Skocz do zawartości

[Zlotowisko]II Oficjalny Zlot ForumRowerowe.org - Z A C Z Y N A M Y 11-13 czerwiec 2010

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Wszystkich!

Jako, że czas nieubłaganie płynie czas tworzyć klimat pod nowy drugi już Zlot FR.ORG. który odbędzie się w dniach 11-13 czerwiec 2010 z lokalizacją w schronisku Pod Durbaszką w rejonie Szczawnicy.

Zaczynamy więc dyskusje i umawiamy pierwsze Zlotowe ekipy .

Z góry serdecznie dziękuję za deklaracje i zapisy na Zlotową listę.

Info podstawowe znajduje się http://www.forumrowerowe.org/topic/60604-zlot-lista-uczestnikow-z-a-p-i-s-y/

A ring wolny czyli "opowieści dziwnej treści" http://www.forumrowerowe.org/topic/60211-zlot-ii-ogolnokrajowy-miedzynarodowy-zlot-forumroweroweorg/

Osoby które miały by możliwość wybrania się autem i zabrania po drodze kolejnych chętnych zostaną na Zlocie dodatkowo uhonorowane .... uściskiem dłoni prezesa :(.

Pozdrawiam!

Marcin

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Do czerwca może uzbieram kilka osób (rzuciłem hasło na lokalnym forum)

Jeżeli ewentualnie będę miał wolne miejsce to chętnie pozbieram stopowiczów z rowerami

W końcu uścisk dłoni prezesa - bezcenne :thumbsup:

• 1 miesiąc temu...
Napisano

TocaS jeżeli trzeba będzie to zorganizuje się transport dla ekipy z Poznania.

Dejot dojeżdża do mnie do Rawicza (nieco ponad godzinka PKP), pakujemy się w omege i lecimy do chłopaków na wrocław. A z wrocka w kilka aut lecimy juz autostradą.

Czy są chętni z Poznania na udział w Zlocie?

Pozdrawiam!

Marcin

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Witam, chętnie dołączę się do korowodu :D , ja i moja dziewczyna z tym że dopiero 1 czerwca będę wiedział na 100% czy pojedziemy.

Niestety "kibel" w pracy ale jak będziemy mogli jechać i będą jeszcze miejsca w schronisku to bardzo chętnie zabierzemy się z wami.

Pozdrawiam.

Napisano

Maroko777 dla Ciebie i innych chętnych MAM WOLNE MIEJSCA W AUCIE NA ZLOT.

Będą wolne miejsca w aucie z Rawicza. Musiałbyś z Małżonką dotrzeć z Poznania na Rawicz i tu już ze stacji lecimy autem na Wrocław.

Z Poznania leci tez DeJot i wszyscy wtedy się pakujemy do mojego autka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...