kenhill Napisano 5 Stycznia 2010 Napisano 5 Stycznia 2010 Witam, otóż moja poprzednia stalowa rama pękła (trochę się moją głupotą do tego przyczyniłem upuszczając ją) i chciałbym zakupić coś nowego(używane też wchodzą w grę oczywiście), lecz napotkała mnie nie miła dolegliwość mianowicie choroba kręgosłupa (brak zrostu S1 zwężenie łuków L4/L5 oraz rozszczep kręgosłupa, plecy strasznie bolą nie koniecznie na rowerze ale na drugi dzień po intensywnej jeździe ruszyć się nie mogę)i mój kręgosłup woła o FULLa lecz nie wiem czy tanio dorwe jakiegoś w miarę dobrego (jeżdżę w XC/AM było enduro nie będzie enduro, kręgosłup), miałem okazje kupić Rama Schwinn Moab '00 19" za 100zł z wysyłką lecz HT to chyba złe rozwiązanie przy chorobie. Kolega wymienił Krossa sfx 700 na DM funbike'a i myślałem aby go odkupić chce 200 zł z damperem KS291 i sztycą zoom lecz nie wiem czy to dobra cena proszę o opinie oraz jakies propozycje co do ramy najlepiej pod skok (amora) 80-120
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.