pawelll Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 co to jakaś nocna wyrypa się szykuje? nie lepiej za dnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Widać panie wolą nocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczu Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 byłoby miło wybrać się na na rower w ciągu dnia, niestety w moim przypadku ostatnimi czasy jest to trudne do zrealizowania.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelll Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 rozumiem. niestety ja dzisiaj się nie wybiorę na ta wieczorną przejażdżkę, bo jadę w góry. Gdyby ktoś był chętny to jutro planuję zrobić Szyndzielnię oraz Klimczok i Błatnią, jeżeli kolano pozwoli. Wyjeżdżam już dzisiaj wieczorem, więc ewentualni chętni musieliby dojechać sami i spotkalibyśmy się w Bielsku. Tempo i długość trasy zależne od kolana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gozdi89 Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 COŚ nie masz szczęsia do wspólnego kręcenia pogoda kapryśna i chyba nici z jazdy wieczornej. Wczoraj na Masę zamówiłem na dziś nie planowałem jazdy i się ochłodzenie zrobiło . Ale jak by się coś zmieniło no to zakręce pod żyletę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczu Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 gozdi89 zakręciłeś wczoraj pod żyletę? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gozdi89 Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Nie wczorajsze wieczorne wycieczki sobie odpuściłem. Rano zrobiłem profilaktycznie parę km ale mam jakiś defekt z tylkim kołem i musżę się go pozbyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczu Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 hmmm.. wątpie, ale co tam! Ma ktoś ochotę pozwiedzać miasto nocą? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelll Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Co taka cisza w sosnowieckim temacie? Jakiś kryzys? W sobotę planuję wypad w góry, tempo lajtowe, trasa do ustalenia, ale na pewno Beskidy. Ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Ja odpuszczam ten weekend ale następny to bankowo wyjazd z jakąś hardcorową trasą muszę się wyżyć no i Kys chce fulla sprawdzić więc może ktoś będzie chętny jechać 2,3.06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 24 Maja 2012 Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 krzychu22, nie marudź, Ty ze swoim bicyklem nie masz prawa odmawiać wyjazdu w góry Ja zostałem już zwerbowany drogą pozaforumową. Prognozy na razie wskazują, że pogoda będzie bardzo dobra - lekkie ochłodzenie, ale bez deszczu i wiatru. Jak to się sprawdzi, to już tylko pozostaje trasę jakąś obmyślić i jechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
novszy Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 właśnie miałem pisać co się stało, że taka cisza w sosnowieckim wątku :/ A jest ktos zainteresowany jakąś jazdą po okolicznych terench, w granicach 50 km? Np. Sosnowiec-Jaworzno-Bukowno itp. może baza nurkowa w Jaworznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Ma ktoś ochotę na niedzielny dłuższy wypad koło 100km lub więcej po okolicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Ja lecę na Jurę w sumie okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
novszy Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Ma ktoś ochotę na niedzielny dłuższy wypad koło 100km lub więcej po okolicy? Niech bedzie i 100 km O której i skad planujesz wystartować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Myślę,że Andrzej ma już wymyśloną trasę, tak że myślę żebby wystartować z Placu Papieskiego, a co do godziny to pewnie koło 9-10 najpóźniej, oczywiście o ile pogoda się dramatycznie nie pogorszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
novszy Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 ale 9 czy 10? bo trudno czekać na miejscu godzine jak dzisiaj nie przybaluje to bedę jutro na placu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Ja startuję o 6:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Andi 6:30 to chyba lekka przesada... Ja będę na placu o 9 i jakąś trasę się obmyśli( właśnie wrócilem z dni dąbrowy), a jeśli nikt nie dopisze to jadę sprawdzić trasę do nwej pracy w zawierciu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
novszy Napisano 28 Maja 2012 Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Kuls trochę za późno napisałeś. Jak zobaczyłem 6:30 którą wpisał Andi to stwierdziłem, że jednak idę na imprezę Mam nadzieję, że na następny raz uda nam sie ugadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Jezdzicie na szosach czy mtb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
novszy Napisano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 na mtb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelll Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Czy ktoś jutro ma ochotę wybrać się w góry, na Jurę albo na jakiś dłuższy wypad ok. 100 km? warunek tylko jeden: powrót na 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikoBiko Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 właśnie miałem pisać co się stało, że taka cisza w sosnowieckim wątku :/ A jest ktos zainteresowany jakąś jazdą po okolicznych terench, w granicach 50 km? Np. Sosnowiec-Jaworzno-Bukowno itp. może baza nurkowa w Jaworznie. Jutro jest taka ustawka http://zmk.wikidot.com/forum/t-512954/bukowno-30-06-12-sobota-start-9:00-sosnowiec-dworzec-glowny#post-1493961 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Może kogoś zainteresuje http://www.sosnowiec.pl/strefa_rozrywki/aktualnosci/k1,10,sport_i_rekreacja/id,4702,otwarte_grand_prix_sosnowca_2012_amatorow_w_kolarstwie_gorskim.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.