Moloch89 Napisano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Mam pedały Keo calssic kupiłem na allegro te bloki http://allegro.pl/item850807460_nowe_bloki_look_czerwone.html ale nie pasują ;/ jakich bloków szukać do tych pedałów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieri Napisano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Dlaczego nie pasują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 bloki są jakby za długie przez co nie chcą "wskoczyć" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Tutaj są bloki do Look - Keo http://www.centrumrowerowe.pl/Czesci%20rowerowe-Pedaly-Pedaszoa/Kategoria.aspx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieri Napisano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Wyglądają identycznie, próbowałeś poluzować wpięcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 tak, nic nie dało, myślałem ze z system look to look i każde bloki są takie same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Okazuje się, że nie, na aukcji kupiłeś bloki Look - Delta, które różnią się od modelu Keo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Okazuje się, że nie, na aukcji kupiłeś bloki Look - Delta, które różnią się od modelu Keo. a dzięki, to już wiem szystko "PASUJĄ DO WSZYSTKICH RODZAJÓW LOOK Z WYJĄTKIEM MODELI KEO" czyli do keo tylko bloki keo? tak przy okazji może ktoś chce je odkupić za 25zł?;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dornif Napisano 6 Marca 2010 Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Zj*bałem przed chwilą w ten sam sposób... Nie ma to, jak wyrzucić 40zł po to, żeby przekonać się, że look i look to nie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 6 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Hehe,a ja właśnie wczoraj odsprzedałem swoje. Jak będziesz szukał bloków Keo to w twojej okolicy tylko w 1 sklepie są w Gliwicach, Ja cały Bytom,Katowice przeszukałem i nie znalazłem w końcu przez internet zamówiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.