Skocz do zawartości

[zacisk] Avid elixir r - poważny problem.

Anemia221

Rekomendowane odpowiedzi

Gość R3surrection

i ja twierdzę że takie były w momencie wysyłki. Ty twierdzisz że nie. Udowodnisz to? Ja nie Ty też nie. Co ci da że 2 kolegów przy których to wysyłałem napisze że były ok...a stali przy i mnie i się śmiali dziś jak Ci się udało rozwalić 2 hamulce naraz ;)

Co by Cię zdenerwować troszkę

Tarcze są na moich aukcjach jeśli potrzebujesz.

Adaptery też.

Klocki też mogę Ci sprzedać promocyjnie za 50zł komplet.

ps

miałem Ci wysłać dziś te śrubki i tak napisałem że mnie się nie chce po wyczytaniu tych kłamstw ruszać dziś tyłka. Przyznaję się bez bicia ;)^_^

i ja twierdzę że takie były w momencie wysyłki. Ty twierdzisz że nie. Udowodnisz to? Ja nie Ty też nie. Co ci da że 2 kolegów przy których to wysyłałem napisze że były ok...a stali przy i mnie i się śmiali dziś jak Ci się udało rozwalić 2 hamulce naraz ^_^

Nikt w sumie nie może udowodnić, że one byly sprawne przed wysylką. Trudno-> strace na tym kase... choć w sumie oddałeś wcześniej 2 razy Elixir R do serwisu z tą samą przyczyną (problem tłoczka) ... i NP: wyslales znow takie same tylko 3 model rozwalony i nie chcialo Ci sie czekać miecha na serwis-> ja kupiłem -> a Ty kupiłeś za to znów elixir R ;-) no tak i tłumaczysz sie, że przeciez jest gwarancja i że mogę oddać. Yhmm. (przykład!! podaje jedynie przykład! nie osądzam, lecz przypuszczam!)

Ale jak wytłumaczysz fakt klocków? Gdzie honor? Nie wypadało by oddać kase?

Gość R3surrection

powiem ci szczerze że miałem CI wysłać dziś dodatkowo za free adapter i klocki. bo mnie się Ciebie żal zrobiło że umyślnie lub nie zrobiłeś coś z hamulcami, a tak kasę na nie zbierałeś. Jednak po tym jak zacząłeś mącić i kłamać nie wykazuję żadnej chęci współpracy z Twoją osobą. Pisałem że w ten sposób nic ze mną nie załatwisz. ^_^

powiem ci szczerze że miałem CI wysłać dziś dodatkowo za free adapter i klocki. bo mnie się Ciebie żal zrobiło że umyślnie lub nie zrobiłeś coś z hamulcami, a tak kasę na nie zbierałeś. Jednak po tym jak zacząłeś mącić i kłamać nie wykazuję żadnej chęci współpracy z Twoją osobą. Pisałem że w ten sposób nic ze mną nie załatwisz. ^_^

haha! "mącę", "kłamie".

No wiesz co albo nie spałeś dawno, albo masz z czymś problem... Grzecznie napisałem na forum topic z zapytaniem co może być przyczyną problemów, jednak ledwo co ktoś odpisał to Ty pospiesznie spamowałeś jakże to nie czujesz się winny i nie masz zamiaru ponosić odpowiedzialności i że mam wysłać na gware do cyklotur.

Nie wiem kto jest na straconej pozycji, jeżeli ty sam siebie okłamujesz, przed sprzedażą co innego piszesz, po sprzedaży co innego(klocki) oraz bywały z Tobą już niejednokrotnie przypadki wyłudzenia kasy za jakiś sprzęt albo problemy przy sprzedaży.

A co do tej porannej dobroci dotyczącej wysłania za free adaptera, srubek(zaległych), podkładek(zaległych) i nowych klocków... -> wg mnie tak zachowałby się każdy normalny człowiek. Niestety nie umiesz przyznać się do błędu.

populizm. A ja proszę o konkrety.

Jednak naprawdę powinieneś napić się jakieś kawy. Ile razy już pisałem o klockach i o tym co napisałeś? To nie są fakty?

wiesz co ja juz nie mam sił pisać!!!!!!!!!! od 24 godzin pisze na forum, udzielam odpowiedzi na gg/telefon itp a ten dalej swoje... jak to się mówi "get_oczy_;o"

ja już rano napisałem, że serwisem się zajmę, bo nie mam jak Ci tego udowodnić, lecz za klocki czy adaptery srubki podkladki i te inne sprawy to powinienes kase oddac albo wyslac mi to bo robisz szum i wielką aferę, a tak naprawdę masz to w domu i nie chce Ci się wysłać.. no bo jak to.. R3 miałby się przyznać do błędu? ooo!

Gość R3surrection

Weźcie zamknijcie temat, bo R3 próbuje wyjść na inteligenta i mąci robiąc z siebie debila.

proszę adminów o pilnowanie poziomu dyskusji.

Gość R3surrection

Dla zasady. Mam satysfakcję że trollowi nie udało się kogoś wykiwać.

Śrubki jutro.

Żadnej kasy się nie spodziewaj. Ani adapterów które nie były przedmiotem transakcji. Ani klocków.

Z resztą się powtarzam.

Może jeszcze XTR'a na tył dorzucić ^_^ ?

od. Śrubki jutro.

Żadnej kasy się nie spodziewaj. Ani adapterów które nie były przedmiotem transakcji. Ani klocków.

Z resztą się powtarzam.

Ok, jesteś kłamcą okropnym. Brak słów. Na sam koniec zniżasz się do poziomu przedszkolaka udając, że nic się nie stało.

Pamietaj, że wisisz mi PACZKE PRIORYTETOWĄ oraz nie srubki .. tylko SRUBKI WRAZ Z PODKŁADKAMI NA PRZÓD I TYŁ pod adaptery jak i PM. ;-)

Masz wysłać najpozniej JUTRO.

Temat można zamknąć. Prosze adminów o zamkniecie tematu

Śrubki jutro.

Z resztą się powtarzam.

^_^:wallbash:;)

Nie możemy liczyć na twą łaske, o panie? Wyślij mu te adaptery...dostaniesz nowe w nowym zestawie

;

Gość R3surrection

Kłamcą zwać mnie możesz. To tylko słowa. Nie udowodnione. Ja sobie szczędzę tego typu epitetów w Twoim kierunku. Uważam że nie znając się na sprzęcie można coś uszkodzić.

Kłamcą zwać mnie możesz. To tylko słowa. Nie udowodnione. Ja sobie szczędzę tego typu epitetów w Twoim kierunku. Uważam że nie znając się na sprzęcie można coś uszkodzić.

wiesz co juz mniejsza o hample za ktore musze zabulic kolo 100zł z własnej kasy za serwis...

dałeś plame z klockami i to już daje oznake, że Twoje drugie imie to kłamca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...