Skocz do zawartości

[piasty] Dostępność DT 340 i 370

Szoppers

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zuchy czy znacie moze sklep (najlepiej wysylkowy ew we WRO :P w PL lub zagranica ktory posiada z ofercie piasty przod i tyl DT 340 pod 6 srubek IS na "zwykle osie" lub tylna 340tke na 6tke a np. 370tke na 6tke i "zwykla os"? bo z tego co obserwuje bo wiekszosci ofert jakis dramat z tym j.w :)

ps. i generalnie bikestacja posiada 2x 340tke w CL za 1000zl.. i powiedzmy ze ten 1000 za ten sprzet to ultra_max jaki moglbym za to dac ;)

pozdr

Napisano

Ostatnio trochę "wyszukiwałem" piast, ale ostatecznie zakończyło się to zakupem Hope-k...

Spróbuj tu zapytać. Na allegro mają wystawione przednie, więc pewnie z tyłem też nie będzie problemu.

340

370

Napisano

Spróbuj tu zapytać.

Nie żebym zniechęcał ale jakiś czas temu pytałem się o DT w tej sieci sklepów i zaśpiewali cenę katalogową za przód i wyższą od katalogu za tył, także powodzenia im życzę w sprzedaży.

Napisano

W czym problem są piasty dostępne a ceny wareto poszukać , na stronie Meridy jest lista dystrybutorów, sklepów współpracujących, a jak dalej bedzie problem to pod koniec lutego zgłoś się do mnie.

Napisano

Dzieki za pomoc - ostatecznie kupilem u Ziomkow, ktoorych polecil kolega 2 posty wczesniej :)

zaproponowali cene jak Bikestacja ale wersji IS, ktorej potrzebowalem i do tego 1x zacisk thrue bolt z przesylka powiedzmy gratis :)

wiec ostatecznie jestem zadowolony :) a bombe na skladanie kol wkrecilem sobie "na juz" :D

jutro odbieram pake :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...