andi333 Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Nie jadę będzie lało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Witam, ma ktoś plany na jakąś krótszą lub dłuższą trasę dnia jutrzejszego tj. sobota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Jak nie będzie padać to ja ruszam gdzies po terenie pośmigać jeszcze nie wiem gdzie i o której. O której możesz ruszyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 W sumie mogę wystartować nawet o 9. koło 8 powinienem być już przed kompem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Jest taki plan o 14 na Balatonie i terenami jedziemy do Krzyśka. Tam robię przekładkę koła i gdzieś w trzech pośmigamy psuje takie coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 W sumie może być, to akurat mam czas na zmianę opon... 14 na balatonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Tak 14 jak by się coś opóźniło to będę dzwonił. Ale myślę że nie będę miał problemu z wyrobieniem się na 14(zależy jak szybko zjem obiad) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Ja jestem na jutro umówiony z Krzychem na Maczkach o 10. Jeśli ktoś chce jechać pojeździć po lasach to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Na nasze tereny zawitać ma podczas długiego tygodnia majowego DMK77 i zgadaliśmy się, że Damian chciałby objechać trase MP w maratonie. Trase mam rozpracowaną. Objazd zaplanowaliśmy na piątek 06.05 (godzina jeszcze nie znana). Tempo dość żwawe, na pewno nie wycieczkowe. Długość trasy około 70 km, czas przejazdu lekko koło 3h. Damian podczas objazdu chce zrealizować dodatkowo założenia treningowe więc może się to trochę wydłużyć w czasie. Jeśli ktoś byłby chętny dołączyć zapraszam. Start spod mola na Pogorii. Kontakt na PW lub tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Zmiana terminu objazdu na wtorek 01.05 godzina start 09:00-10:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stoner Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Zmiana terminu objazdu na wtorek 01.05 godzina start 09:00-10:00. Witam. Jestem nowy na forum Chętnie spróbowałbym takiego objazdu. Tylko co oznacza godzina 9.00-10.00? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Oznacza to że start będzie o 9-10 spod mola na pogori III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Długi ten start, sprecyzujcie godzinę, bo czekając do 10 zrobiłbym ze 3 kółka na około trójki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Chłopaki przyjeżdżają z Katowic, będą koło 10 na parkingu i wtedy ruszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 OK, będę przed 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Będę Cię wypatrywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Dzięki za wspólny objazd trasy, tempo spokojne i w miarę wszyscy wyrabiali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Było fajnie i z lekkimi przygodami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stoner Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Dzięki za wspólną wyprawę. Trasa nieźle pokręcona, w dosłownym znaczeniu . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djk Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Również dziękuję za sympatycznie spędzony dzień ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nuke Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Na Masę Krytyczną się ktoś jutro wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Pewnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczu Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Hej! ma ktoś ochotę na wieczorny relaks na kole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gozdi89 Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 No no w końcu osoba płci przeciwnej w naszym wątku odpisała szkoda, że wcześniej tu nie zajrzałem. Dziś nie dało rady się dopasować ale może innym razem lub /i na klubowe i pozaklubowe wycieczki z Cyklozą zapraszam co poniektórzy się już przekonali, jakie z nami imprezy są ciekawe i wiele można zwiedzić przy okazji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczu Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 oki, w takim razie ponawiam pytanie, z małym wyprzedzeniem czasowym tak by ktoś mógł to przeczytać i ewentualnie zdecydować się na wspólne pedałowanie. Jutro godzina 20.30, spotkanie pod żyletą w Sosnowcu, kierunek -nieznany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.