Ubotek Napisano 7 Stycznia 2010 Napisano 7 Stycznia 2010 Witam Otóż chciałbym zamówić pewne rzeczy zza granicy, lecz nie wiem czy to się je. http://cgi.ebay.com/Brand-New-T-Mobile-Bicycle-Cycling-Jersey-Shirt-L_W0QQitemZ260534335662QQcmdZViewItemQQptZUS_Men_s_Athletic_Apparel?hash=item3ca90e78ae#ht_1279wt_1165 Dla przykładu podaję taką koszulkę. Jeszcze niedawno była możliwa wysyłka do PL, teraz już nie. I dziwiło mnie jeszcze to, że wysyłkę liczył sobie 11$, a jak brałem 3szt to brał 33$. Nie wiem czy to wina oprogramowania ebaya, czy tak sobie ustawił sprzedawca. O pay-palu sobie poczytam, a jęsli coś nie będę wiedział to zapytam. Pozdrawiam Ubotek
1415chris Napisano 7 Stycznia 2010 Napisano 7 Stycznia 2010 Ubotek ten link przesylka do europy free.... w czym problem?
krzysiekmz Napisano 7 Stycznia 2010 Napisano 7 Stycznia 2010 Maja rozne chwyty. Nieraz jest wystawione kilka identycznych przedmiotow, ale roznia sie oplata za wysylke/mozliwoscia wyslania do np.PL. Przesylka dla 1szt. $11 wtedy mozna napisac z zapytaniem o "combined shipping", czyli czy wysle wiecej szt. po cenie dla 1szt. lub zaoferuje znizke. Czesto sie zgadzaja. Kupujesz wtedy i po zakupie zadasz dokladnej kwoty do zaplacenia. Pozdrawiam.
Fifi Napisano 7 Stycznia 2010 Napisano 7 Stycznia 2010 Człowieku, pytałeś się też w innym temacie, jakiś kolega też miał niedawno taki problem, więc po co nowy temat? BTW, na przyszłość polecam, byś korzystał ze strony eBaya po polsku - ebay.pl przynajmniej nie będziesz miał tak głupich pytań. Do tego jeszcze istnieje www.translate.google.pl który tłumaczy całe strony, trochę kaleczy, ale sensu ogólny da się zrozumieć.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.