kllnTToOn Napisano 5 Stycznia 2010 Napisano 5 Stycznia 2010 Witam. Tak jak w temacie, czy ktoś miał styczność z tym --> http://luckynino.blogspot.com/2009/03/marketplace-used-parts-for-sale.html sklepem ? Mają sporo trudno dostępnych części i niektóre w naprawdę okazałych cenach
krzysiekmz Napisano 9 Stycznia 2010 Napisano 9 Stycznia 2010 To prawda, ze Nino ma kupe nietuzinkowych czesci i jeszcze nie slyszalem zeby ktos narzekal. Sam rowniez jestem zadowolony i niedlugo jeszcze cos kupie. Najlepiej przed zakupem wyslac maila co sie chce, wtedy odpisze czy jest dana czesc/czesci na stanie, poda dokladna cene, koszt wysylki itp. Nieraz trzeba pisac dwa razy by odpisal, ale sklep/sprzedawca godny polecenia. Pozdrawiam.
1415chris Napisano 9 Stycznia 2010 Napisano 9 Stycznia 2010 Znany w swiadku jegomosc szczegolnie mtbr. Co do sklepu tak jak Krzysiek, dobry kontakt, jednak nie zawsze ma to co pokazuje wiec dobrze jest pytac. Jak nie bedzie mial tego co potrzebujesz to zaoferuje ci kupe innych ciekawych rzeczy
goldbloom Napisano 10 Stycznia 2010 Napisano 10 Stycznia 2010 No, no... Czemu wcześniej nie słyszałem o tym sklepie?
kllnTToOn Napisano 10 Stycznia 2010 Autor Napisano 10 Stycznia 2010 zobaczyłem go przez przypadek... jakos mało osób o nim słyszało. Jak widać Dwie na forum
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.