, lepsze od Hayesów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.