sssbus Napisano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Dziś z Martą byliśmy w Jaworznie w kamieniołomie bardzo ładnie polecam wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 17 Sierpnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Ja zapraszam do wspólnego jeżdżenia od przyszłego tygodnia. Z miłą chęcią zabrałbym się z większą ekipą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczu Napisano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Wycieczka do kamieniołomu w Jaworznie naprawdę super! ale moja forma w skali od 1 do 10 równa się minus 11 . Choć ze mnie słaby zawodnik jest, i po powrocie umierałam, a w szczególności tylna część mojego ciała to z chęcią ponownie wybrałabym się gdzieś na koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sssbus Napisano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 No to jeden zawodnik w mojej osobie zawsze chętny, może Ojców? niedaleko w sumie tylko ekipa się niech zbiera i ruszamy kręcić każda propozycja jest mile widziana powiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doczu Napisano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 No prosze jak się ekipa rozkręca :-) Ja na rowerze nie siedziałem już z miesiąc. Zawsze kurna coś. Teraz ta pogoda :/ Poczekam jak się ustabilizuje bo już mnie nerw bierze. Fajne traski sa w okolicy Jaworzna, Bukowna itp. Tylko miec czas to zacnie można pośmigać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sssbus Napisano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Łe no to spoko ja chapne każdą trase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mwasalski Napisano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 witam, nie udała mi się wyprawa z Mysłowic to może tutaj mi się uda wkręcić ;D ostatnio byłem w Trzebini i nawet ładne miasto, może ktoś jest z okolic i zna jakieś trasy w pobliżu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sssbus Napisano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Szczerze powiedziawszy to tras konkretnych nie znam gdyż ja zawsze jadę byle jaką trasą Np do Krakowa czy Wisły bądź Częstochowy ale w internecie pewnie się znajdzie masę tras w okolicach. Jak sobie w Zumi odpowiednio przybliżysz mapkę to też są jakieś szlaki pokazane jest ich masę (nie wiem do końca czy to są szlaki czy ścieżki rowerowe) ale to może się przydać w razie czego. Powiedz mi ta wyprawa z Mysłowic to gdzie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mwasalski Napisano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 chłopaki (i kobieta jak dobrze pamiętam ) wybrali się dokładnie z Jaworzna i pojechali do Krakowa. Widziałem, że w temacie pojawiły sie fotki także można obejrzeć jak to forumowicze spędzili ze sobą jak dobrze wydedukowałem cały dzień ;D LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sssbus Napisano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 No to skoro trasę znamy powiedzmy to co ? jedziemy ludziska co? ja jestem bardzo za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mwasalski Napisano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 ja też. No chyba, że wolnego znowu nie dostane to sie obejde jedynie smakiem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sssbus Napisano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Wycieczką zainteresowane na razie 2 osoby może ktoś dołączy?? zapraszamy serdecznie Marta jak tam kondycja, da rade pojechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Dokąd i kiedy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczu Napisano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 hahaha moja kondycja! nie pytaj ;P. Na chwilę obecną w grę wchodzą wyłącznie trasy ok 50 kilometrowe:P:D po weekendzie z chęcią ustawie się z kimś ja koło;). Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sssbus Napisano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Do Krakowa wycieczka, ee to dobrze że nic nie boli a chęci są do jazdy. szykuj kondycje to może jeszcze w tym roku dalej się gdzieś kopniemy z forumowiczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 ja do krakowa wybieram sie w poniedzialek na objazd trasy maratonu, do krakowa moge jechac rekreacyjnie i pokazać Wam trasę gdzie głównie jedzie się leśnymi ścieżkami i mało ruchliwymi drogami lokalnymi... jakby co proponuje spotkanie w poniedziałek o 9.00 w byczynie (dzielnica jaworzna) pod światlami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kysu Napisano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Myślę że dla osób chętnych na ten wyjazd jest to okazja aby poznać dobrą trasę do Krakowa. Ja mam pytanie o te światła w Byczynie, czy to są te zaznaczone na mapie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 tak to te swiatla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 jedzie ktos jutro do tego krakowa? jak tak niech na forum potwierdzi swoja obecnosc jutro w Byczynie o 9:00 na tych swiatlach -> http://mapa.targeo.pl/,19,19.30726,50.16358?l=079a96064028f8c0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sssbus Napisano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Koledzy ja rady nie dam jechać jutro, mam serdeczną prośbę czy możecie na prv gg 2377608 czy tu na forum zapodać jak się jedzie tą trasą?? Bo ja będę starał się jechać nią ale później (wrzesień) ze znajomymi, jak będę miał uzgodniony termin to zapodam na forum może też ktoś się wybierze Proszę o tą trasę was serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mwasalski Napisano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 kamfan wydaje mi sie, ze tak z dnia na dzien to trudno bedzie znalezc tymbardziej, ze jutro poniedzialek. Ja bym sie chetnie wybral ale jak chociaz 3 osoby bedzie miala ta wycieczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 dziekuje wszystkim za wycieczke! zebralo sie 6 osob, w sumie zrobilismy 170km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sssbus Napisano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Ja plus ekipa z S-c i paru ziomków z DG prawdopodobnie będziemy jechać 5 Września 2010 do Krakowa na cały dzień. Będę wiedział czy jedziemy na 100% dopiero 1,2 Września, jak tak to tylko pogoda stanowi niepewność. Ale jestem dobrej myśli i jednak pogoda nam nie przeszkodzi. Jak ktoś chce z Jaworzna jechać to zapraszam lecz tak jak wcześniej wspominałem 1,2 będę wiedział czy na 100% Teraz zapuszczam info może ktoś jeszcze się wybierze. Zapraszam. Zamieściłem tą informację na 3 tematach: Jaworzno, Sosnowiec i Dąbrowa Górnicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokol91 Napisano 28 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Witam wszystkich. Dawno mnie tu nie było,wszystko przez wypadek jaki miałem 28 czerwca. Ale wszystko juz jest w porządku i mam nadzieje ze odzyskam formę,choć nie ukrywam ciężko jest. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokol91 Napisano 25 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Sosnowiec to żyje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.