Skocz do zawartości

[Sosnowiec] Pobudka,Sosnowiec sie budzi ze snu.

Sokol91

Rekomendowane odpowiedzi

To kto jutro jedzie?? Żeby się nie okazało że będziemy czekać, a ktoś się nie zjawi. Olek jak jedziesz to podjedziesz na Balaton czy na park w Kazimierzu. Tak jak było ustalone 11:00 pod Balatonem. Cel: Rabsztyn i okolice.

t0mas82, czytałem że napęd Ci się kończy. Proponuję szybko na coś polować, co rozmawiam z pracownikami sklepów to łapią się za głowę jak widzą nowe cenniki. Na stanach mają jeszcze części po starych cenach.

no i widziałem , że bieganie się spodobało :) planujesz jakiś start w zawodach ?

Dzięki za info - będę się musiał w takim razie pokręcić po sklepach ale wezmę raczej jakiś budżetowy napęd :) A odnośnie biegania to tak zupełnie amatorsko. Traktuje to jako alternatywę jak nie ma za dużo czasu na jazdę rowerem :) Wybierając godzinę na rowerze lub godzinę biegu wolę wyskoczyć pobiegać do parku. Startu raczej nie planuje, na razie za cienki jestem w te klocki :)

Niestety jazda po pracy po ciemku nie jest zbyt bezpieczna.

Zębatki w korbie się jeszcze trzymają czy też już szpilki ? Może jakiś zestawik SLX , kaseta + łańcuch za 245. Ewentualnie zwykły Deore za ok 120. W twoim przypadku najlepiej 2 łańcuchy bo znowu pewnie wykręcisz ponad 10k :)

Łańcuch wyciągnięty grubo ponad wszelkie dozwolone limity. Blaty w korbie, a w szczególności środkowy ściorany w równym stopniu jak kaseta (szpilek jeszcze nie ma ale nowego łańcucha raczej na pewno nie przyjmie). Myślałem o zakupie kasety HG-50 i 2 łańcuchach HG-53 lub jakieś Connex-y + blat 32T w ramach zestawu ratunkowego jak zajadę to co mam :)

Panowie dzięki za wspólną jazdę a w szczególności za dopasowanie tempa do słabszych osobników :D

Tomek zamiast hg53 kup to: KMC Z9000 (HG53 Deore) do 9tki (2112271558) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Jest to prawie to samo i prawie 2 razy tańsze. Jak się zdecydujesz to kup 1 dla mnie podzielimy się kosztami przesyłki, a może znajdzie się nawet więcej chętnych.

Panowie dzięki za wspólną jazdę a w szczególności za dopasowanie tempa do słabszych osobników :D

..

Podpisuję się pod tym podziękowaniem, jestem zadowolony że nie zniszczyliście mnie, moje pierwsze kilometry a co niektórzy liczą która to już setka ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...