krzychu22 Napisano 9 Marca 2012 Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Też się ciesze że jest zawsze ekipa do śmigania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Panowie, dzięki za wyprawę. Sponiewieraliście mnie nawet trochę bardziej niż chciałem Że chciało Wam się na mnie czekać w czasie mojego największego kryzysu... sadyści Moja kobieta fajnie to podsumowała: "Teraz wiesz co ja czuję, jak jadę na końcu i na mnie czekają." Nic dodać nic ująć. Jakby ktoś był zainteresowany gpx-em z przejazdu, służę na PW. Pierwsza setka od ok. 10 lat zaliczona. Tylko czemu już 10 marca i w takim tępie? BTW, wyszło mi niecałe 115km. Za tydzień planuję asfaltowy Salmopol m.in. z moją kobietą (czytaj: tempo mocno wycieczkowe), ale chętnie zabiorę się z Wami gdzieś jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doms Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Widzę, że nie tylko ja tak się czuję po każdym wypadzie z Sosnowiecką ekipą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Ja również dziękuje, fajnie się śmigało. Czekamy tylko na zdjęcia od Andrzeja. Sosnowiecka ekipa się powiększa co mnie niezmiernie cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Fotki https://picasaweb.google.com/andi333enator/PierwszaSetkaWTymRoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelll Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Ja też dziękuję za wypad. Nie myślałem, że w tym roku pierwsza setka padnie tak szybko ostro się zaczął ten sezon, jak tak pójdzie dalej, to w czerwcu będzie trzeba z 250 zrobić @Marcinusz: trzeba szlifować formę na góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Dzięki panowie za wspólną jazdę. Daliście mi do zrozumienia że muszę wziąć się za siebie. Myślę że w następny weekend będzie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Siema Wam, widzę, że już konkretnie kręcicie u mnie na razie forma słaba, próbuję ją ratować Czekamy na ciepłe dni i góry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zetor65 Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Ty Barney to sie w ogole o.p.r :D I chlopaki to potwierdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 15 Marca 2012 Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Coś planujemy na tą niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 15 Marca 2012 Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Jak niedziela to mi to odpowiada. Jak bym proponował Paprocany a jak czas pozwoli to Pszczynę. Ale wydaje mi się że Paprocany z ewentualną dokrętką po Chorzowie w parku bo chciałbym się wybrać na tamtejsze trasy z treningów MTB. Pasowało wam by takie coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 15 Marca 2012 Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Ja w niedziele robię Ojców a jak będą chęci to dalej lecę na Wolbrom i wracam przez Olkusz 130km powinno być startuje o 8 z placu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 15 Marca 2012 Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Pasuje mi Ojców jak będziemy terenem jechać, ten szlak czy co tam było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 15 Marca 2012 Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Tylko asfalt teren będzie za tydzień jak oponki dojdą Na 99% Jura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 15 Marca 2012 Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Eeeeee asfalt to ja odpadam nuda na maxa. W takim razie ja pokręcę się po okolicznych terenach są chętni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smooir Napisano 15 Marca 2012 Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Ja byłbym chętny, ale niestety tylko od 12 więc lipa zleksza. Na szczęście dopiero początek sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
novszy Napisano 15 Marca 2012 Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Witam forumowiczów po "małej" przerwie Eeeeee asfalt to ja odpadam nuda na maxa. W takim razie ja pokręcę się po okolicznych terenach są chętni? Ja jestem chętny, tyle że w niedzielę. Trochę się rozruszałem ostatnio choć do szczytu formy daleko po zimowej przerwie Ale w ramach treningu, (nie porywajac się z motką na słońce) chetnie pokrece tak do 100km max. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 15 Marca 2012 Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Ale do Ojcowa nie jedziecie na szosówkach, bo ja nie mam? No i start o 8, to trochę za wcześnie, bo będziemy tam przed 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelll Napisano 15 Marca 2012 Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 @Andi: Ja na Ojców jestem chętny. A dałoby radę przełożyć to na sobotę? Jeśli nie to w niedzielę pewnie też pojadę, tylko wiem, że ta trasa mnie zabije i wolałbym mieć niedzielę na odpoczynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 15 Marca 2012 Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Przypomnijcie mi, gdzie jest ten plac w Sosnowcu? Może bym podjechał, a jak nie to zobaczymy się na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limit Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Jak się pozbieram i dotrę do 8:00 na miejsce zbiórki to jadę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 W sobotę pracuję , jadę na oponkach terenowych,możemy wyruszyć o 8:30 jak Wam pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 No to w takim razie kto jest chętny na kręcenie po terenach w niedziele. Ja mam cały dzień wolny więc od 10 do 18 można jeździć. Jak ktoś ma ochotę to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 krzychu22 o jakim terenie mówisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Mam taki pomysł żeby terenami spod Balatonu jechać do Mysłowic do Krzycha. Dalej pojedziemy do Katowic może na taka jedną hałdę gdzie można podjazdy poćwiczyć. Jak czas pozwoli to zahaczyć o park w Chorzowie. Powrót jak z Chorzowa to asfaltami do Sosnowca, a jak z hałdy to pewnie jakimś terenem też do Sosnowca. Teren to porostu leśne dukty i ciekawe singielki. Trzeba by dosyć wcześnie ruszyć żeby to objechać, wcześnie mam na myśli 10:30 może 11 jak się już ociepli. To jak są chętni bo jak nic się nie stanie to jadę na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.