Skocz do zawartości

[Powerade Suzuki MTB] Dodatkowa nagroda i maraton

Klosiu

Rekomendowane odpowiedzi

A wg. mnie zamiast losowania tak drogich nagród(samochód, karbonowy Specialized), pan Golonko powinien podzielić pulę nagród na większą liczbę uczestników, i tak zamiast Suzuku rozlosować np 100 Sramów X-0 :D Przynajmniej wszyscy syci by byli, a nie zawiedzeni :thanks: No ale to mniej prestiżowe jest.

Wielkopolskie maratony sobie odpuszczam, nie bawi mnie jazda po piachu i równinach, za to na górskich się na pewno spotkamy :)

Ja tam na dodatkowy maraton w Wielkopolsce nie narzekam, nie mamy ich tu az tak wiele :thanks:. Poza tym plaskie maratony to o wiele wiecej pkt dla takich "grubasow" jak ja, a poludnie Wielkopolski w zeszlym roku bardzo pozytywnie mnie zaskoczylo maratonem w Osiecznej. Tak ze spodziewam sie fajnych 100km na rozruch :). I beda Maja i Ola :D.

A na samochod sie nie nastawiajacie, JA planuje go wygrac :D.

Co do samochodu....

Szukam chętnych na dzielenie się kosztami dojazdu na maratony :whistling:

Ponieważ w gronie moich znajomych, amatorów takiej zabawy jest hmmm, mało, więc pozostaje szukanie przez forum.

Jeśli dorobię się bagażnika dachowego, to mogę przyjąć do auta 3 osoby z rowerami.

Jeśli nie, to z pewnością jakoś 2 się upchają, ale w zasadzie bagażnik będę miał na 99%.

Planuje cały cykl zaliczyć, ale tak na 100% będę pewien niebawem.

Będę wyjeżdżał albo z Bielska-Białej albo z Krakowa, bo między tymi miastami często kursuje, ewentualnie gdzieś jakiś dojazd po kogoś też wchodzi w grę.

Jak ktoś byłby zainteresowany to i mi będzie miło :voodoo:

Piszcie na PW.

EDIT: W grę wchodzi również moje dołączenie się do kogoś z autem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...