Gość Damian Napisano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Kto wie ile ram Ridley Crossbow (przełajówka) popekało w okolicach gniazd sterowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość olpico Napisano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ja mam taką pękniętą rame i znam gościa z Krosna, który też ma, próbowałem się dogadać z panem karbo ale to nic nie dało, chyba będzie pozewik zbiorowy bo coraz więcej ludzi ma ten problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thmedia Napisano 9 Października 2010 Udostępnij Napisano 9 Października 2010 ja mam taką pękniętą rame i znam gościa z Krosna, który też ma, próbowałem się dogadać z panem karbo ale to nic nie dało, chyba będzie pozewik zbiorowy bo coraz więcej ludzi ma ten problem No to ładnie, a ja Crossbowa kupiłem trzy dni temu u Pana Karbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 11 Października 2010 Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Chodzi o te 1' Crossbowy ? Też mam takiego , i miski sterowe bardzo ciasno wchodziły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Damian
Kto wie ile ram Ridley Crossbow (przełajówka) popekało w okolicach gniazd sterowych?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.