Skocz do zawartości

[Rower] DiamondBack Response - do skakania

Cz3ksoN

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich.

Jestem zainteresowany kupnem roweru:

Diamond Back Response.

Sprawa wygląda tak:

Nie wiem niestety jakie ma podzespoły, gdyż osoba z ogłoszenia nie zna się na rowerach, opisał tylko,

że rower był w serwisie, i jest przygotowany na następny sezon. Mówi że był kupiony w Norwegii,

za sporą kasę i złom to to nie jest.

Link do aukcji na której rower był:

http://www.allegro.pl/item850236871_rower_gorski_diamond_back_dual_okazja_d_skokow.html

Rower jest już praktycznie zarezerwowany dla mnie, tera pytanie do Was.

Co myślicie o nim, szkoda że nie mam danych technicznych, ale koleś się po prostu nie zna,

przez co zniżył mi cenę.

Rower służył by mi do skakania w parku dla rowerków:

http://img373.imageshack.us/img373/1029/bikepark5wd9.jpg

oraz do uniwersalnej jazdy po:

lasach, drogach, śniegu ale wiem że to zależy od opon.

Prosiłbym o podpowiedzi, czy kupować czy nie.

Przez telefon dowiedziałem się że koła roweru to 26', wzrost mój to 1,80, ważę około 65kg - najbardziej mnie irytuje czy rama będzie dobra,

oraz czy jak ta rura pod siodełkiem (zapomniałem, jak to się profesjonalnie nazywa) będzie wysunięta tak, abym mógł na niej usiąść przy swobodnej jeździe

się nie złamie czy też wygnie.

Proszę o porady.

Pozdrawiam wszystkich rowerzystów ;).

Wesołego nowego roku.

Napisano

Dzięki za wyczerpujące odpowiedzi NAJWIĘKSZEGO 'Odziwo' w Polsce forum rowerowego, widać jakie największe,

skoro zależy mi na szybkości.

Idę szukać odpowiedzi na MNIEJSZYCH forach, bo to jest takie duże że nie ma aż jedynej osoby która pomoże.

Napisano

Dzięki za wyczerpujące odpowiedzi NAJWIĘKSZEGO 'Odziwo' w Polsce forum rowerowego, widać jakie największe,

skoro zależy mi na szybkości.

Idę szukać odpowiedzi na MNIEJSZYCH forach, bo to jest takie duże że nie ma aż jedynej osoby która pomoże.

OJ Wybaczzcie za double posta - przypadkiem 2x kliknąłem, ale duże forum to dużo moderatorów

którzy się tym zajmą. Prawda ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...