Skocz do zawartości

[kierownica] czerwona min. 660mm gieta

kello

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Poszukuje kierownicy pod mostek 25,4. Kierownica musi miec conajmniej 660mm szerokosci i sredni wznios. Oczywiscie gieta ;) Wazyc moze maksimum 350-400gram w ostatecznosci. Wymaganiem jest aby kierownica byla cala czerwona ale nie anodowana tylko malowana albo moze i co byloby lepsze czarna z elementami czerwonego. Dlatego Dartmoory odpadaja, nie chce anodowanej :) Propozycje z Polski ale i z ebaja jak najbardziej wskazane. Dzieki za pomoc.

Napisano

Kierownica lakierowana zwyczajnie Ci się pościera. Anodowanie powoduje, że masz kolor jako całość, zespolony 50/50 z materiałem kierownicy. Wątpię czy trafisz coś takiego, KCNC, Token takich kierownic nie mają. Pozostaje Ci dać do malowania chyba..

• Mod Team
Napisano

Kierownica lakierowana zwyczajnie Ci się pościera. Anodowanie powoduje, że masz kolor jako całość, zespolony 50/50 z materiałem kierownicy. Wątpię czy trafisz coś takiego, KCNC, Token takich kierownic nie mają. Pozostaje Ci dać do malowania chyba..

Chciałeś napisać : "Kierownica lakierowana, zwyczajnie Ci się pościera". czy "Kierownica lakierowana zwyczajnie, Ci się pościera". Bo to zmienia postać zeczy.

Jak by była malowana proszkowo to wątpie zeby sie wytarła. Pozatym anoda tez sie sciera i niejest wieczna.

Napisano

Uściślając moją wypowiedź to chciałem napisać: "Kierownica lakierowana Ci się pościera". Słowo zwyczajnie miało oznaczać najzwyczajniej w świecie, niezależnie od okoliczności czy sposobu malowania. Miało być ładnie i z polotem a wyszło jak zawsze ;)

Pozdrower

• Mod Team
Napisano

No tak myslalem ze o to ci chodzi, lakier proszkowy jest bardzo twardy i trwały nawet na uderzenia sporego młota wiec scierac sie bedzie bardzo powoli.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...