doms Napisano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 W takim razie mam nadzieję, że widzimy się jutro o 17. Andy będę jechał za tobą i oświetlał Ci drogę:-). Daj znać, że jedziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limit Napisano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Andi, jak coś, to mogę zdjąć ze Srebrnej Strzały lampkę i na przejazd z niej pokorzystasz. Reflektujesz? Andi. Biorę na wszelki wypadek lampkę ze sobą. Jeśli się pojawisz to będziesz mógł z niej skorzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Nie czekajcie na mnie dziś z roboty będę dopiero po 18 miłego śmiganka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limit Napisano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Szkoda :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silvian Napisano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Dzięki limit za cynka ale popołudnie i wieczór zajęty:/ Pogoda też nie dopisuje, wyjechaliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limit Napisano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Wyjechać wyjechaliśmy ale planu się nie udało zrobić. Przed oczyszczalnią zaczęło padać. Na Ksawerze zdecydowaliśmy zakończyć przejazd. Rozjechaliśmy się na Koszelewie na światłach. Tym razem grudniowa aura nie rozpieszczała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 singielek http://www.sadistic.pl/trasa-rowerowa-vt96412.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kysu Napisano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Na przyszły rok jedziemy na taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 To kiedy jedziemy, zastanawiam się jakie opony kopić. To chyba gdzieś w Niemczech albo tylko Niemcy jeździli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 ja to jak na nich patrze to już mam lęki a co dopiero samemu - chyba się starzeje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Wesołych Świąt i rowerowych prezentów pod choinką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 I wzajemnie Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Panowie proponuję jutro o godzinie 11-11:30 pożegnanie sezonu na pogori IV przy tamie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limit Napisano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Wsadziłem kij w mrowisko a event chyba będzie beze mnie :-/ Siadło mi coś na płuca i dusi. Jak będę się jako tako czuł, to postaram się być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 To kto się wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Ja odpadam zakończyłem sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limit Napisano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Ja dziś i jutro nie wychodzę z domu. Muszę się odrobinę choć podkurować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Sosnowiec się budzi nowy sezon ruszył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kysu Napisano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Mysłowice śpią do Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Dąbrowa nigdy nie śpi teraz jest na małej drzemce z powodu braków sprzętowych. Mam nadzieje że do wiosny uda się wszystko poskładać na nowej ramie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Orangespace.pl - strony WWW uĹźytkownikĂłw Orange wybiera się ktoś? bo ja na 99.9999% tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Strona nie istnieje popraw się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Gliwicka Masa Krytyczna a teraz...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Ja prawdopodobnie pojadę tutaj http://www.tigris.orangespace.pl/ może jacyś chętni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Teraz widzę o co kaman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.