Skocz do zawartości

[rama] CUBE ltd race 20" Black Anodised

zloty992

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Od paru miesięcy przymierzam się do zakupy ramy CUBE ltd race. Przeszukałem wszystkie polskie sklepy internetowe i wysłałem dziesiątki maili z zapytaniem czy będzie można ją sprowadzić/zamówić. Wszystkie moje działania były bezcelowe. Czy ta rama jest już gatunkiem wymarłym w Polsce? Czy Wy drodzy forumowicze znacie sklep, w którym ta rama jest na sprzedaż?

ps. Sklepy w UK i u naszego zachodniego sąsiada też świecą pustkami.

pzdr

Napisano

Raczej muszę się pogodzić z tym, że tej ramy już nie dostanę. Dalej będę szukał, ale muszę mieć jakieś alternatywy. W oko wpadł mi poison zyankali 2010. Jak u niego jest ze sztywnością, lakierem i geometria ? Jeżeli nie poison, to jaką ramę możecie mi zaproponować (do 1000zł) ?

• 11 miesięcy temu...
Napisano

Sprawdź ofertę Cyklotur. Cube w ofercie nie maja ale pokaźny asortyment innych w dobrych cenach.

Duża szansa że znajdziesz cos dla siebie. Poza tym maja mają naprawdę profesjonalna obsługę

Chłopaki na pewno doradzą Ci dobra ramę i inne akcesoria

http://www.cyklotur.com

Napisano

Cześć byłem dzisiaj w Ski team-ie na ul. Karolkowej w Warsszawie i widziałem ramę LTD Black Anodised wisi na regale, ale nie wiem jaki rozmiar bo niemogłem zobaczyć, a obsługa przy nartach i duży ruch :icon_wink:. Więc może zadzwoń.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...