andi333 Napisano 24 Marca 2012 Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Wydaje mi się że tam gdzie ostatnio bo wątpię żeby byli chętni do jazdy terenem Jak Ci nie pasuje to nie musisz jechać a nie pierdziel tu farmazonów czy by byli chętni czy nie.Ruszam z placu o 8:30 przypominam o zmianie czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 24 Marca 2012 Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Panowie, są jakieś plany na niedzielę? Tak Mistrzostwa Orzesza Cross Country Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zetor65 Napisano 24 Marca 2012 Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 To o ktorej mam czekac tam gdzie ostatnio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordiz Napisano 25 Marca 2012 Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 No to przyjemnego treningu My zdobywamy górę św. Anny. @lek, powodzenia! Napisz jak było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zetor65 Napisano 25 Marca 2012 Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Ja odpadam, nie moge jechac az tak wczesnie, sam gdzies skocze ale dopiero ok 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 25 Marca 2012 Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 @lek, powodzenia! Napisz jak było W sumie pierwszy start w sezonie i raczej słabo mi poszło, jakieś 12 lub 13 miejsce, ale przyjechali czołowi zawodnicy z maratonów. Niepotrzebnie tak mocno poszedłem na początku, bo potem odcięło mnie i jechałem, żeby dojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordiz Napisano 25 Marca 2012 Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 W sumie pierwszy start w sezonie i raczej słabo mi poszło, jakieś 12 lub 13 miejsce, ale przyjechali czołowi zawodnicy z maratonów. Niepotrzebnie tak mocno poszedłem na początku, bo potem odcięło mnie i jechałem, żeby dojechać To i tak ładnie. Trenujesz pod maratony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 27 Marca 2012 Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Tak trenuję, chcę w tym sezonie znowu pojeździć Giga, ale czasu ledwo starcza mi na Mega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordiz Napisano 28 Marca 2012 Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Właśnie widzę, że trasy dość krótkie. Przynajmniej raz w tyg powinien być rozjazd na 4-6h nie koniecznie po płaskim. Nie ma co się martwić, że słabo ci idzie na krótkich wyścigach. Też planuję startować w giga. Zobaczymy jak to będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 29 Marca 2012 Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Nie ma szans w tygodniu na tak długie treningi, szczególnie jak kończy się pracę o 18-tej. Co innego w weekendy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordiz Napisano 29 Marca 2012 Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Niestety skończyły się czasy kiedy kończyło się szkołę o 14-15 i miało się wszystko w nosie W tyg to szybkie treningi i siłownia. Weekend długo i ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakalec Napisano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Witam, Będę na weekend w Sosnowcu i tak się zastanawiam czy ktoś nie planuje jakiejś wycieczki rowerowej w sobotę (7.04) ? Nie znam za bardzo tras w okolicy, idealnie byłoby z dala od asfaltu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Myślę że mogę gdzieś skoczyć jak tylko będę w domu. Jakie godziny wchodzą w grę i jaki teren , bo rozumie że unikamy asfaltów. Kysu dałbyś też rade? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
novszy Napisano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Ostatnio mówiliście coś o maratonie w Jaworznie. Był już, czy dopiero będzie? Mozna prosić o jakiegoś linka. Co do soboty, to może też się podepnę, tylko pogoda się coś sypie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 A planujemy coś na niedzielę lub poniedziałek? W tą sobotę niestety nie dam rady nigdzie pokręcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakalec Napisano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 No właśnie pakuje się, sprawdzam pogodę i... myślę czy brać rower bo ma padać cały weekend, potem i tak wracam do wrocka :/ Jak wiadomo nie od dziś jazda w TLK koło kibla na podłodze z rowerem jest standardem ale niekoniecznie przyjemnością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 1mm /12h opadów to nie tak źle. Może skończy się na paru mżawkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 O wyścig w Jaworznie to pytaj Kysa bo on mi o tym mówił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakalec Napisano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Wiem że nie dla kolarza słońce i plaża, ale perspektywa koczowania obok kibla w pociągu, tylko po to żeby wiało i lało, sprawiła że w końcu nie wzięłam ze sobą roweru. Z pewnością będę żałować bo jeśli go nie wzięłam pogoda będzie piękna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordiz Napisano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 I jak tam chłopoki ? ile to powykręcaliście przez święta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Wytarczająco by spalić te wszystkie zjedzone ciasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordiz Napisano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 mi się zdaję że całe to żarcie będę spalał do kolejnych świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Siema chłopaki, jak coś to jadę w Niedziele na BM do Wrocławia auto kombi i na razie tylko ja i kolega czyi 2 osoby, jeżeli ktoś chętny to czekam na info! jeszcze nie opłacone więc wyjazd świtem w niedziele, powrót po wszystkim też w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Kto ma czas w niedziele i chęć skoczyć na integracyjnego tripa z ekipa która jeździ po górach. Organizują oni PARA-TRIP po jurze. Z tego co na razie ustalili to ruszają o 11 z Kluczy. Tutaj macie link do forum gdzie się umawiają: emtb.pl/forumo/thread-8330-page-3.html Już wytyczyłem najszybszą drogę do kluczy :maps.google.pl/maps?saddr=Wopistów&daddr=50.29924... Zapowiada się spoko wycieczka. Jak nie będzie padać to ja jadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smooir Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Szkoda, że ja tak daleko od sosnowca, a co dopiero Kluczy ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.