Rayan Napisano 13 Stycznia 2010 Napisano 13 Stycznia 2010 Witam Czy dostane nakretki te, ktore sa do regulacji twardosci ? Na moim mam zerwany gwint.
blair7 Napisano 13 Stycznia 2010 Napisano 13 Stycznia 2010 Napisz do eurobike, oni sa dystrybutorem suntoura i raczej powinni miec wszystkie czesci zamienne do amorow. Wejdz sobie najpierw na strnoe producenta i w pdf-ie w ktorym jest rozrysowany caly amor znajdz sobie nr czesci ktora potrzebujesz. Takie pdf-y sa zawsze pod danym sprzetem
paweu Napisano 13 Stycznia 2010 Napisano 13 Stycznia 2010 Eurobike z tego co wiem raczej części nie ma ale zapytać nie szkodzi. Pozostaje jeszcze rynek wtórny albo wizyta u tokarza.
grzyb Napisano 16 Marca 2010 Napisano 16 Marca 2010 mam podobny problem co kolega wyzej uszkodzilem nakretke pisalem do eurobike i cena tego elementu 45 + koszt przesyłki i mysle nad zrobieniem takich 2 srub http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=81a4bc7dca45dc21 bedzie sie sprawdzac takie rozwiazanie?
Mod Team bogus Napisano 16 Marca 2010 Mod Team Napisano 16 Marca 2010 Może to być niebezpieczne, bo śruba wewnątrz korka może wylecieć ze swojego miejsca. Lepiej byłoby zrobić korek taki jak narysowałeś, ale z wypustem na końcu, węższym od korka. Z tym, że ten wypust musiałby być odpowiedniej długości, żebyś miał amortyzator dostosowany pod siebie. Moim zdaniem regulacja jest zbędna, bo ustawisz ją rak i jeździsz, więc w tym momencie musisz wiedzieć ile był wysunięty stary korek.
grzyb Napisano 17 Marca 2010 Napisano 17 Marca 2010 wsumie racja regulacja nie jest az tak potrzebna wystarczy zrobic jedna srube i wkrecic i tyle ewentualnie do regulacji uzyc jakis podkladek
Cuberider Napisano 20 Marca 2010 Napisano 20 Marca 2010 A ja gdzieś mam taki regulator jak coś t opisać na PW Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.