Skocz do zawartości

[sklep] xtrabike.pl

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Po zapytaniu o mozliwośc rabatu (zakupy cos ponad 400 zł) otrzymałem przesyłkę darmową przesyłkę. 15 zł niby nie wiele ale zawsze coś, więc warto zapytac.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Zamieściłem podobny post w innym temacie, jednak, skoro macie doświadczenie z XTRaBike to zapytam Was tutaj:

Znalazłem taką oponkę:

http://xtrabike.pl/?...rano&producent=

Cena jest atrakcyjna, jednak chciałbym poznać Waszą opinię czy może nie za bardzo atrakcyjna? Opona za 54zł jest sprzedawana, natomiast z tego co się zorientowałem, jej 'normalna cena' oscyluje w okolicach 100zł. Sklep jest przecież zaufany, a opis mówi, że opona jest nowością na 2010 rok, tak więc guma zapewne się jeszcze nie kruszy ze starości.

Co o tym sądzicie?

Napisano

Faktycznie, powiem szczerze, że w tym przypadku nie zastanawiałem się nad tym :icon_mrgreen:

Patrzyłem tylko na masę opony i chciałem, by była niższa od 500g. O nic więcej mi nie chodziło.

Dzięki za cenną uwagę!

Czyli opona jak najbardziej godna polecenia? Czy może drutówka różni się czymś drastycznie od kevlarowej?

• 3 tygodnie później...
Napisano

Wysyłka rzeczywiście błyskawiczna. W poniedziałek o 21 robiłem zamówienie i przelew. We wtorek spojrzałem od niechcenia na status zamówienia i ku mojemu zdziwieniu było już "wysłane". W środę paczka w rękach - duża i dobrze zabezpieczona. :thumbsup:

Jedyne co, to że pompka stacjonarna, którą mi przysłali ma pęknięcie szybki na manometrze. Jest ono jednak tylko centymetrowe, płytkie i widoczne jedynie z bliska, gdy patrzymy pod kątem i pod światło... Nie do zauważeniu przy normalnym używaniu pompki, toteż zakładam, że i w sklepie nie zauważyli tej drobnej skazy i nie mam za złe w żadnym stopniu.

Kiedyś też przez allegro kupiłem u nich łańcuch - też była ekspresowa dostawa.

Bardzo polecam sklep.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Z czystym sumeniem, jeśli chodzi o sklep rowerowy to XTRbike można polecić. Ja kupuję teraz tylko XTRabike, albo w girosport.pl, czasem w cykloturze. Wszystkie te sklepy nigdy mnie nie zawiodły. A z innymi różnie bywało.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

kupilem rogi Boplight i czekalem na nie ponad 3 tygodnie. szczerze odradzam,bo sprzedaja towar ktorego nie maja na stanie.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Napisano

Odswieżam. Sklep BARDZO DOBRY Zamówiony towar dostarczony następnego dnia rano, solidnie zapakowany, żadnych problemów czy niedomówień. Polecam :thumbsup:

Napisano

Kilkukrotnie zamawialem u nich i zero problemow. Ostatnio zamowilem komplet oswietlenia Sigma Micro, przyslali w zlym kolorze jedna lampke. Nastepnego dnia lampke odeslalem, niestety po tygodniu Micro u nich nie bylo (prawdopodobnie zgubiona na poczcie). 4 dni pozniej otrzymalem kolejna lampke w odpowiednim kolorze. Pelen profesjonalizm i bardzo dobre podejscie do klienta! POLECAM! :thumbsup:

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...