motor34xc Napisano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 mój kumpel bedzie miał urodziny (21 stycznia) i chce mu kupić klocki hamulcowe do Avid BB5 tarcze mechaniczne i chciałbym prosic o pomoc jakie najlepiej wybrac bo na allegro sa różne BB5 i nie wiem które lepsze najlepiej do 35zł jak by sie dało potrzebuje szybkiej odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blair7 Napisano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Dokladnie 35 zl kosztuja Alligatory metaliczne i takie mu kup, na pewno bedzie zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motor34xc Napisano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 alligatory , no wiesz ja sie nie znam jeszcze dobrze na klockach one bedą dobre do takiej jazdy wyczynowej skoki lekkie dh? czy nie beda sie przegrzewać przez nie tarcze czy nie bedą slabe jak bedzie bloto lub dzeszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blair7 Napisano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Klocki metalizowane charakteryzuja sie wlasnie najwieksza sila dzialania. Moi bracia na takich jezdza w FR i sa zadowoleni. Sam w poprzednich heblach ich uzywalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motor34xc Napisano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 o teraz mnie przekonałeś dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.