Skocz do zawartości

[Sosnowiec] Pobudka,Sosnowiec sie budzi ze snu.

Sokol91

Rekomendowane odpowiedzi

@lek, powodzenia! Napisz jak było :)

W sumie pierwszy start w sezonie i raczej słabo mi poszło, jakieś 12 lub 13 miejsce, ale przyjechali czołowi zawodnicy z maratonów. :woot:

Niepotrzebnie tak mocno poszedłem na początku, bo potem odcięło mnie i jechałem, żeby dojechać :sick:

W sumie pierwszy start w sezonie i raczej słabo mi poszło, jakieś 12 lub 13 miejsce, ale przyjechali czołowi zawodnicy z maratonów. :woot:

Niepotrzebnie tak mocno poszedłem na początku, bo potem odcięło mnie i jechałem, żeby dojechać :sick:

To i tak ładnie. Trenujesz pod maratony ?

Właśnie widzę, że trasy dość krótkie. Przynajmniej raz w tyg powinien być rozjazd na 4-6h nie koniecznie po płaskim.

Nie ma co się martwić, że słabo ci idzie na krótkich wyścigach.

Też planuję startować w giga. Zobaczymy jak to będzie :)

No właśnie pakuje się, sprawdzam pogodę i... myślę czy brać rower bo ma padać cały weekend, potem i tak wracam do wrocka :/

Jak wiadomo nie od dziś jazda w TLK koło kibla na podłodze z rowerem jest standardem ale niekoniecznie przyjemnością ;)

Wiem że nie dla kolarza słońce i plaża, ale perspektywa koczowania obok kibla w pociągu, tylko po to żeby wiało i lało, sprawiła że w końcu nie wzięłam ze sobą roweru. Z pewnością będę żałować bo jeśli go nie wzięłam pogoda będzie piękna :)

Kto ma czas w niedziele i chęć skoczyć na integracyjnego tripa z ekipa która jeździ po górach. Organizują oni PARA-TRIP :) po jurze. Z tego co na razie ustalili to ruszają o 11 z Kluczy. Tutaj macie link do forum gdzie się umawiają: emtb.pl/forumo/thread-8330-page-3.html

Już wytyczyłem najszybszą drogę do kluczy :maps.google.pl/maps?saddr=Wopistów&daddr=50.29924...

Zapowiada się spoko wycieczka. Jak nie będzie padać to ja jadę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...