krzychu22 Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Oj nie przesadzaj. Trzeba trenować, a nie szukać wymówek. Widzimy się jutro na Balatonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 kuls jak Ci bardziej pasuje to możesz podjechać na zagórze Plac Papieski ruszamy z placu o 10:30.Paweł spokojnie do 15 to zdążymy na Ogrodzieniec i z powrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Doms widzimy się na placu Innej opcji nie przewiduję. Dla nie bardzo zorientowanych gdzie jest plac http://wikimapia.org/49735/pl/Plac-Papieski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Na Limita też liczymy bo Jacka pewnie nie będzie a może się mylę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doms Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 W planie tylko asfalty? Na lasy chyba za mokro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Większość asfalty ewentualnie krótkie odcinki terenowe, ale to zależnie od warunków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordiz Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 A której starujecie boś nie napisał ? ah, o 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Czyli rozumiem, że o 11 startujemy z tego Balatonu? postaram się dojechać na czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Tak o 11 z pod balatonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 To kto jutro jedzie?? Żeby się nie okazało że będziemy czekać, a ktoś się nie zjawi. Olek jak jedziesz to podjedziesz na Balaton czy na park w Kazimierzu. Tak jak było ustalone 11:00 pod Balatonem. Cel: Rabsztyn i okolice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Ja sobie odpuszczam jutrzejszą jazdę, pojadę sobie na swoja pętlę i w tlenie pośmigam, może za tydzień gdzieś się z Wami wybiorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Ja się piszę, tylko jeszcze ktoś by mi może na priva jakiś namiar na siebie przysłał, gdybym się gdzieś nieopatrznie zgubił w drodze na Balaton... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Dzięki chłopaki za jazdę i sorki że na końcu nie poczekałem ale troszkę Mi się spieszyło. Fotki https://picasaweb.google.com/andi333enator/Rabsztyn4III2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordiz Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Fajna trasa. Pogoda dopisała, nogi same rwały do przodu. My z kolegą zarzuciliśmy mocny trening siłowo wytrzymałościowy. Pykło 140 km po mocno wyboistym terenie , a teraz cieszę się że siedzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Dzisiaj padł chyba rekord liczebności Ja również dziękuję za dzisiejszą jazdę - trzeba się znów zgadać i zorganizować coś dłuższego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordiz Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 t0mas82, czytałem że napęd Ci się kończy. Proponuję szybko na coś polować, co rozmawiam z pracownikami sklepów to łapią się za głowę jak widzą nowe cenniki. Na stanach mają jeszcze części po starych cenach. no i widziałem , że bieganie się spodobało planujesz jakiś start w zawodach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Dzięki za info - będę się musiał w takim razie pokręcić po sklepach ale wezmę raczej jakiś budżetowy napęd A odnośnie biegania to tak zupełnie amatorsko. Traktuje to jako alternatywę jak nie ma za dużo czasu na jazdę rowerem Wybierając godzinę na rowerze lub godzinę biegu wolę wyskoczyć pobiegać do parku. Startu raczej nie planuje, na razie za cienki jestem w te klocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordiz Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Niestety jazda po pracy po ciemku nie jest zbyt bezpieczna. Zębatki w korbie się jeszcze trzymają czy też już szpilki ? Może jakiś zestawik SLX , kaseta + łańcuch za 245. Ewentualnie zwykły Deore za ok 120. W twoim przypadku najlepiej 2 łańcuchy bo znowu pewnie wykręcisz ponad 10k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Łańcuch wyciągnięty grubo ponad wszelkie dozwolone limity. Blaty w korbie, a w szczególności środkowy ściorany w równym stopniu jak kaseta (szpilek jeszcze nie ma ale nowego łańcucha raczej na pewno nie przyjmie). Myślałem o zakupie kasety HG-50 i 2 łańcuchach HG-53 lub jakieś Connex-y + blat 32T w ramach zestawu ratunkowego jak zajadę to co mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doms Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Panowie dzięki za wspólną jazdę a w szczególności za dopasowanie tempa do słabszych osobników Tomek zamiast hg53 kup to: KMC Z9000 (HG53 Deore) do 9tki (2112271558) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Jest to prawie to samo i prawie 2 razy tańsze. Jak się zdecydujesz to kup 1 dla mnie podzielimy się kosztami przesyłki, a może znajdzie się nawet więcej chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kysu Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Panowie dzięki za wspólną jazdę a w szczególności za dopasowanie tempa do słabszych osobników .. Podpisuję się pod tym podziękowaniem, jestem zadowolony że nie zniszczyliście mnie, moje pierwsze kilometry a co niektórzy liczą która to już setka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Również dzięki za wspólny wypad. Czym większa ekipa tym większa przyjemność kręcenia. To co Panowie jak pogoda pozwoli to następny weekend 100+? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Tak ja robię Ojców 18.III jak pogoda dopisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Ale 18 to za dwa tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Tak bo za tydzień pogoda ma się spi.......ć ale jak będzie ok to też się coś wymyśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.