Ubotek Napisano 3 Stycznia 2010 Napisano 3 Stycznia 2010 Witam Jako, że nadszedł nowy rok postanowiłem zapytać się jakie macie plany na ten rok. Moje plany są takie: - zejście z wagą do około 10,7kg, - zakupić szosówkę, - zrobić około 4-5kkm, - zacząć uczestniczyć w zawodach, - wyjazd w góry na tydzień, - doposażenie warsztatu, Ode mnie to tyle. Napiszcie co wy postanawiacie, a za rok to sprawdzimy. Ubotek
Pigipon Napisano 3 Stycznia 2010 Napisano 3 Stycznia 2010 zejscie z wagą, ale swoją wymiana dampera na cos lepszego kupno pulsometru + pare innych potrzebnych badz mniej potrzebnych rzeczy. ogolne usprawnienia w bicyklu. zrobienie przynajmniej 1tys.km
uszolot10 Napisano 3 Stycznia 2010 Napisano 3 Stycznia 2010 - 6 tysięcy km - 15 startów w zawodach - Więcej treningu - Zejście z wagą poniżej 10 kg - parę weekendowych wyjazdów w jeszcze wyższe góry, niż w których mieszkam - doposażenie warsztatu - Jeszcze więcej treningu - Z eksplorowanie Gorców - Pomoc przy organizacji zlotu - I oczywiście uczestnictwo w zlocie
DAMIAN24 Napisano 3 Stycznia 2010 Napisano 3 Stycznia 2010 -wystartować we wszystkich edycjach Gryf Maratonu -wystartować w jakimś maratonie w "innym" cyklu niż Gryf -kupić drugi rower(Specialized Demo 8 II) -pojechać w Alpy -odwiedzić 3-5 razy polskie góry -zrobić 3.5tyś. km -nauczyć się wreszcie pełnego obrotu o 360o na hopkach -pojechać rowerem ze Szczecina na Mazury -kupić/zrobić/złożyć zimówkę To jest coś co się spełni na 99.9%, a mam jeszcze kilka cichych planów, które mam nadzieje się spełnią.
rockrider Napisano 3 Stycznia 2010 Napisano 3 Stycznia 2010 - dobrze przetrenować zimę - zaliczyć dużą ilość startów XC - zaliczyć kilka startów w Bike Maratonie i stanąć na pudle w generalce na MEGA - dorobić nową półkę na puchary - kupno kilku komponentów - zacząc jeździc i ścigac się na szosie - ogólnie dobra forma!
cybul26 Napisano 3 Stycznia 2010 Napisano 3 Stycznia 2010 -zrobić 5000 km, większość w terenie -kupić buty i pedały spd oraz kask! -wziąć udział w maratonie (pierwszym w życiu) -wybrać się w co najmniej dwudniową podróż do Borów Tucholskich (szukam chętnych z okolic Starogardu) -wymienić amortyzator na epicona -wymienić napęd -wyposażyć warsztat Jeżeli uda mi się spełnić połowę z tych rzeczy, będę szczęśliwy. Pedałować już zacząłem od 1 stycznia, aby chociaż pierwszy punkt wypełnić Pozdrawiam i niech spełnią się Wasze plany
Mod Team safian Napisano 3 Stycznia 2010 Mod Team Napisano 3 Stycznia 2010 -Zejście z wagą roweru do > 12 kg -Zejście z wagą swoją do 65 kg -Zrobić 3000 km -Kupić SPDy i kask -Pojechać pierwszy raz na maraton -Jakiś wypadzik rowerowy na tydzień -I ogólnie trzymać forme
eloo Napisano 3 Stycznia 2010 Napisano 3 Stycznia 2010 -na wiosne w koncu pokonać trase Warszawa - Kraków jednego dnia w przyzwoitym tempie -zrzucic z wagi roweru jakis kilogram -wystartować w jakichkolwiek zawodach -kupic pulsometr i zaczac nieco bardziej profesjonalny trening
Crazyk Napisano 3 Stycznia 2010 Napisano 3 Stycznia 2010 - Odchudzić jeszcze trochę rower - Przytyć z 5kg (w końcu rower to nie wszystko, trzeba jakoś się czuć i wyglądać xD) - Wyrobić sobie nawyk jeżdżenie zawsze w kasku - Zrobić z 8000km - Wyjechać w sierpniu do Szklarskiej Poręby - Co najważniejsze - nie mieć problemów ze sprzętem, zdrowiem i czerpać dużo radości z jazdy
.PaVLo. Napisano 3 Stycznia 2010 Napisano 3 Stycznia 2010 - przejechać i skończyć conajmniej 10 maratonów MIO - przejechać i skończyć 2 maratony Powerade MTB Matathon - wejść chociaż raz na pudło - dokończyć przebudowę mojego sprzętu do zawodów - inne plany są tajne i ich wyjawienie powodowało by, że musiałbym Wam zabrać rowery
Polon Napisano 3 Stycznia 2010 Napisano 3 Stycznia 2010 - przejechać ok. 3k-4k km, głównie w terenie - dokupić rogi + spinkę (to na pewno spełnię...) - kupić strój kolarski + pulsometr + spd + kask - trochę przytyć...
jarek91tsk Napisano 3 Stycznia 2010 Napisano 3 Stycznia 2010 - przejechać wszystkie edycje Pucharu Tarnowa oraz martonu Cyklokarpaty - tak rozplanować obowiązki by jeździć ile się będzie dało - pewne modyfikacje sprzętu (opony, kiera, mostek, wideł)
bartoszmtb Napisano 4 Stycznia 2010 Napisano 4 Stycznia 2010 duzo rzeczy niedzy innymi rower ponizej 9kg ja ponizej 55kg przejechanych km 15 tys w tym dobra zabawa 30 maratonów i duzo duzo innych rzeczy
borowka Napisano 4 Stycznia 2010 Napisano 4 Stycznia 2010 -jakiś maraton poniżej pierwszej 100-ki - 2-3 tys. km - znaleźć się w pierwszej 20-tce Skandia maratonu - być na największej możliwej liczbie maratonów i innych zawodów - ja poniżej 50 kg - lżejszy rower - szosówka pozdro
detonator Napisano 4 Stycznia 2010 Napisano 4 Stycznia 2010 - przejechać 6-7kkm - dokończyć Główny Szlak Beskidzki - przejechać Szlak Warowni Jurajskich - przejechać (jak co roku) Szlak Orlich Gniazd - dwa razy w miesiącu być w górach - wymiana napędu To chyba tyle:) Pozdro
Mr. Dry Napisano 4 Stycznia 2010 Napisano 4 Stycznia 2010 - Przejechać z 10kkm - Złożyć kolarkę w stylu retro. Nie musi to być nie wiadomo co - Kupić trochę fatałaszków - Zimowy wjazd na górę Żar - Jeśli na wczasy pojadę do Świnoujścia to pojechać do Arkony - Przejechać Szlak Architektrury Drewnianej na Śląsku - Przytyć tak najchętniej z 10 kg
Mod Team Puklus Napisano 4 Stycznia 2010 Mod Team Napisano 4 Stycznia 2010 - Odchudzić rower najbardziej jak sie da - Zrobić trase nad Soline i moze po jej okolicy - zainwestowac w ubrania rowerowe - przejechac min. 2kkm - wziaść udział w maratonie lub innych zawodach
grindz0ne Napisano 4 Stycznia 2010 Napisano 4 Stycznia 2010 Był już chyba podobny post na forum no to lecimy : - Oddać pracę dyplomową i dobrze obronić - Jak najczęściej jeździć w zimę w miarę możliwości , - Zakupić części i kilka akcesoriów , praktycznie cały rower który spełniać będzie moje oczekiwania - Znaleźć stałą dobrze płatną pracę - Częściej wyjeżdżać w góry z rowerem - Zrobić maksymalnie jak najwięcej km w ciągu doby w terenie. To chyba najistotniejsze co mi teraz przychodzi na myśl a reszta przyjdzie przypadkiem
kosciczek Napisano 4 Stycznia 2010 Napisano 4 Stycznia 2010 To teraz ja i moje plany - wziąć udział we wszystkich cyklach Skandii - zacząć chodzić na siłke - kupić nowe koła - zejśc z wagą roweru poniżej 10kg
wikrap1 Napisano 5 Stycznia 2010 Napisano 5 Stycznia 2010 Co najmniej 4k km Nowe kółka i tarczówki z przodu. Jakiś wypad na szosie powyżej 200km:thumbsup: Ale nie wiadomo, czy opiekunowie się zgodzą Zaliczyć większość ŚLR, jeśli będzie i zajmować jak najlepsze miejsca. Trenować, trenować, trenować. Poprawić szeroko pojętą technikę jazdy.
exocet Napisano 6 Stycznia 2010 Napisano 6 Stycznia 2010 witam ! przejechać 5,5 -6 k odchudzić rower (zakup - korba, sztyca, siodełko ) 2-3 wypady w góry na zawody jak budżet pozwoli to z końcem roku zakup ramy do fulla pzdr
zekker Napisano 6 Stycznia 2010 Napisano 6 Stycznia 2010 -zrobić około 4500km -udział we wszystkich edycjach lokalnych zawodach XC i zdobycie punktów -udział (po raz pierwszy) i ukończenie maratonów w okolicy -udział w rowerowej imprezie na orientację, ale nie Harpagany i podobne -zaliczenie kilku wycieczek wielodniowych -złożenie/kupno nowego roweru do jazdy w terenie i wycieczek (obecny przystosowany z musu na miasto, bo poprzedni się rozleciał) -złożenie (przerobienie obecnego roweru) porządnego mieszczucha - piasta wielobiegowa, hamulce rolkowe itp. -"zmuszenie się" do jazdy w tygodniu po pracy -zwiększenie kondycji i siły
mati199 Napisano 6 Stycznia 2010 Napisano 6 Stycznia 2010 Ale nie wiadomo, czy opiekunowie się zgodzą ????
HkwadratC Napisano 6 Stycznia 2010 Napisano 6 Stycznia 2010 macz mor jazdy, frajdy przedewszystkim, zabawy, więcej spontanu, przygody może jakaś namiastka niewielkiej wycieczki gdzieś poza lubelszczyzne
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.