Skocz do zawartości

[Sosnowiec] Pobudka,Sosnowiec sie budzi ze snu.

Sokol91

Rekomendowane odpowiedzi

Wycieczka do kamieniołomu w Jaworznie naprawdę super! ale moja forma w skali od 1 do 10 równa się minus 11 :P. Choć ze mnie słaby zawodnik jest, i po powrocie umierałam, a w szczególności tylna część mojego ciała to z chęcią ponownie wybrałabym się gdzieś na koło ;)

No prosze jak się ekipa rozkręca :-)

Ja na rowerze nie siedziałem już z miesiąc. Zawsze kurna coś. Teraz ta pogoda :/

Poczekam jak się ustabilizuje bo już mnie nerw bierze.

Fajne traski sa w okolicy Jaworzna, Bukowna itp. Tylko miec czas to zacnie można pośmigać.

Szczerze powiedziawszy to tras konkretnych nie znam gdyż ja zawsze jadę byle jaką trasą Np do Krakowa czy Wisły bądź Częstochowy ale w internecie pewnie się znajdzie masę tras w okolicach. Jak sobie w Zumi odpowiednio przybliżysz mapkę to też są jakieś szlaki pokazane jest ich masę (nie wiem do końca czy to są szlaki czy ścieżki rowerowe) ale to może się przydać w razie czego. Powiedz mi ta wyprawa z Mysłowic to gdzie??

ja do krakowa wybieram sie w poniedzialek na objazd trasy maratonu, do krakowa moge jechac rekreacyjnie i pokazać Wam trasę gdzie głównie jedzie się leśnymi ścieżkami i mało ruchliwymi drogami lokalnymi... jakby co proponuje spotkanie w poniedziałek o 9.00 w byczynie (dzielnica jaworzna) pod światlami:)

Koledzy ja rady nie dam jechać jutro, mam serdeczną prośbę czy możecie na prv gg 2377608 czy tu na forum zapodać jak się jedzie tą trasą?? Bo ja będę starał się jechać nią ale później (wrzesień) ze znajomymi, jak będę miał uzgodniony termin to zapodam na forum może też ktoś się wybierze :D Proszę o tą trasę was serdecznie ;)

Ja plus ekipa z S-c i paru ziomków z DG prawdopodobnie będziemy jechać 5 Września 2010 do Krakowa na cały dzień. Będę wiedział czy jedziemy na 100% dopiero 1,2 Września, jak tak to tylko pogoda stanowi niepewność. Ale jestem dobrej myśli i jednak pogoda nam nie przeszkodzi. Jak ktoś chce z Jaworzna jechać to zapraszam lecz tak jak wcześniej wspominałem 1,2 będę wiedział czy na 100% Teraz zapuszczam info może ktoś jeszcze się wybierze. Zapraszam. Zamieściłem tą informację na 3 tematach: Jaworzno, Sosnowiec i Dąbrowa Górnicza

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...