RAFI1784 Napisano 11 Stycznia 2010 Napisano 11 Stycznia 2010 Hej, mam Sigme i zastanawiam się nad programem dzięki któremu będę mógł analizować swoje treningi i starty, w internecie nie znalazłem żadnego oficjalnego programu. Co polecacie?
RAFI1784 Napisano 18 Stycznia 2010 Autor Napisano 18 Stycznia 2010 No i proszę, mamy tylu użytkowników sigm, a żaden nie korzysta z obróbki danych?
Klosiu Napisano 18 Stycznia 2010 Napisano 18 Stycznia 2010 Ja bym nawet chetnie skorzystal, ale moja Sigma Onyx Fit nie ma opcji eksportu . Chyba ze sobie recznie przepisze
flubi Napisano 18 Stycznia 2010 Napisano 18 Stycznia 2010 No i proszę, mamy tylu użytkowników sigm, a żaden nie korzysta z obróbki danych? Jaka masz ta Sigme? Dokladnie chodzi mi o to w jakiej formie ona zapisuje te dane - bo podejrzewam ze nie chodzi ci o reczne wpisywanie???
Wampi Napisano 18 Stycznia 2010 Napisano 18 Stycznia 2010 No i proszę, mamy tylu użytkowników sigm, a żaden nie korzysta z obróbki danych? Nie każda sigma ma stacje dokująca do komputera... Większość użytkowników, w tym ja, ma liczniki sigmy których cena jest niższa od samej stacji Nie wspominają o tym, że tylko względnie najnowsze modele liczników mają taką opcję
flubi Napisano 18 Stycznia 2010 Napisano 18 Stycznia 2010 No dobra Jesli masz Sigme Rox to zarejestruj sie tutaj: runsaturday. Tam mozna wczytywac dane bezposrednio z tych licznikow i robic wykresy i analizy (niektore) niedostepne w oprogramowaniu Sigmy takie jak tutaj albo tutaj. Sam import danych robi sie tu. Moj ulubiony Sporttracks tez ma plugin, ktory moze importowac pliki smf (ale na razie nie slv) z tych Rox-ow. Sporttracks i wiekszosc pluginow (w tym i ten do importu z Sigmy) jest bezplatny i bardzo funkcjonalny wiec najlepiej sam go wyproboj. A jak do Sporttracksa dokupisz sobie Garmina Edge, to dopiero zobaczysz, co to jest analiza treningow
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.