Skocz do zawartości

[Sosnowiec] Pobudka,Sosnowiec sie budzi ze snu.

Sokol91

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, dzięki za wyprawę. Sponiewieraliście mnie nawet trochę bardziej niż chciałem ;)

Że chciało Wam się na mnie czekać w czasie mojego największego kryzysu... sadyści :P

Moja kobieta fajnie to podsumowała: "Teraz wiesz co ja czuję, jak jadę na końcu i na mnie czekają." Nic dodać nic ująć. :D

Jakby ktoś był zainteresowany gpx-em z przejazdu, służę na PW.

Pierwsza setka od ok. 10 lat zaliczona. Tylko czemu już 10 marca i w takim tępie? BTW, wyszło mi niecałe 115km. Za tydzień planuję asfaltowy Salmopol m.in. z moją kobietą (czytaj: tempo mocno wycieczkowe), ale chętnie zabiorę się z Wami gdzieś jeszcze.

Ja też dziękuję za wypad. Nie myślałem, że w tym roku pierwsza setka padnie tak szybko :D ostro się zaczął ten sezon, jak tak pójdzie dalej, to w czerwcu będzie trzeba z 250 zrobić :P

@Marcinusz: trzeba szlifować formę na góry :D

Jak niedziela to mi to odpowiada. Jak bym proponował Paprocany a jak czas pozwoli to Pszczynę. Ale wydaje mi się że Paprocany z ewentualną dokrętką po Chorzowie w parku bo chciałbym się wybrać na tamtejsze trasy z treningów MTB. Pasowało wam by takie coś?

Witam forumowiczów po "małej" przerwie :)

Eeeeee asfalt to ja odpadam nuda na maxa. W takim razie ja pokręcę się po okolicznych terenach są chętni?

Ja jestem chętny, tyle że w niedzielę. Trochę się rozruszałem ostatnio choć do szczytu formy daleko po zimowej przerwie :P Ale w ramach treningu, (nie porywajac się z motką na słońce) chetnie pokrece tak do 100km max. :D

Mam taki pomysł żeby terenami spod Balatonu jechać do Mysłowic do Krzycha. Dalej pojedziemy do Katowic może na taka jedną hałdę gdzie można podjazdy poćwiczyć. Jak czas pozwoli to zahaczyć o park w Chorzowie. Powrót jak z Chorzowa to asfaltami do Sosnowca, a jak z hałdy to pewnie jakimś terenem też do Sosnowca. Teren to porostu leśne dukty i ciekawe singielki. Trzeba by dosyć wcześnie ruszyć żeby to objechać, wcześnie mam na myśli 10:30 może 11 jak się już ociepli.

To jak są chętni bo jak nic się nie stanie to jadę na 100%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...