MlodyBarney Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 ja jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
novszy Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 ja też jestem chetny. Podaj tylko dokładnie o której się umawiamy na balatonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Sądzę że 10:30 bo już jest w miarę ciepło. No chyba że wolisz później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
novszy Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 ok. mnie pasuje 10:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zetor65 Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Krzychu22, jutro jade z Wami Co do mojego przybycia do Ciebie, dogadamy na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 krzychu22 skąd startujesz z DG Może przyłącze się do wycieczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Jak masz chęć to możemy się spotkać w parku tam gdzie wtedy były rajdy. Jak coś to napisz to możne ustalimy inne miejsce lub ewentualne wskazówki dojazdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Raczej pojadę na Pilicę, w terenie nadal jest mokro i syf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limit Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Andi? A jak Twój plan? Poległ czy się jednak wybierasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Jak aktualny plac papieski o 8:30 to daj znać. Mój napęd w terenie nie da rady za to chętnie się gdzieś ruszę chociaż asfaltami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Aktualny ruszam o 8:30 z placu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limit Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Spróbuję się zjawić w takim razie na Placu :-) Tylko boję się jednego, że będę robił Wam za kotwicę. Ciągle pamiętam Wasze wyczyny z minionego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Krzychu, napisz mi sms'a o której koło drewutni mam być 519-585-535 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 20 Marca 2012 Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Zetor, mowiles ze sie opier*alam a Ciebie sam wymiękłeś w niedziele:P nie ladnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zetor65 Napisano 21 Marca 2012 Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Wymieklem ? Chlopie raz ze czasu nie mialem, a dwa ze siadl mi suport i nie chcialem wracac autobusem. Po trzecie nie bede juz wspominal o tym ze ja kolego Barney w przeciwienstwie do Ciebie jezdze jeszcze w klubie i trenuje za 3 Ale skad mozesz to wiedziec :0 Zreszta pojedziemy to zobaczymy komu lepiej nogi podaja 161km juz z chlopakami na debiucie robilem, takze ja nie mam przed czym wymiekac, zreszta przed zawodami tez. Takze watpie abym jak to nazwales "wymiekl" przy 80km Ktore robie srednio 2 razy w tygodniu Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 21 Marca 2012 Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 O co taka spina ? Spokojnie panowie. Andi napisz tutaj swoją propozycje niedzielnego wypadu może jeszcze ktoś dołączy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 21 Marca 2012 Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 To miał być żart apropo tego postu więc wyluzuj Ty Barney to sie w ogole o.p.r :D I chlopaki to potwierdza .. A to ile km robisz mnie nie obchodzi. Jeżdżę dla własnej satysfakcji, a nie dla jarania się kto przejedzie więcej... Nie mam szosy by się jarać ile km zrobię... i nie ma co porównywać jazdy asfaltem do jazdy w terenie więc to kto ile Km robi mnie nie obchodzi;] także wyluzuj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 22 Marca 2012 Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 A jest ktoś chętny na jakąś dłuższą wycieczkę w sobotę, bo w niedzielę nie dam rady nigdzie jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 23 Marca 2012 Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Jednak muszę zweryfikować swoje plany i jutro nigdzie daleko nie jadę, ewentualnie rano krótka przejażdżka po okolicy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelll Napisano 23 Marca 2012 Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Panowie, są jakieś plany na niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 23 Marca 2012 Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Tak Jura jest do zrobienia start myślę o 8 :30 lecimy do Rabsztyna i wbijamy na czerwony do Ogrodzieńca dalej czarnym na Klucze a dalej się zobaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 23 Marca 2012 Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 O której będziecie na Balatonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 24 Marca 2012 Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Pewnie z 15 minut później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zetor65 Napisano 24 Marca 2012 Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Krzychu to gdzie mam na was czekac? Ewentualnie sie podstawic? Na Rabsztyn lecicie asfaltem czy terenem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 24 Marca 2012 Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Wydaje mi się że tam gdzie ostatnio bo wątpię żeby byli chętni do jazdy terenem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.