Skocz do zawartości

[sklep] xtrabike.pl

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kupowałem już kilka gratów w tym sklepie i jestem bardzo zadowolony z transakcji . Wszystko bardzo szybko i bezproblemowo .

Jedyny minus - dzisiaj dostałem pulsometr sigmy , którego karton wyglądał jakby wpadł pod tira :icon_confused:

Napisano

Wczoraj również odbierałem Sigmę zakupioną w Xtrabike ale u mnie bez problemu. Oryginalne opakowanie zawinięte folią bąbelkową a następnie w kolejny kartonik. Może u ciebie to kurier coś odpalił.

// NIE cytujemy posta, który jest bezpośrednio nad naszym - Safian.

Napisano

Jaka Sigme zamawiales? Ja ostatnio takze odbieralem od XTRABike pulsometr i tak jak kolega wyzej napisal byl zapakowany w folie babelkowa, kartonik i nastepnie kolejny kartonik. POLECAM.

Napisano

Wszystkie moje przesyłki z tego sklepu były zapakowane tak jak piszecie , oprócz wczorajszej . Tzn. też była owinięta w dodatkowy kartonik itp tylko że pudełko Sigmy wyglądało jak wyciągnięte spod kół samochodu :icon_lol: Koperta kuriera bez śladów uszkodzeń .

Pulsometr działa więc nie ma tematu .

PS: Sigma PC 25.10

Napisano

Jaka Sigme zamawiales? Ja ostatnio takze odbieralem od XTRABike pulsometr i tak jak kolega wyzej napisal byl zapakowany w folie babelkowa, kartonik i nastepnie kolejny kartonik. POLECAM.

PC 25.10

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Wydałem już w tym sklepie kilka tysięcy złotych, ale gdyby nie ten sklep wydałbym pewnie z 1000 zł więcej w Sobotę kupiłem kask Alpiny za takie pieniądze że aż strach mówić ;-) Zawsze fachowe doradztwo itd towaru całe góry Polecam.

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Napisano

Moje doświadczenia z tym sklepem sa bardzo pozytywne. Od jakiegoś czasu poszukiwałem koronek 17-19-21-23-25 do kasety dziewięciorzędowej 105. Miałem zamiar kupić je w cykloturze, ale o zgrozo, cena skoczyła nagle z 69 zł na 150 zł. Na szczęscie znalazłem taki sam towar na stronie xtrabike, który niestety nie był na stanie, ale można było zamówić go po uprzednim kontakcie telefonicznym. Zadzwoniłem i okazało się, że sklep zamówi towar u dostawcy i będzie on dostępny na ich stronie w ciągu 2 dni. Tak też się stało. Najlepsze w tym jest to, że cena za koronki wyniosła 69 zł. Extrabike nie wykorzytał sytuacji, żeby zarobić kilka złotych więcej korzystając z faktu podwyżek na asortyment Shimano. Z rozpędu, kupiłem jeszcze nowy łańcuch. Wszystko dotarło do mnie błyskawicznie, dobrze zapakowane. Z pewnością skorzytam jeszcze z ich oferty.

• 4 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Napisano

Ocena: pozytywna

Przedwczoraj kupiłem u nich siodełko Selle Italia MAX Flite Gel Flow

Dostawa w 2 dni – czyli OK.

Towar zgodny z zamówieniem.

Sklep warty polecenia.

Napisano

Kupiłem u nich parę rzeczy i nigdy się nie zawiodłem :P Wpłacam , na 2 dzień przesyłka u mnie. W 100% godny polecenia.

Napisano

Ocena: pozytywna

Sklep jak najbardziej godny polecenia. Kupiłem pompkę Lezyne, której wężyk miał mieć wyjścia na zawory Schrader i Presta.

Dostałem tylko z jednym, ale reklamacja (zamiana na właściwy) uwzględniona natychmiast.

Gwoli wyjaśnienia - nie było tu błędu sklepu tylko pakowania u producenta.

Napisano

jak powyżej również kupiłem niedawno w tym sklepie pompkę Lezyne. Bardzo dobra cena i błyskawiczna dostawa. To był mój drugi raz kiedy robiłem zakupy w tym sklepie i z pewnością nie ostatni. Warto potwierdzić dostępność towaru telefonicznie, bo może się zdarzyć, że interesujący nas produkt został sprzedany dosłownie kilka minut wcześniej. Tak było w moim przypadku. Zdecydowałem się na inna pompkę i stwierdzam, że był to nawet lepszy wybór.

• 5 tygodni później...
Napisano

Zamawiałem u nich ostatnio kilka rzeczy tzn... hamulce i rogi. Wszystko dotarło bardzo szybko, super kontakt więc nie mogę powiedzieć nic złego na ten sklep. Jedynie nie chcieli dać żadnego rabatu hehe nawet na zakup za 1000 zł. POLECAM

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Napisano

Polecam.

Zamówiłem kilka drobiazgów i oponkę Schwalbe Insider. Okazało się, że nie ma jej na magazynie, ani u dystrybutora, więc zamienili mi ją na droższą Conti Hometrainer, bez dopłaty :). Za moją zgodą, oczywiście.

Napisano

Ja również polecam, ostatnio kupiłem u nich kilka rzeczy. Obyło sie bez najmniejszych problemów, bardzo rzeczowy i miły kontakt.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Z

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.i

Z czystym sumieniem mogę gorąco polecić ten sklep! W sumie zakupu dokonywałem tam tylko raz, ale ten raz wystarczył by móc polecić go innym kupującym :)

Bardzo dobra obsługa, dobry kontakt no i ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...