RadekSki Napisano 7 Stycznia 2011 Napisano 7 Stycznia 2011 Po zapytaniu o mozliwośc rabatu (zakupy cos ponad 400 zł) otrzymałem przesyłkę darmową przesyłkę. 15 zł niby nie wiele ale zawsze coś, więc warto zapytac.
nieborak Napisano 7 Stycznia 2011 Napisano 7 Stycznia 2011 Racja przy takich cenach ciężko pewnie dać jakiś rabat. Nawet gdyby były wyższe to i tak warto choćby ze względu na sprawność obsługi.
michalbike Napisano 23 Lutego 2011 Napisano 23 Lutego 2011 Zamieściłem podobny post w innym temacie, jednak, skoro macie doświadczenie z XTRaBike to zapytam Was tutaj: Znalazłem taką oponkę: http://xtrabike.pl/?...rano&producent= Cena jest atrakcyjna, jednak chciałbym poznać Waszą opinię czy może nie za bardzo atrakcyjna? Opona za 54zł jest sprzedawana, natomiast z tego co się zorientowałem, jej 'normalna cena' oscyluje w okolicach 100zł. Sklep jest przecież zaufany, a opis mówi, że opona jest nowością na 2010 rok, tak więc guma zapewne się jeszcze nie kruszy ze starości. Co o tym sądzicie?
miskov17 Napisano 23 Lutego 2011 Napisano 23 Lutego 2011 A zwróciłeś uwagę, że to drutówka? te za okolice stówy to wersje zwijane.
michalbike Napisano 23 Lutego 2011 Napisano 23 Lutego 2011 Faktycznie, powiem szczerze, że w tym przypadku nie zastanawiałem się nad tym Patrzyłem tylko na masę opony i chciałem, by była niższa od 500g. O nic więcej mi nie chodziło. Dzięki za cenną uwagę! Czyli opona jak najbardziej godna polecenia? Czy może drutówka różni się czymś drastycznie od kevlarowej?
RadekSki Napisano 23 Lutego 2011 Napisano 23 Lutego 2011 Pytałeś w ogóle kogoś ze sklepu czy opona jest bo z tego co widzę to ma status "niedostępna" ?
michalbike Napisano 23 Lutego 2011 Napisano 23 Lutego 2011 Pytałem, są dwie sztuki. Tylko czy warte faktycznie zakupu?
PiPoLiNiO Napisano 15 Marca 2011 Napisano 15 Marca 2011 Super sklep. Wysyłka natychmiastowa, spore zniżki. Nigdy nie było żadnego problemu:)
marcinusz Napisano 17 Marca 2011 Napisano 17 Marca 2011 Wysyłka rzeczywiście błyskawiczna. W poniedziałek o 21 robiłem zamówienie i przelew. We wtorek spojrzałem od niechcenia na status zamówienia i ku mojemu zdziwieniu było już "wysłane". W środę paczka w rękach - duża i dobrze zabezpieczona. Jedyne co, to że pompka stacjonarna, którą mi przysłali ma pęknięcie szybki na manometrze. Jest ono jednak tylko centymetrowe, płytkie i widoczne jedynie z bliska, gdy patrzymy pod kątem i pod światło... Nie do zauważeniu przy normalnym używaniu pompki, toteż zakładam, że i w sklepie nie zauważyli tej drobnej skazy i nie mam za złe w żadnym stopniu. Kiedyś też przez allegro kupiłem u nich łańcuch - też była ekspresowa dostawa. Bardzo polecam sklep.
nieborak Napisano 17 Marca 2011 Napisano 17 Marca 2011 I nawet na upierdliwe pytania szybko odpowiadają.
Logith Napisano 17 Marca 2011 Napisano 17 Marca 2011 Zgadza się, dlatego poluję w tym sklepie na jedne oponki continental. Super kontakt i dość duży asortyment.
nieborak Napisano 17 Marca 2011 Napisano 17 Marca 2011 W dodatku zawsze warto pytać o towar, którego nie mają na stronie.
sibonan Napisano 26 Marca 2011 Napisano 26 Marca 2011 Z czystym sumeniem, jeśli chodzi o sklep rowerowy to XTRbike można polecić. Ja kupuję teraz tylko XTRabike, albo w girosport.pl, czasem w cykloturze. Wszystkie te sklepy nigdy mnie nie zawiodły. A z innymi różnie bywało.
OtakarMtb Napisano 30 Kwietnia 2011 Napisano 30 Kwietnia 2011 A zna ktos siedzibe sklepu we Wrocławiu??
OtakarMtb Napisano 1 Maja 2011 Napisano 1 Maja 2011 Wie ktos gdzie moge znalesc siedzibe sklepu XTRaBike we Wrocławiu?? pilnie potrzebna odpowiedz!!
Kosma Napisano 1 Maja 2011 Napisano 1 Maja 2011 kupilem rogi Boplight i czekalem na nie ponad 3 tygodnie. szczerze odradzam,bo sprzedaja towar ktorego nie maja na stanie.
kubek20 Napisano 11 Maja 2011 Napisano 11 Maja 2011 A patrzałeś na to, czy towar jest dostępny (chyba że kupowałeś przez allegro) ? Ja jestem bardzo zadowolony, jeszcze nie raz u nich kupię
bellic Napisano 31 Maja 2011 Napisano 31 Maja 2011 Witam, Zastanawiam się nad kupnem amortyzatora i trafiłem na ten sklep a dokładnie na http://www.xtrabike.pl/?co=408&nr=3743&strona=0 Czy taka cena jest możliwa w ogóle? Nie za niska?
mickey11 Napisano 2 Czerwca 2011 Napisano 2 Czerwca 2011 Witam, Zastanawiam się nad kupnem amortyzatora i trafiłem na ten sklep a dokładnie na http://www.xtrabike....r=3743&strona=0 Czy taka cena jest możliwa w ogóle? Nie za niska? U nas w sklepie ten amorek nawet za 599 można zakupić.
karbeti Napisano 1 Października 2011 Napisano 1 Października 2011 Odswieżam. Sklep BARDZO DOBRY Zamówiony towar dostarczony następnego dnia rano, solidnie zapakowany, żadnych problemów czy niedomówień. Polecam
Pacholski Napisano 2 Października 2011 Napisano 2 Października 2011 Kilkukrotnie zamawialem u nich i zero problemow. Ostatnio zamowilem komplet oswietlenia Sigma Micro, przyslali w zlym kolorze jedna lampke. Nastepnego dnia lampke odeslalem, niestety po tygodniu Micro u nich nie bylo (prawdopodobnie zgubiona na poczcie). 4 dni pozniej otrzymalem kolejna lampke w odpowiednim kolorze. Pelen profesjonalizm i bardzo dobre podejscie do klienta! POLECAM!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.