Nawrotek Napisano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Hej No i stało się... W końcu coś, o czym tyle czasu śniłem nadeszło Rowerek w gotwej konf. będzie ważył mniej niż 9,5kg i zamierzam tego dopiąć do pierwszego wyścigu. Na fotkach można zobaczyć co już jest, rozpiskę zrobię jutro na spokojnie, czarnym kolorem będą części które czekają do montażu, a czerwonym do zamówienia. Waga ramy z 2 śrubkami i hakiem - 1523gramy Zacisk sztycy 18g Sztyca 221g Czyli jak na fabryczne rzeczy całkiem ładnie Fotki http://picasaweb.google.pl/cube.fan.1992/Specialized?feat=directlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendoza Napisano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Ciekawe co będzie z przodu>? Biały jakiś>? Zanosi się na wsciekłą bestie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 15 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Biały wąski i lekki ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 16 Stycznia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Stary SID? Swoją drogą to Fulcrumy będą ładnie komponować się ze Specem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 No, no piękna ramka! Rower też wyjdzie miodny Biały, wąski i lekki: R7? - pasowałby to FOX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Szkoda ze sie nie skusiles na 2010 osobiscie bardzo mi sie podoba... ale ta tez miodnie wyglada Wyrzuc ta plastykowa tone wazaca paskiem spieta oslone widelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Widzę, że masz coś z czerwonymi rowerumi... Trek, No Saint, Spec Rowerek cacy i widziałbym tu białego foxa, sid jakoś nie pasuje mi tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendoza Napisano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 A może biały Sid Race z czerwoną naklejką? http://allegro.pl/item880845476_rock_shox_sid_race_2009_nowy_gwarancja.html a tu używka z USA. http://cgi.ebay.com/Rock-Shox-Sid-Race_W0QQitemZ150405266638QQcmdZViewItemQQptZCycling_Parts_Accessories?hash=item2304da3cce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Zapowiada się na bardzo ładny Będzie jeszcze bardziej wścieły z fulcrumami niż No Saint Siodełko też bedzie super wyglądało. Nic tylko lansować się po Świdnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 No nie powiem, zapowiada się to całkiem nieźle. Zobaczymy jak to dalej wyglądać będzie. Czekam na pełną rozpiskę A jeszcze bardziej na gotowy rower Co do amora to stawiam na starszego sid-a. Wąski to on jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Rama bardzo ładna, ale byłaby jeszcze bardziej za######ista gdyby logo S-Works było na tle białym i czarne litery, jak i białe elementy ta górnej róże zamiast czarnych Osobiście bym tu widział Magure Durin MD80R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 16 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Celuję w sida 06/07 : ) Coż, powiedzmy że budżet mnie mocno ogranicza. Mogę sobie kupić coś lepszego, ale potem będę musiał wsadzić korbę LX'a i manetki deore więc to trochę nie za bardzo. Sid będzie git, mówię Wam @Wojtek siodełka za długo tutaj nie będzie ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Jasne że będzie git, do dziś pamiętam S-Worska z Sidem Athena Co do siodełka, co się zjawi? Czy na hardkora sztyca w zad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 16 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Myślę o sztycy w zadzie, ale chyba za duża przyjemność i na jeździe nie mógłbym się skupić Też coś białego ale tak max 160g ( a najlepiej 125g) i z dziurą w środku Albo Toupe Albo SLR Kit Carbonio Ale to trochę później Wcześniej będzie tak: oponki maxxis 330 korba aerozine/xtr 960 mostek wcs white kiera superlogic drodzy Wszystkowiedzący, teraz poradźcie mi stery jakieś. Jak najtańsze, jak najlepsze, i możliwie niskie. Bo główka długa jest i trochę kicha z rurą sterową jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendoza Napisano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Z allegro - Mortop http://allegro.pl/item876710197_mega_okazja_ultralekkie_stery_mortop_sixfive_65g.html VP http://allegro.pl/item876797202_lekkie_stery_vp_alu_maszyny_90g_1_1_8_czerwone.html aerozine http://allegro.pl/item884009939_nowe_stery_aerozine_titanium_hx1_2_100g_fr_dh_xc.html Ja mam Cranki Cobalt są strasznie niskie ale nie za tanie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 A może stery boplighta nie są drogie i w miarę lekkie. Moje ważą 80g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madek Napisano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Witaj w klubie czerownych bestii! Lepszej ramy do tych kółek nie mogłeś kupić hehe:) Moze to troche oklepane ale koniecznie białe siodło, mostek, amor i moze chwyty? Albo hamulce ultimate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 16 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 hample będą juicy 3 po małym tuningu, bo i praca i waga jak na razie mnie zadowala Te VP są całkiem fajne, ale chyba wolałbym czarne niż czerwone. Z forkiem też mały problemik będzie, bo potrzebuję minimum 20cm sterówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Nawrot na czym polegał tuning Juicy 3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 16 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Jak zrobię to napisze ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Daj stery zintegrowane one wystają max.2mm przez co rura będzie mogła byc krótsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Jakbyś nie zauważył to ta rama nie przyjmuje sterów zintegrowanych tylko klasyczne... . Pozdro, poćwicz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 To czemu główka jest w kształcie klapsydry? PS: Od profilu wygląda na zintegrowane - ale ok nie wiedziałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 16 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Bar Ends: (Rogi) - WCS SL 65 Bar Plugs: (Korki do kierownicy) - WCS 4 Brakes: (Hamulec przedni i tylny) - Juicy 3 640 (będzie lżej) Cables: (Pancerze) - BBB 38 Cassette: (Kaseta) - Shimano Deore XT CS-M770 11/34 299 Chain: (Łancuch) - Shimano CN-HG-93 270 Crankset: (Korby + Suport) - Shimano XTR 960 797 (już w drodze) Derlr (Front): (Przerzutka przednia) - Shimano Deore XT FD-M770 148 Derlr (Rear): (Przerzutka tylna) - Shimano XTR 200 Discs: (Tarcze Hamulcowe) - XTR 240 Fork: (Widelec + gwiazdka) - Reba SL 2010 1660 Frame: (Rama + hak) - Specialized S-Works M5 HT 2009 - 1523 Grips: (Gripy) - Accent Lite 16 Handlebar: (Kierownica) - Superlogic Flat 125 Headset: (Stery) - Cane Creek VP 90 Pedals: (Pedały) - Crank Bros 284 Seat: (Siodło) - Selle Italia Thoork 220 Seatpost: (Sztyca) - S-Works 221 Seatpost clamp: (Zacisk sztycy) - S-Works 18 Shifters: (Manetki) - Nobu 91 Skewers: (Zaciski koł) - Bolt On 67 Spacers: (Podkładki pod mostek) - No-name carbon 2 Stem: (Mostek) - WCS White + Ti 100 Tires (Front & Rear): (Opona przednia i tylna) - Maxxis 330 x 2 660 Top Cap: (Top cap) - Alu 5 Tubes: (Dętki) - Schwalbe XX light 100 Wheel Front: (Koło przednie) - Fulcrum RM5 893 Wheel Rear: (Koło tylne) - Fulcrum RM5 1056 Wstępnie 9832 bez jakiś koszmarnych kosztów Pogrubione to co będzie w nim nowego w niedługim czasie, co do forka to dzisiaj dostałem olśnienia i biały 2010 z czerwonymi naklejkami będzie idealny : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 16 Stycznia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Nawrotek proszę o opis tych modyfikacji Juicy. Jestem ciekaw co wykombinowałeś. Może i ja coś zmienię w swoich jeśli będzie to łatwo wykonalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.