RAFI1784 Napisano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Hej, mam Sigme i zastanawiam się nad programem dzięki któremu będę mógł analizować swoje treningi i starty, w internecie nie znalazłem żadnego oficjalnego programu. Co polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 18 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 No i proszę, mamy tylu użytkowników sigm, a żaden nie korzysta z obróbki danych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Ja bym nawet chetnie skorzystal, ale moja Sigma Onyx Fit nie ma opcji eksportu . Chyba ze sobie recznie przepisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flubi Napisano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 No i proszę, mamy tylu użytkowników sigm, a żaden nie korzysta z obróbki danych? Jaka masz ta Sigme? Dokladnie chodzi mi o to w jakiej formie ona zapisuje te dane - bo podejrzewam ze nie chodzi ci o reczne wpisywanie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wampi Napisano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 No i proszę, mamy tylu użytkowników sigm, a żaden nie korzysta z obróbki danych? Nie każda sigma ma stacje dokująca do komputera... Większość użytkowników, w tym ja, ma liczniki sigmy których cena jest niższa od samej stacji Nie wspominają o tym, że tylko względnie najnowsze modele liczników mają taką opcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flubi Napisano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 No dobra Jesli masz Sigme Rox to zarejestruj sie tutaj: runsaturday. Tam mozna wczytywac dane bezposrednio z tych licznikow i robic wykresy i analizy (niektore) niedostepne w oprogramowaniu Sigmy takie jak tutaj albo tutaj. Sam import danych robi sie tu. Moj ulubiony Sporttracks tez ma plugin, ktory moze importowac pliki smf (ale na razie nie slv) z tych Rox-ow. Sporttracks i wiekszosc pluginow (w tym i ten do importu z Sigmy) jest bezplatny i bardzo funkcjonalny wiec najlepiej sam go wyproboj. A jak do Sporttracksa dokupisz sobie Garmina Edge, to dopiero zobaczysz, co to jest analiza treningow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.