kudi87 Napisano 17 Października 2011 Napisano 17 Października 2011 Kupowałem już kilka gratów w tym sklepie i jestem bardzo zadowolony z transakcji . Wszystko bardzo szybko i bezproblemowo . Jedyny minus - dzisiaj dostałem pulsometr sigmy , którego karton wyglądał jakby wpadł pod tira
karbeti Napisano 18 Października 2011 Napisano 18 Października 2011 Wczoraj również odbierałem Sigmę zakupioną w Xtrabike ale u mnie bez problemu. Oryginalne opakowanie zawinięte folią bąbelkową a następnie w kolejny kartonik. Może u ciebie to kurier coś odpalił. // NIE cytujemy posta, który jest bezpośrednio nad naszym - Safian.
Pacholski Napisano 18 Października 2011 Napisano 18 Października 2011 Jaka Sigme zamawiales? Ja ostatnio takze odbieralem od XTRABike pulsometr i tak jak kolega wyzej napisal byl zapakowany w folie babelkowa, kartonik i nastepnie kolejny kartonik. POLECAM.
kudi87 Napisano 18 Października 2011 Napisano 18 Października 2011 Wszystkie moje przesyłki z tego sklepu były zapakowane tak jak piszecie , oprócz wczorajszej . Tzn. też była owinięta w dodatkowy kartonik itp tylko że pudełko Sigmy wyglądało jak wyciągnięte spod kół samochodu Koperta kuriera bez śladów uszkodzeń . Pulsometr działa więc nie ma tematu . PS: Sigma PC 25.10
karbeti Napisano 18 Października 2011 Napisano 18 Października 2011 Jaka Sigme zamawiales? Ja ostatnio takze odbieralem od XTRABike pulsometr i tak jak kolega wyzej napisal byl zapakowany w folie babelkowa, kartonik i nastepnie kolejny kartonik. POLECAM. PC 25.10
radicalpl Napisano 13 Listopada 2011 Napisano 13 Listopada 2011 Wydałem już w tym sklepie kilka tysięcy złotych, ale gdyby nie ten sklep wydałbym pewnie z 1000 zł więcej w Sobotę kupiłem kask Alpiny za takie pieniądze że aż strach mówić ;-) Zawsze fachowe doradztwo itd towaru całe góry Polecam.
RaiderX Napisano 8 Stycznia 2012 Napisano 8 Stycznia 2012 Kupowałem u nich chwyty wcs ergo i nie mam żadnych zastrzeżeń, co do obsługi klienta. Towar też w porządku.
szewczykluk Napisano 8 Stycznia 2012 Napisano 8 Stycznia 2012 witam, rowniez kupowalem u nich poprzez allegro - zero problemow, szybka wysylka pozdrawiam
4gotten Napisano 1 Lutego 2012 Napisano 1 Lutego 2012 Moje doświadczenia z tym sklepem sa bardzo pozytywne. Od jakiegoś czasu poszukiwałem koronek 17-19-21-23-25 do kasety dziewięciorzędowej 105. Miałem zamiar kupić je w cykloturze, ale o zgrozo, cena skoczyła nagle z 69 zł na 150 zł. Na szczęscie znalazłem taki sam towar na stronie xtrabike, który niestety nie był na stanie, ale można było zamówić go po uprzednim kontakcie telefonicznym. Zadzwoniłem i okazało się, że sklep zamówi towar u dostawcy i będzie on dostępny na ich stronie w ciągu 2 dni. Tak też się stało. Najlepsze w tym jest to, że cena za koronki wyniosła 69 zł. Extrabike nie wykorzytał sytuacji, żeby zarobić kilka złotych więcej korzystając z faktu podwyżek na asortyment Shimano. Z rozpędu, kupiłem jeszcze nowy łańcuch. Wszystko dotarło do mnie błyskawicznie, dobrze zapakowane. Z pewnością skorzytam jeszcze z ich oferty.
Ada93m Napisano 27 Lutego 2012 Napisano 27 Lutego 2012 Ja również jestem w 100% zadowolony z tego sklepu. Super kontakt, obsługa i co najważniejsze ceny:)
Zubik Napisano 27 Lipca 2012 Napisano 27 Lipca 2012 Ocena: pozytywna Przedwczoraj kupiłem u nich siodełko Selle Italia MAX Flite Gel Flow Dostawa w 2 dni – czyli OK. Towar zgodny z zamówieniem. Sklep warty polecenia.
bigos97 Napisano 27 Lipca 2012 Napisano 27 Lipca 2012 Kupiłem u nich parę rzeczy i nigdy się nie zawiodłem Wpłacam , na 2 dzień przesyłka u mnie. W 100% godny polecenia.
Vidoq Napisano 3 Sierpnia 2012 Napisano 3 Sierpnia 2012 Ocena: pozytywna Sklep jak najbardziej godny polecenia. Kupiłem pompkę Lezyne, której wężyk miał mieć wyjścia na zawory Schrader i Presta. Dostałem tylko z jednym, ale reklamacja (zamiana na właściwy) uwzględniona natychmiast. Gwoli wyjaśnienia - nie było tu błędu sklepu tylko pakowania u producenta.
4gotten Napisano 6 Sierpnia 2012 Napisano 6 Sierpnia 2012 jak powyżej również kupiłem niedawno w tym sklepie pompkę Lezyne. Bardzo dobra cena i błyskawiczna dostawa. To był mój drugi raz kiedy robiłem zakupy w tym sklepie i z pewnością nie ostatni. Warto potwierdzić dostępność towaru telefonicznie, bo może się zdarzyć, że interesujący nas produkt został sprzedany dosłownie kilka minut wcześniej. Tak było w moim przypadku. Zdecydowałem się na inna pompkę i stwierdzam, że był to nawet lepszy wybór.
Leszex Napisano 6 Sierpnia 2012 Napisano 6 Sierpnia 2012 Trzy razy u nich zamawiałem dość sporo części i za każdym razem transakcje zakończone w 100% pomyślnie.
Mlodziutki Napisano 6 Sierpnia 2012 Napisano 6 Sierpnia 2012 Sklep pełna profeska przy płatności przy odbiorze towar dostajesz już na następny dzień Polecam .
montell81 Napisano 6 Września 2012 Napisano 6 Września 2012 W 100% transakcja zakończona pomyślnie. Polecam
kontooo2 Napisano 8 Września 2012 Napisano 8 Września 2012 Zamawiałem u nich ostatnio kilka rzeczy tzn... hamulce i rogi. Wszystko dotarło bardzo szybko, super kontakt więc nie mogę powiedzieć nic złego na ten sklep. Jedynie nie chcieli dać żadnego rabatu hehe nawet na zakup za 1000 zł. POLECAM
lukaszs Napisano 8 Września 2012 Napisano 8 Września 2012 kupowałem już kilkakrotnie i zawsze jest ok....Polecam!!!
bigos97 Napisano 27 Września 2012 Napisano 27 Września 2012 Kolejna udana transakcja. Na tym sklepie nigdy się nie zawiodłem
tajemniczyjogurt Napisano 3 Lutego 2013 Napisano 3 Lutego 2013 Polecam. Zamówiłem kilka drobiazgów i oponkę Schwalbe Insider. Okazało się, że nie ma jej na magazynie, ani u dystrybutora, więc zamienili mi ją na droższą Conti Hometrainer, bez dopłaty . Za moją zgodą, oczywiście.
lukaszm7 Napisano 5 Lutego 2013 Napisano 5 Lutego 2013 Ja również polecam, ostatnio kupiłem u nich kilka rzeczy. Obyło sie bez najmniejszych problemów, bardzo rzeczowy i miły kontakt.
Bartek1994 Napisano 20 Lutego 2013 Napisano 20 Lutego 2013 Z CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.i Z czystym sumieniem mogę gorąco polecić ten sklep! W sumie zakupu dokonywałem tam tylko raz, ale ten raz wystarczył by móc polecić go innym kupującym Bardzo dobra obsługa, dobry kontakt no i ceny
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.