MarcinGoluch Napisano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Witam Wszystkich! Jako, że czas nieubłaganie płynie czas tworzyć klimat pod nowy drugi już Zlot FR.ORG. który odbędzie się w dniach 11-13 czerwiec 2010 z lokalizacją w schronisku Pod Durbaszką w rejonie Szczawnicy. Zaczynamy więc dyskusje i umawiamy pierwsze Zlotowe ekipy . Z góry serdecznie dziękuję za deklaracje i zapisy na Zlotową listę. Info podstawowe znajduje się http://www.forumrowerowe.org/topic/60604-zlot-lista-uczestnikow-z-a-p-i-s-y/ A ring wolny czyli "opowieści dziwnej treści" http://www.forumrowerowe.org/topic/60211-zlot-ii-ogolnokrajowy-miedzynarodowy-zlot-forumroweroweorg/ Osoby które miały by możliwość wybrania się autem i zabrania po drodze kolejnych chętnych zostaną na Zlocie dodatkowo uhonorowane .... uściskiem dłoni prezesa . Pozdrawiam! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Nikt się nie wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Troche cięzko tak zaplanować na pol roku do przodu. Jesli nie bede mial w tym czasie egzaminów na uczelni i bedzie można sie jeszcze dołączyć to chetnie pojade i kupel pewnie też. Wtedy bede miał jeszcze 2/3 miejsca w samochodzie i kogos bede mógł zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deryl Napisano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 I dla mnie jest za wcześnie żeby powiedzieć, że jadę na 100%. Chętnie bym się tam pojawił. Pewnie dopiero w kwietniu będę wiedział czy dam radę się pojawić czy nie. W tej chwili jestem na tak ale zawsze coś się może zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 O to całkiem fajnie @ eloo Opcji z transportem nigdy za dużo, jak coś nie wyjdzie u mnie to myślę, że będę mógł się z Tobą zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 no jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 27 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 I jak tam jedzie ktoś z wawy na zlot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 27 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Wstyd z Rawicza mającego sto razy miej mieszkańców niż Wawa będzie 3osoby :D! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 27 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Ja sam zabieram ze sobą tyle co ekipa z całego Rawicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freediver Napisano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 a wybiera się ktoś koleją ? nie wiem czy nie za wcześnie piszę ale może ma ktoś w planach przyjechać dzień wcześniej albo zostać dzień po zlocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 28 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Ja prawdopodobnie będę jechał ciufcią właśnie 8/9 czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freediver Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 fajnie, w takim razie będziemy w kontakcie, szkoda ze na razie tylko nas dwóch, zapytam się z ciekawości rok temu ile było warszawiaków na zlocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 28 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Ode mnie jadą 3 osoby z wawy ale nie wiem w jakim terminie jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Ja rok temu byłem jeszcze z dwoma osobami z Wawy samochodem. Teraz zobaczymy jak się uda tam dostać. Ktoś wspominał, że ma parę wolnych miejsc w samochodzie, a jak nie wypali to pociąg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 A ktoś samochodem z wolnym miejscem przez Radom nie będzie przejeżdżał to może się zapisze na zlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Witam, I jak z przejazdem? Ja już mam zaklepane 11-13, więc wtedy chcę pojechać. Jeszcze dzisiaj wpłacę. Jeśli chodzi o pociąg to jedyny sensowny to TLK53202 Waw Centralna 0:41 za 58zł+9zł za rowery. W dodatku nie ma "przewozu rowerów, czyli trzeba je przewozić gdzie popadnie, a w dodatku jedzie prawie 9 godzin. Może ktoś będzie oferował miejsce w aucie? Ja bagażnik na dach mam, z chęcią podzielę się kosztami przejazdu. Ja też będę się starał o auto, ale nie wiem co z tego wyjdzie (raczej wątpię). Ewentualnie ktoś by był chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Dodam jeszcze, że rozpatrzam powrót jednym z tych pociągów: Nowy Targ 11:31 TLK31414 z przewozem rowerów 58zł Warszawa Centralna 17:59 Nowy Targ 16:44 IR31520 nic więcej o tym pociągu nie znalazłem Warszawa Centralna 23:07 Piwniczna Zdrój 16:57 TLK31410 Z przewozem rowerów, 58zł, najszybszy i chyba najlepiej Warszawa Centralna 22:53 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Ludzie, czy nikt z Was nie jedzie na zlot? Jak rozwiązujecie kwestię transportu? Wcześniej spora dyskusja się toczyła, a teraz ZERO odzewu. Patrząc na warunki pociągowo - pogodowe załatwienie samochodu nie było by większym problemem, ale podstawą są zainteresowani abym cokolwiek zdziałał. Mógł bym zabrać kogoś z trasy Warszawa-Szczawnica (oczywiście dzieląc się kosztami ) jadąc Katowicką lub przez Radom i Kielce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Ja właśnie ruszam samochodem w czwartek rano. Tylko już wszystkie miejsca mam obecnie niestety zajęte. Chyba, że coś by się zmieniło z miejscówkami - dokładnie będę wiedział we wtorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Dwie osoby niestety się wykruszyły i mam wolne dwa miejsca w samochodzie. Jeden można wrzucić na dach, a drugi wejdzie do bagażnika Ruszam w czwartek rano na trasę: Warszawa - Radom - Kielce - Kraków Jakby ktoś był chętny to zapraszam, jakaś tam zrzuta na wachę by była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.