Klosiu Napisano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 http://www.sportchallenge.cz/news/GnG_newsletter_2010_1.pdf Powerade MTB zyskalo nowego sponsora, a co za tym idzie samochodzik do rozlosowania wsrod uczestnikow 7 edycji. Dodatkowo dochodzi maraton w Dolsku w Wielkopolsce, tydzien przed Murowana Goslina. Ciekawe, ciekawe, moze w koncu cos sie uda ugrac w tym cyklu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 No nie powiem, takie niespodzianki lubię Czekam jeszcze aż dołożą maraton w Bielsku-Białej, ponoć ciągle szanse są. Ja niczego nie planuje, ale chciałbym pojawić się na całym cyklu. Byłem rok temu na Istebnej, zobaczymy jak wypada reszta tras. U konkurencji jadę "tylko" Śnieżkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 A wg. mnie zamiast losowania tak drogich nagród(samochód, karbonowy Specialized), pan Golonko powinien podzielić pulę nagród na większą liczbę uczestników, i tak zamiast Suzuku rozlosować np 100 Sramów X-0 Przynajmniej wszyscy syci by byli, a nie zawiedzeni No ale to mniej prestiżowe jest. Wielkopolskie maratony sobie odpuszczam, nie bawi mnie jazda po piachu i równinach, za to na górskich się na pewno spotkamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Taa, tylko że sponsor daje auto więc tutaj nie ma jak tego rozdzielić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Taa, tylko że sponsor daje auto więc tutaj nie ma jak tego rozdzielić. eeee czemu, ja oponki chętnie wezmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Akurat mam zamiar przejechać 7 imprez, więc może mi się uda:D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Ja tam na dodatkowy maraton w Wielkopolsce nie narzekam, nie mamy ich tu az tak wiele . Poza tym plaskie maratony to o wiele wiecej pkt dla takich "grubasow" jak ja, a poludnie Wielkopolski w zeszlym roku bardzo pozytywnie mnie zaskoczylo maratonem w Osiecznej. Tak ze spodziewam sie fajnych 100km na rozruch . I beda Maja i Ola . A na samochod sie nie nastawiajacie, JA planuje go wygrac . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Co do samochodu.... Szukam chętnych na dzielenie się kosztami dojazdu na maratony Ponieważ w gronie moich znajomych, amatorów takiej zabawy jest hmmm, mało, więc pozostaje szukanie przez forum. Jeśli dorobię się bagażnika dachowego, to mogę przyjąć do auta 3 osoby z rowerami. Jeśli nie, to z pewnością jakoś 2 się upchają, ale w zasadzie bagażnik będę miał na 99%. Planuje cały cykl zaliczyć, ale tak na 100% będę pewien niebawem. Będę wyjeżdżał albo z Bielska-Białej albo z Krakowa, bo między tymi miastami często kursuje, ewentualnie gdzieś jakiś dojazd po kogoś też wchodzi w grę. Jak ktoś byłby zainteresowany to i mi będzie miło Piszcie na PW. EDIT: W grę wchodzi również moje dołączenie się do kogoś z autem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.