Mod Team bogus Napisano 6 Stycznia 2010 Mod Team Napisano 6 Stycznia 2010 - wreszcie przejechać ponad 3000 km, - jechać w ZMK, - wystartować w okolicznym wyścigu, - dokończyć modyfikacje roweru (jeszcze tylko dwie zmiany i koniec), - złożyć rower dla rodziców i dzięki temu mieć już prawdziwą zimówkę.
NGH Napisano 6 Stycznia 2010 Napisano 6 Stycznia 2010 - zaliczyc obie sesje (w pierwszym podejściu) - pochytac praktykę (jak by ktoś miał coś do pochytania dla studenta logistyki(logistyka w organizacji) w okolicach Katowic to chętnie skorzystam eheheh) A jeżeli chodzi o rowerek to: - min 3500 km - dobre miejsce w Mistrzostwach Śląska - wypad w góry na więcej niż jeden dzień - nowy napęd No i to są moje cele na ten rok żeby przynajmniej połowę się udało zrealizować był bym zadowolony
ppaa Napisano 6 Stycznia 2010 Napisano 6 Stycznia 2010 patrząc na Wasze "wyczynowe" palny to moje są bardzo skromne - przede wszystkim trening- podjazdy - popracować nad max dystansem dziennym - i trochę z nierowerowej beczki- przebiec półmaraton
emilio3 Napisano 6 Stycznia 2010 Napisano 6 Stycznia 2010 odchudzić rowerek może poniżej granicy 12 kg a drugi poniżej 19kg przejechać ze 4 tyś km wystartować w minimum 5 maratonach Golonki poszaleć trochę DH wypady górskie kilku dniowe DH i XC poszaleć na desce puki śnieg w górach zero kontuzji i to wszystko najlepiej w gronie przyjaciół
koziat Napisano 7 Stycznia 2010 Napisano 7 Stycznia 2010 moje plany to -złożyć rowerek do xc -zacząć trenować i pozwiedzać parę ciekawych punktów w mojej okolicy -wpakować trochę kasy w rowerek do fr i wyjechać na parę dni w góry
rafalek940 Napisano 7 Stycznia 2010 Napisano 7 Stycznia 2010 hehe czytam te wasze plany i calkiem fajne macie oto moje : - być w 3 w generalce na Maratonach na MEGA w M0 lub M1 - znależć se fajna laske haha - zejsc magiczne ponizej 10 kg z roweru - poprawic sie na zjazdach - zrobic powyzej 8 tys - objechac ponad 20 zawodow - i przedewszystkim dobrze sie przy tym bawic !! i tego zycze kazdemu kolarzowi w Nowym Roku )
1415chris Napisano 7 Stycznia 2010 Napisano 7 Stycznia 2010 ...ja bym jeszcze dodal poprawic ortografie
rafalek940 Napisano 7 Stycznia 2010 Napisano 7 Stycznia 2010 ...ja bym jeszcze dodal poprawic ortografie sorki ale szukam szukam a w moim poscie błedu nie umiem znalezc
arroyo Napisano 7 Stycznia 2010 Napisano 7 Stycznia 2010 Ostatnio rozmawiałem o tym z dziewczyną, moje plany to przede wszystkim więcej rowerowego zwiedzania, więcej jazdy w terenie, mniej jazdy od punktu A do B, więcej błądzenia po lasach.
Sorcerer Napisano 7 Stycznia 2010 Napisano 7 Stycznia 2010 - Zlozyc wreszcie rower na wyprawy i wyscigi, jazda zimowka non stop dobija. - Nie zostac przejechanym przez jakis samochod - Wyjazd w chociaz niskie/srednie gory z dziewczyna wraz z bikami - nie dac sie okrasc - wystartowac w kilku maratonach
Flash3M Napisano 7 Stycznia 2010 Napisano 7 Stycznia 2010 Plany: - zaliczyć Imagisa - zejść do naturalnej wagi poniżej 80 kg Marzenia: - 10 tys km w ciągu miesiąca (Polska - Portugalia - Polska) - stanąć na podium jakichś zawodów
speq Napisano 8 Stycznia 2010 Napisano 8 Stycznia 2010 Złożyć koła i tarcze. Zmienić ramę (jak bóg da) na fulla. Zrobić co najmniej 4kkm. Wsio.
Vader Napisano 8 Stycznia 2010 Napisano 8 Stycznia 2010 - start w minimum 8 maratonach MTB - wyzej w generalce niz w zeszlym roku - start w maratonie szosowym Beskidy Road Trophy - zrobic 12000km
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.