loster6 Napisano 3 Stycznia 2010 Napisano 3 Stycznia 2010 Witam!! Mam pytanie czy istnieją jakieś ciekawe i czy wogóle istnieją trasy zjazdowe na terenie Warszawy i oklolic do 20 km???
c1ach Napisano 4 Stycznia 2010 Napisano 4 Stycznia 2010 W okolicach Otwocka jest trochę ciekawych terenów, nazywa się to Góra Lotnika czy coś w ten deseń. Ale cudu się nie spodziewaj. W Sulejówku albo Wesołej też coś jest. Jednak lepiej nie nazywajmy tego trasami zjadowymi...
Schwefel Napisano 4 Stycznia 2010 Napisano 4 Stycznia 2010 <br />Nie a o jakaś tarsa czy coś?<br /> No swego czasu byly tam rozgrywane zawody DH.
loster6 Napisano 5 Stycznia 2010 Autor Napisano 5 Stycznia 2010 Jeśli chodzi o kazurkę to gdzie ona dokładnie się znajduje
Bikorexia Napisano 5 Stycznia 2010 Napisano 5 Stycznia 2010 Współrzędne i bliższe info tu: http://pl.wikipedia.org/wiki/Wzg%C3%B3rze_Trzech_Szczyt%C3%B3w
Schwefel Napisano 6 Stycznia 2010 Napisano 6 Stycznia 2010 Wysiadasz na stacji Natolin, idziesz Belgradzką do końca, masz kościół i za nim jest Kazurka.
Patryke Napisano 8 Stycznia 2010 Napisano 8 Stycznia 2010 Godna uwagi jest jeszcze trasa wijąca się wokół Kopca Powstania Warszawskiego przy ul. Bartyckiej. W sumie jest taka bardziej do FR, ale pozjeżdżać też można
flubi Napisano 13 Stycznia 2010 Napisano 13 Stycznia 2010 Godna uwagi jest jeszcze trasa wijąca się wokół Kopca Powstania Warszawskiego przy ul. Bartyckiej. W sumie jest taka bardziej do FR, ale pozjeżdżać też można Jak bylem maly to z tego "Kopca" ktory swojsko nazywalismu "zwalka" zjechalem na kreche, na skladaku "Pelikan" - nawet nie przeczuwalem ze to kiedys bedzie DH Po prostu niechcacy ruszylem i szybko zrozumialem ze albo dojade do konca albo zaczne hamowac i zgine marnie.
Sol Napisano 13 Stycznia 2010 Napisano 13 Stycznia 2010 Godna uwagi jest jeszcze trasa wijąca się wokół Kopca Powstania Warszawskiego przy ul. Bartyckiej. W sumie jest taka bardziej do FR, ale pozjeżdżać też można Godny uwagi to jest tam podjazd od Bartyckiej - czyli na oko 150 m płaskich schodków. Jeżeli komuś się udało - szczerze gratuluję.
hheniek1987 Napisano 14 Stycznia 2010 Napisano 14 Stycznia 2010 Na Agrykoli często widać ludzi z dwupółkami...
c1ach Napisano 14 Stycznia 2010 Napisano 14 Stycznia 2010 Godny uwagi to jest tam podjazd od Bartyckiej - czyli na oko 150 m płaskich schodków. Jeżeli komuś się udało - szczerze gratuluję. Dotarłem do 3/4 tych schodków W sumie dało by radę dalej, ale mi się znudziło
MatiZek Napisano 9 Marca 2010 Napisano 9 Marca 2010 Byłem na kopcu powstania. W sumie to byłem tam 2 razy na szczycie i jak zwykle fajnie tam się zjeżdżało. Polecam też trasę na most siekierkowski i później zjazd na wał miedzeszyński.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.