Skocz do zawartości

[linki] nie otwierają się w nowym oknie

Przeor

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Od jakiegoś czasu zauważyłem, że klikając w jakiś link, nie otwiera mi się w nowym oknie tylko w tym samym. Jak ktoś zapoda trzy propozycje rowerów to nie mogą ich sobie pootwierać, tylko każdy trzeba pojedynczo i potem nazad z powrotem. Takie pytanko. Czy ta ja u siebie coś pokiełbasiłem, czy też to jest ustawienie ze strony forum? Jak to drugie, to szczerze się przyznam, że denerwuje mnie to niesamowicie. No i chyba lepiej jest jak się link otwiera w nowym oknie. Jeżeli wina leży z mojej strony, to jak ktoś wie co z tym zrobić to proszę o pomoc. Tylko tak łopatologicznie, bo zielony w tym temacie jestem:)

• Root Admin
Napisano

linki wewnętrze forum nie otwierają się w nowym oknie, zewnętrzne tak. prosiłbym o nie drążenie tego tematu po raz kolejny, dlaczego tak, a nie inaczej. Jak ktoś chce, żeby otworzyły się w nowym oknie, wystarczy kliknąć na link scrollem myszki.

Napisano

No właśnie nie wiedziałem o tym, niestety. Wcześniej klikałem, normalnie, lewym klawiszem myszki i otwierało się w nowym oknie. Od jakiegoś czasu, po zainstalowaniu jakiejś aktualizacji otwierało mi się na tej samej karcie co doprowadzało mnie do pasji i zgrzytania zębów. Wielkie dzięki dla przedmówców za tego scroola;)teraz jest łokej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...