andi333 Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Pawell czekam o 7;30 pod papieżem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebaa8 Napisano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 , Hmmm... Chyba wszyscy pojechali do Dąbrowy. A może ktoś chętny na pośmiganie dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Dzięki pawelll za jazdę,mam nadzieję że Cię nie zamęczyłem za bardzo Wyszło mi 127km a potem dokręciłem do 156 km Następną wycieczkę planuje do Tenczynka lub Krakowa szykuj się Trochę fotek http://picasaweb.google.pl/andi333enator/Ojcow25IV2010# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doczu Napisano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 A gdzie to takie wiatrołomy są ? Masakra :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 W dolinie Sąspowskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hosejw Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 @andi333 czy wracaliście przypadkiem przez Jaworzno? wydawało mi się, że mijałem Was między Sosiną, a torami kolejowymi (?) Jeśli będziesz śmigał do tego Krakowa to jestem chętny, oczywiście Tenczynek po drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelll Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Spoko andi333, wymęczyła mnie ta jazda, ale to dobrze, wolę jeździć z kimś kto narzuca tempo niż samemu to robić a tak naprawdę to ten wmordewind przez całą drogę do Ojcowa chyba mnie najbardziej zmęczył Na Tenczynek też się piszę hosejw - rzeczywiście chyba nas mijałeś, bo mi się zdawało, że ktoś krzyczał: Paweeeł, ale jak się obróciłem to już Cię nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Dam znać kiedy i gdzie spoko na 99% w maju . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokol91 Napisano 30 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Jakieś plany na majówkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Jura oczywiscie jak ktoś chętny na 2maja to pisać,najlepiej dziś bo rano wyruszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokol91 Napisano 30 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 E ja to w okolicy się pokręcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doczu Napisano 1 Maja 2010 Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Ja jestem w czarnej dupie, bo 2 idę do pracy. 3 może się wybiorę do Bielska na Mistrzostwa w jeździe na orientację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 1 Maja 2010 Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Dzień pierwszy na Jurze zaliczony dziś lekki rozjazd 35km w okolicy Ogrodzieńca,potem poszlajałem się po skałkach wieczorem gril a jutro ruszam na Olsztyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Dziś wykręciłem 107 km w tym 60km w terenie Do Olsztyna nie pojechałem bo po dwóch godzinkach w deszczu odechciało mi się.Kręciłem ogólnie po wszystkich szlakach jakie napotkałem,i wszędzie praktycznie nie obyło się bez noszenia bika Jurę w najbliższym czasie sobie odpuszczam może w wakacje coś się zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doczu Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 ale co - utrudnienia, wiatrołomy itp ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Dokładnie chyba nie ma szlaku gdzie by się coś nie walało na drodze Wiatrołomy chyba lepiej bedzie śniegołomy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doczu Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 serio jeszcze śnieg zalega ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Nie śniegu nie ma ale wiekszość szkód spowodowana jest nadmiarem śniegu na drzewach zimą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokol91 Napisano 3 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Ja dziś w nocy 36km mało ale nie ma to jak o 1.10 sobie śmigać na rowerku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zohan85 Napisano 9 Maja 2010 Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Witam. Gdzie oprócz Ogrodzieńca (bo to już mam oklepane) proponujecie wycieczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doczu Napisano 10 Maja 2010 Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 heh - masa tego. Dolinki Podkrakowskie, Tenczynek, Lipowiec (fajny skansen tam jest przy zamku) ogólnie cała Jura jest fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczu Napisano 12 Maja 2010 Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 hey! jeżeli ma ktoś ochotę pośmigać wspólnie o 20.30 to zapraszam. Dzwońcie, numer jest podany kilka tudzież kilkanaście postów wyżej Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelll Napisano 22 Maja 2010 Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Hej, bylby ktos chetny jutro na trase ok 100 km? oczywiscie jak nie bedzie padac, myslalem o Ogrodziencu ale moze byc cos innego chociaz wlasnie nie mam za bardzo pomyslu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 22 Maja 2010 Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Dziś zrobiłem Ogrodzieniec wyszło 90km i upierd.....ł mnie pies na szczęście był szczepiony Jutro nie wiem jak będzie bo łydka z lekka zapuchła jak by co dam Ci znać na gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokol91 Napisano 24 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Witam was:) Kurde a ja nie mam kiedy pośmigać,ostatnio bylem na trójkącie ale dojechać tam to masakra była. A sprzęt stoi w pokoju i czeka na lepsza pogoda,ale na taka sie nie zapowiada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.