Skocz do zawartości

[Wysyłka] Pay-Pal i inne sprawy zakupu :)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Otóż chciałbym zamówić pewne rzeczy zza granicy, lecz nie wiem czy to się je.

http://cgi.ebay.com/Brand-New-T-Mobile-Bicycle-Cycling-Jersey-Shirt-L_W0QQitemZ260534335662QQcmdZViewItemQQptZUS_Men_s_Athletic_Apparel?hash=item3ca90e78ae#ht_1279wt_1165

Dla przykładu podaję taką koszulkę.

Jeszcze niedawno była możliwa wysyłka do PL, teraz już nie.

I dziwiło mnie jeszcze to, że wysyłkę liczył sobie 11$, a jak brałem 3szt to brał 33$.

Nie wiem czy to wina oprogramowania ebaya, czy tak sobie ustawił sprzedawca.

O pay-palu sobie poczytam, a jęsli coś nie będę wiedział to zapytam.

Pozdrawiam

Ubotek :)

Napisano

Maja rozne chwyty.

Nieraz jest wystawione kilka identycznych przedmiotow, ale roznia sie oplata za wysylke/mozliwoscia wyslania do np.PL.

Przesylka dla 1szt. $11 wtedy mozna napisac z zapytaniem o "combined shipping", czyli czy wysle wiecej szt. po cenie dla 1szt. lub zaoferuje znizke. Czesto sie zgadzaja. Kupujesz wtedy i po zakupie zadasz dokladnej kwoty do zaplacenia.

Pozdrawiam.

Napisano

Człowieku, pytałeś się też w innym temacie, jakiś kolega też miał niedawno taki problem, więc po co nowy temat?

BTW, na przyszłość polecam, byś korzystał ze strony eBaya po polsku - ebay.pl przynajmniej nie będziesz miał tak głupich pytań. Do tego jeszcze istnieje www.translate.google.pl który tłumaczy całe strony, trochę kaleczy, ale sensu ogólny da się zrozumieć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...