Skocz do zawartości

[Rower]Kross Level A4

carck3r

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dokładnie, jest to rocznik 2008. Cena jak za ten rower troszkę za wysoka (przynajmniej o 100 zł). W mudserwis.com możesz ładnie utargować cenę, dostać jakiś bonus i wysyłkę mieć za darmo. Tylko upewnij się, na jakich podzespołach mają rower. Często jest inny, niż na stronie.

Pozdrawiam i zapraszam na PW, jeżeli chcesz jakiś informacji o tym rowerze.

Napisano

Osprzęt on ma i dobry tylko te ramy.

Nie rozumiem zachwytu nad Krossem widać że marketing firmy sprał niektórym mózgi żal :)

Napisano

No to źle myślałeś , bo Merida ma swoją fabrykę w której produkuje też dla innych , Giant swoją fabrykę w której też produkuje dla innych a Kross kupuje w firmie Kinesis która głównie produkuje dla innych.

Te trzy firmy mają swoje siedziby i główne firmy na Tajwanie, ale tańsze ramy produkują też w fabrykach w Chinach.

Napisano

Ludzie co wy mieszacie chlopakowi w glowie .

Akurat ten model krossa a4 byl produkowany od 2006 do 2008

PS. Jak nie wiecie to wejdzcie na strone krossa i sie dowiedzcie a

nie ludziom w glowach tylko mieszacie verymad.gif

Napisano

Ciężko z tym rozmiarem bez przymiarki przy twoim wzroście. Może teren w jakim będziesz jeździł coś podopowie, ponieważ ja bym nie był taki pewny, że 20". Osobiście znam osobę, która przy 182 jeździ na 18" i czuje sie bdb.

Napisano
carck3r

Witam ponownie, mam 184cm, ważę 85kg. Który rozmiar ramy krossa level a4 wybrać? 20" czy 18"?

Gdybyś miał wzrost do 180 wtedy polecił bym 18" , jednak uważam, że 20" będzie lepsza, ale najlepszym i jedynym rozsądnym wyjściem jest przymiarka i jazda testowa w terenie :) .

Napisano

Jedyna rzecz na temat której nie mogę znaleźć informacji to obręcze Mach 1 EXE. Jak wypadają jeśli chodzi o wytrzymałość?

Napisano

Jedyna rzecz na temat której nie mogę znaleźć informacji to obręcze Mach 1 EXE. Jak wypadają jeśli chodzi o wytrzymałość?

ja na przejechane prawie 2,5k km (teren/miasto 30/70) nie mam zadnych problemow... wiec raczej tragedii nie ma

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...