Mod Team Puklus Napisano 12 Stycznia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Witam Mysle wymienieć przednią obrecz. Biała by była fajna, pasowała by mi kolorystycznie. 36 otworów kapslowana. szerokość wewn. mysle ze wiecej jak 19 mi nie trzeba. Chciałbym tez zeby była mozliwie jak najlżejsza i pod tarcze ale jak bedzie pod V tez sie nic nie stanie. 26" oczywiscie Skakać nie skacze ani koło by nie było nazbyt wytęzane waze niewiele ponad 60kg. Jakieś propozycje ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 DT 4.2D występują w wersji białej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrdi Napisano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Może coś z asortymentu Dartmoor'a mają obręcze we wszystkich kolorach i nie tylko obręcze ewentualnie Sun Rims też są białe nie wrzucałem żadnego linku bo tego jest sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 13 Stycznia 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Może coś z asortymentu Dartmoor'a mają obręcze we wszystkich kolorach i nie tylko obręcze ewentualnie Sun Rims też są białe nie wrzucałem żadnego linku bo tego jest sporo. Z dartmoora to sie tylko trixi nadaje. Nie jest jakaś ciezka w sumie jest jedną z opcji na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fludi Napisano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 DT 4.2 i jest w wersji tylko pod tarczę, jak ważysz niewiele ponad 60kg to 36 szprych zbędne Ci jest 32 spokojnie wystarczy, a mógłbym się nawet o 28 pokusić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 13 Stycznia 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 DT 4.2 i jest w wersji tylko pod tarczę, jak ważysz niewiele ponad 60kg to 36 szprych zbędne Ci jest 32 spokojnie wystarczy, a mógłbym się nawet o 28 pokusić Jasna sprawa ale wymagało by to wymiany piasty czyli całego koła a ja tam wole tylko obrecz no i szprychy oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.