Skocz do zawartości

[wyprawa] szukam kompana

Xsport

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Planuje w tym roku wyskoczyć gdzieś na rower tak na około 8, 9 dni w lipcu bądz w sierpniu jeszcze nie mam dokładnie

zaplanowanej trasy, jak na razie biorę pod uwagę Bornholm albo całe wybrzeże od Niemiec do Gdańska a

dokładniej od Wolgastu do Gdańska. Szukam chetnych najlepiej z okolic poznania którzy chcieli by

razem ze mną pokręcić trochę kilometrów, przygotowania zaczynam od 20 stycznia, tutaj tez prosił bym o jakieś rady bardziej doświadczonych podróżników odnośnie ekwipunku co ze soba zabrac, co sie przyda, najpotrzebniejsze rzeczy, oraz odnosnie tras nad naszym morzem, którędy najlepiej i najbezpieczniej.dzienny dystans od 80km do 150 ale jak by co to jest kwestia do uzgodnienia. wszystkich ktorzy sa zainteresowani

prosze pisac na priv. Na początku Lutego chciał bym już zacząć jeździć z wszystkimi chętnymi żeby się lepiej poznać i w jakiś sposób dopasować,a w majówke wyskoczyc rowerumi na kilka dni do Czarnkowa i zobaczyc czy sobie poradzimy.Ja Mam 21 lat jestem z okolic Poznania, jeśli chodzi o wiek generalnie nie ma znaczenia gdyż potrafie sie dogadac z kazdym. Bardziej zwracam uwagę na Zgranie i słowność, oraz umiejetnośc pracy w grupie To chyba najwazniejsze zeby kazdy kazdemu pomagał na takich wyjazdach. Pozdrawiam i czekam na wiadomości!:P

• Mod Team

Chętnie bym się na takie coś porwał jednak ze względu na wiecznie niepewną sytuację zawodowo - finansową wolę takich wypadów nie planować i nic nie obiecywać. Jednak gdybyś wybierał się do Czarnkowa pośmigać to daj znać, może kogoś znajdę i też wpadniemy. Ostatni razy byliśmy tam w lutym i było świetnie ;)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...