Skocz do zawartości

[klocki - tarcza] nowa tarcza, stare klocki

Puklus

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Szybciej się dotrą kiedy zostawisz je tak jak są.

Jest zasada - jeżeli klocki nie są zeszklone bądź zafajdane czymś - nic z nimi nie robimy.

Moze powiedz cos wiecej bo jeden klocek (wewnetrzny) cały sie "szkli" a drugiemu tez niwiele do tego brakuje. Znaczy sie ze tak być nie powinno ?? Wiem ze te klocki w stanie taki jak sa hamowały wyśmienicie z oryginalna tarcza tyle ze poł roku hamulec lezakował.

Moze powiedz cos wiecej bo jeden klocek (wewnetrzny) cały sie "szkli" a drugiemu tez niwiele do tego brakuje. Znaczy sie ze tak być nie powinno ?? Wiem ze te klocki w stanie taki jak sa hamowały wyśmienicie z oryginalna tarcza tyle ze poł roku hamulec lezakował.

Jesteś pewien, że się szklą? Dobrze dotarte klocki w czystych warunkach potrafią dobrze imitować zeszklenie. Jeżeli dobrze hamowały, to na pewno nic im nie jest.

• Mod Team

Na moim własnym przykładzie napiszę, że kiedyś jak wymieniłem klocki wpadłem na pomysł aby je szybciej dotrzeć używając papieru ściernego i w sumie to mi nic nie dało :wallbash:

No to naprawdę zaryzykowałeś. Zuch chłopak :voodoo:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...