Skocz do zawartości

[sklep] xtrabike.pl

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

od kilku lat tam kupuję. sklep, obsługę i rozwiązywanie reklamacji uważam na najwyższym poziomie.

dla mnie najlepszy sklep rowerowy w Polsce

Napisano

podobnie kupowałem coś i gdyby nie to, że zasypało śniegiem kuriera i przyjechał dzień później, byłbym w pełni zadowolony, niemniej sklep na wysokim poziomie!

Napisano

Potwierdzam opinie powyżej...

W sumie ciekawy i pełny asortyment sklepu, ale...

podczas składania roweru dla siebie (wszystko kupowałem oddzielnie) i ulepszania roweru dziewczyny kupiłem tylko 1 rzecz, po zastanowieniu dlaczego doszedłem do 2 punktów...

- przy częściach/akcesoriach, które chciałem kupić było: ilość produktów na stanie: 0 (to spotkałem jak chciałem siodełko kupić)

- no i ceny nie zawsze najniższe... (np: Shimano przerzutka tylna XTR RD-M970 SGS XTRaBike 349 zł - która i tak jest: ilość produktów na stanie: 0 :wallbash: , ja kupiłem za 260 zł)

Osobiście XTRaBike umieściłbym na 3-4 miejscu w kategorii sklepy rowerowe internetowo-stacjonarne.

• 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...
Napisano

- no i ceny nie zawsze najniższe... (np: Shimano przerzutka tylna XTR RD-M970 SGS XTRaBike 349 zł - która i tak jest: ilość produktów na stanie: 0 :D , ja kupiłem za 260 zł)

Akurat to nie jest problem, bo xtrabike daje gwarancję najniższej ceny i jeśli znajdziesz gdzieś taniej, to masz za taką cenę. Do tego zawsze dają jakiś rabat jak się ładnie poprosi.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Ja miałem okazję osobiście zawitać w Bolesławcu. Sklep z pasją, a nie z wielkim celem związanym z nabijaniem kasy. Polecam.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Kupowałem u nich sporo części na duże kwoty, nigdy nie było z niczym problemu, a co do targowania się ,to tak prawdę powiedziawszy mają takie ceny że właściwie nie ma potrzeby się targować. W moim przypadku mam na tyle blisko że zawsze osobiście robię tam zakupy. Właściciel jest człowiekiem który zawsze dobrze doradzi, podpowie tak aby nie wywalać kasy w błoto, z racji tego że sam jest zapalonym bikerem ,wie co mówi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...