HkwadratC Napisano 14 Stycznia 2010 Napisano 14 Stycznia 2010 Komplet kół 26" na piastach Novatec na łożyskach maszynowych. Obręcze Alexrims DM24, szprychy CN SPOKE czarne,jest sens pakować takie fele do hardtaila? Czy o tym się filozofom nie śniło
Andrew Napisano 14 Stycznia 2010 Napisano 14 Stycznia 2010 po co Ci takie ciężkie koła? Jak jeździsz i ile ważysz?
HkwadratC Napisano 15 Stycznia 2010 Autor Napisano 15 Stycznia 2010 Teoretyzuję. z 80 kg się znajdzie, nie skacze, bo i czym, itp. znaczy pytam z ciekawości na razie co sądzicie, jakie opinie, czy zna ktoś kogoś co do zwykłego sztywniaka zakłada 2.5 jak się jeździ. Zobaczyłem ten komplet za w miarę rozsądną cenę wydawało mi się niecałe 300 zł. Ciekawy opinii jestem bardziej niż na wadze zależy mi na funkcjonalności, wytrzymałości. Tak to obręcz do FR, DH ale jest wytrzymała podobno daje radę, a chciałbym nie ukrywam nie martwić się o to że gdzieś rozwalę fele, hmm ma ktoś jakieś ciekawe komplety mocnych tanich kółek, chętnie poczytam. Granica niestety 300 zł myślę optymalna, koła pod kasetę oczywiście 8,9 rz. wystarczy, ach ta przyszła wiosna w głowie mąci hehee
Grondag Napisano 15 Stycznia 2010 Napisano 15 Stycznia 2010 Nie przesadzaj te koła są do grawitacji tylko i wyłącznie. Do hardtaila? czemu nie, w hardtailu muszą być mocniejsze koła bo przez brak tylnej amortyzacji bardziej pochłaniają energię. Tylko że do ht do fr, np. NS Surge a nie do scotta Aspecta
HkwadratC Napisano 16 Stycznia 2010 Autor Napisano 16 Stycznia 2010 Ehe, a takie bardziej aspectowe cuś
Grondag Napisano 17 Stycznia 2010 Napisano 17 Stycznia 2010 http://allegro.pl/item874223841_kpl_kol_disc_shimano_deore_m526_alexrims_dp20.html te na pewno wytrzymają wiele
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.