Guerreiro Napisano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Zastanawiam się nad goglami firmy oakley, chcę je kupić pod kask 661 evolution legend white. Jakie są różnice między poszczególnym modelami, czy jest coś takie jak rozmiar? Najprawdopodobniej zdecyduje się na O Frame MX, jednak chciałbym wiedzieć czy nie będzie się jednak bardziej opłacało dołożyć odrobinę do jakiegoś wyższego modelu. Planuje kask i gogle zamawiać na CRC, więc nie będę miał możliwości przetestowania Jeszcze takie trochę głupie pytanie, ale jaki kolor będzie pasować najbardziej? Teoretycznie to chyba całe białe. Nie chciałbym, aby całość miała wyglądać jakoś strasznie kretyńsko, a gogle z FF tworzą jedną zgraną całość. (Zdecydowałem się na biały kask, aby nie nagrzewał się zbytnio w cieplejsze dni. Jak dobrze pamiętam to błyszczący lakier jest wytrzymalszy niż matowy w distressed - jakby ktoś miał większą wiedzę na temat lakieru to będę wdzięczny za info ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blair7 Napisano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 polecam gogle FoX'a, to sa najlepsze gogle jakie mialem w rekach, najlepiej model MAIN. Jesli chodzi o lakier to matowy w takim tanim kasku jak Eatrh works jest bardzej wytrzymaly niz w moim Giro mad max II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guerreiro Napisano 12 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Fox'ów tam właśnie nie mają, chociaż na allegro jest tego sporo. Czym właściwie różnią się wyższe modele od tych tańszych? Wydawało mi się, że gogle to coś tak prostego, że nie ma co się nad tym zastanawiać. Jednak okazało się, że chciałem zamawiać jakieś XS które są dla dzieci chyba Temu chciałbym wiedzieć czym różni się chociażby taki O frame od L frame. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moniqqa Napisano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 tylko oakley jak chcesz więcej się dowiedzieć zajrzyj tutaj www.o-shop.pl autoryzowany sklep www.forum-oakley.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.