RadekSki Napisano 11 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Przepraszam, ze się wtrącam w temacie i czynię lekki dryf poza temat ale jedna mała uwaga porządkująca: ani Suwałki ani Augustów nie leżą na Kresach. I juz mnie nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yacek12 Napisano 24 Marca 2010 Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Przepraszam, ze się wtrącam w temacie i czynię lekki dryf poza temat ale jedna mała uwaga porządkująca: ani Suwałki ani Augustów nie leżą na Kresach. I juz mnie nie ma. Poniekąd masz oczywiście rację ale tylko w ujęciu historycznym. Kresami określa się także tereny przygraniczne i idąc w tym kierunku...to chyba nie popełniliśmy błędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kresowiak1993 Napisano 16 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Są jeszcze jacyś chętni na tą eskapadę ??? Czekam na kolejnych zainteresowanych Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yacek12 Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 No to po 25 dniach na rowerze wróciłem na domowe śmieci. Trochę więcej będę pisał na swoim blogu już wkrótce. www.yacek.bikestats.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kresowiak1993 Napisano 31 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Witam ! Wycieczka jest wciąż aktualna ponieważ wyjeżdzam 4 sierpnia są jeszcze jakieś chętne osoby ??? Pozdrawiam !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kresowiak1993 Napisano 19 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Hej ! Wracam do tematu, ponieważ w wakacje zmieniły mi się plany i zamiast tej wyprawy pojechałem na Wybrzeże ze stałą bazą na Kaszubach niedaleko Krokowej. Zrobiłem z Krokowej kilka wypadów m.in Hel i z powrotem oraz Łeba. W sumie w tydzień wykręciłem ponad 400 km, miałem też czas na odpoczynek, kąpiele w Bałtyku itd. Chciałbym ponowić temat ponieważ, w wakacje 2011 nie odpuszczę tej wycieczki, nie mam konkretnego terminu, termin wyjazdu jest elastyczny jest jeszcze czas bo to jeszcze ponad pół roku. Generalnie plan objazdu się nie zmienia, noclegi w zależności od pogody głównie w agro, nic nie planuję rezerwować, nocleg w ciemno można spokojnie znaleźć, ew namiot jeśli takowy będę posiadał Zapraszam wszystkich chętnych, tempo w zależności od możliwośći uczestników, do obgadania. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 24 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 A jaki termin dokładny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kresowiak1993 Napisano 26 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Jak pisałem wcześniej, termin jest do ustalenia z zainteresowanymi. na razie są 2 osoby pewne. Ogólnie wyprawa odbędzie się w okresie wakacyjnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.