andi333 Napisano 18 Kwietnia 2010 Napisano 18 Kwietnia 2010 Jura po raz pierwszy w tym roku zaliczona wyszło 94km 40km w terenie.Jechałem czerwonym szlakiem z Ogrodzieńca do Rabsztyna i do domciu.Jura strasznie zmasakrowana po zimie w niektórych miejscach musiałem brac bika na plecy i z buta Ale warto było Troche fotek http://picasaweb.google.pl/andi333enator/Jura18IV2110# Na Jurze będę na pewno w majowy wekend od 1 do 3 maja jak ktos chętny to pisać zgadamy sie na miejscu
Sokol91 Napisano 18 Kwietnia 2010 Autor Napisano 18 Kwietnia 2010 Ja dziś samotne 45km,gdybym wstał wczas to bym pojechał z tobą andi,ale 6 dni w tygodniu robię,wiec wyspać sie musiałem
Doczu Napisano 18 Kwietnia 2010 Napisano 18 Kwietnia 2010 No ja dziś na Jurę sobie pozwolić nie mogłem, bo do pracy szedłem na noc, ale udało mi się wyskoczyć do Bolesława i do Katowic potem. sumie 85 km - szału nie ma, ale zadowolony jestem, że wreszcie dłuższa wycieczkę udało się uskutecznić.
YankeZ Napisano 19 Kwietnia 2010 Napisano 19 Kwietnia 2010 Witamy pierwszą damę w naszym sosnowieckim zakątku tego forum mój stan zdrowia nie pozwala mi obecnie na jazdę na rowerze, choć sezon rowerowy zacząłem już... hmm... w zasadzie nie przypominam sobie żebym go kończył przed zimą, więc co tu zaczynać najwcześniej na rower pojadę pewnie na ZMK w sobote ps. 4Xkm... 8Xkm... 9Xkm... ...a ja siedzę uwięziony w domu przez brak czasu i przeziębienie... oj, nawet nie wiecie jak wam zazdroszczę
Sokol91 Napisano 19 Kwietnia 2010 Autor Napisano 19 Kwietnia 2010 A ja na ZMK nie pojadę,na wesele jadę Yankez zdrowiej,zdrowiej Byl ktoś z was nad Rogoźnikiem? Zamierzam sie tam wybrać,i myślę nad trasa,daleko nie jest bo 30km ale można przedłużyć wyjazd
andi333 Napisano 19 Kwietnia 2010 Napisano 19 Kwietnia 2010 Byl ktoś z was nad Rogoźnikiem? Zamierzam sie tam wybrać,i myślę nad trasa,daleko nie jest bo 30km ale można przedłużyć wyjazd Byłem w tamtym roku ale mogę się wybrać w niedziele z rana jak by co
Sokol91 Napisano 19 Kwietnia 2010 Autor Napisano 19 Kwietnia 2010 w sobotę i niedziele odpadają wyjazdy,zostaje mi tylko w tygodniu późnym popołudniem,albo za 2 tygodnie w weekend
pawelll Napisano 19 Kwietnia 2010 Napisano 19 Kwietnia 2010 Witam wszystkich, a szczególnie jedyną dziewczynę w naszym gronie, toż to perełka w rowerowym świecie , dawno mnie tu nie było, tzn w tymm temacie wcale ale kiedyś był chyba taki "Dąbrowa, Sosonowiec i okolice" i tam bywalem, no ale mniejsza o to, czas na konkrety Jutro wybieram się do Krakowa, trasa to z Zagórza, gdzie mieszkam, do lasu na Maczkach, Bukowno, Olkusz i stamtąd już czerwonym szlakiem Orlich Gniazd do Krakowa. Jechałem tak parę razy w zeszłym roku, dystans to ok. 90 km pod Wawel, powrót pociągiem, grobu prezydenta nie mam w programie, zreszta z rowerem i tak na Wawel nie wpuszczaja Gdyby ktoś miał ochote na jazdę, ale trasa by nie odpowiadała to możemy zmienic, generalnie chodzi mi o to żeby zrobić 100km, ale w miarę spokojnym tempem, pogoda ma być ładna więc nie ma się co spieszyc
andi333 Napisano 19 Kwietnia 2010 Napisano 19 Kwietnia 2010 pawelll było sie wczesniej odezwać wczoraj zrobiłem 94km sam bo chętnych nie było A Kraków jak co roku obowiązkowo będzie.
pawelll Napisano 19 Kwietnia 2010 Napisano 19 Kwietnia 2010 Wczoraj byłem po weselu... Ale myślę, że na jutrzejszym wypadzie odwiedzania Krakowa w tym roku nie zakończę . Na sobotę możemy umówić się na Jurę, jak masz czas i ochotę, oczywiście kieruję tą propozycję do wszystkich, nie tylko do andiego A gdzie wczoraj machnąłeś te 94?
andi333 Napisano 19 Kwietnia 2010 Napisano 19 Kwietnia 2010 Czerwonym z Ogrodzieńca do Rabsztyna-Olkusz-Bukowno-S-c wyżej w poście masz pare fotek.Od 1 do 3 maja będę na Jurze możemy się zgadać na 2 podjedziesz pociągiem to się poszlajamy Może jeszcze Marusia dołączy.
pawelll Napisano 19 Kwietnia 2010 Napisano 19 Kwietnia 2010 Ano tak oglądałem te foty przecież, fakt ale widzę, że rzeczywiście trochę problem z drzewami na szlakach w weekend majowy chyba będę w górach, przynajmniej na razie taki jest plan, ale bez roweru. Jakby się jednak coś zmieniło to na pewno dam znać na forum.
Mleczu Napisano 19 Kwietnia 2010 Napisano 19 Kwietnia 2010 hmmm... milutko tutaj zaczyna się robić Dzięki za przywitanie, mam nadzieję że w późniejszym czasie będzie równie miło ;]. Ps. na wszelkie trasy powyżej 50 km jestem jak najbardziej chętna, ale nie przesadzajmy na początek moje 4 litery muszą się trochę rozjeździć . Jutro wieczorkiem mam zamiar dosiąść mojego czarnego rumaka i pojeździć po okolicznych wioskach. Gdyby ktoś był chętny potowarzyszyć, piszta na gygy:P
Sokol91 Napisano 19 Kwietnia 2010 Autor Napisano 19 Kwietnia 2010 Andi na 3 dni na jurę chcesz jechać,czy 3 dni pod rząd?
andi333 Napisano 20 Kwietnia 2010 Napisano 20 Kwietnia 2010 3 dni będę na miejscu mam rodzinkę pod Ogrodzieńcem
Mleczu Napisano 20 Kwietnia 2010 Napisano 20 Kwietnia 2010 siemka! jest ktoś chętny o 21 skoczyć na koło i pośmigać trochę po mieście?
Sokol91 Napisano 20 Kwietnia 2010 Autor Napisano 20 Kwietnia 2010 ja jeździłem od 17,jutro może tez pośmigam o tej porze jak będą siły,jak by co to pisać na koma (nr parę postów wcześniej) A tak w ogóle to uważajcie na drodze,dziś na pasach przejeżdżając (skrzyżowanie ul.Grota Roweckiego z orla) na zielonym zostałem lekko zszokowany gdy autobus Lini 100 wyminął mnie na środku przejścia,widać kolo nie widział jakie ma światło przez te okulary przeciwsłoneczne
82koval Napisano 22 Kwietnia 2010 Napisano 22 Kwietnia 2010 Hej, Jestem nowy zarówno na forum jak i w Sosnowcu Sezon dopiero zaczynam i rozkręcam się powoli jak będę na siłach to chętnie dołączę na jakąś dłuższą trasę jeśli będzie można póki co mierzę siły na zamiary Pozdrawiam wszystkich
andi333 Napisano 22 Kwietnia 2010 Napisano 22 Kwietnia 2010 Witaj 82koval i witam rowerzystkę Mleczu ( nie pisz że w Sosnowcu tacy zli bikerzy co się nie chcą przywitać ) Ale do rzeczy jakieś plany na wekend ? myślę o wypadzie do Ojcowa w niedziele tylko chciałbym wcześnie rano wyjechać jak by co tak gdzieś o 7-8
pawelll Napisano 22 Kwietnia 2010 Napisano 22 Kwietnia 2010 Widzę, że grupa nam się powiększa Ojców w niedzielę mi odpowiada, bo ominąłęm go jak jechałem we wtorek do Krakowa, pora tez bo chciałbym być w domu tak o 17 najpóźniej. A jak chcesz wracac? pociągiem? bo jeśli rowerem to ja nie wiem czy dam radę, ale ostatecznie przecież każdy może wrócić jak chce A wyjazd do Krakowa był pozytywny, chociaż oczywiście zgubiłem szlak na jakimś polu przez beznadziejne oznaczenie i dymałem 30 km asfaltem. Ale ogólnie fajnie, pogoda super na jazdę, smród gnojówy na polach tylko ludzi zero na trasie, no ale można się było spodziewać, w końcu był to wtorek
andi333 Napisano 23 Kwietnia 2010 Napisano 23 Kwietnia 2010 Mysle wracać rowerem Jechać chcę asfaltem przez Bukowno,Olkusz,Skałe jesli chodzi o powrót pociągiem to tam raczej stacji pkp nie widziałem Ale możemy też pojechać czerwonym z Olkusza mnie to beż różnicy,wstępnie proponuje potkać się na placu papieskim gdzieś o 7 rano.
Mleczu Napisano 23 Kwietnia 2010 Napisano 23 Kwietnia 2010 cześć!Zaczynam śmigać od 15.30 więc jeżeli ktoś chciałby dołączyć to piszcie, lub dzwońcie a możemy się spotkać gdzieś w drodze. To mój numer:798478384.
pawelll Napisano 23 Kwietnia 2010 Napisano 23 Kwietnia 2010 andi333 - myslałem zeby wracać pociągiem z Krakowa, ale jak pociśniemy asfaltem to może dam rade obrócić w obie strony a na placu spotkajmy się o 7.30 jak Ci odpowiada Mleczu i hosejw - dzięki za jazdę dzisiaj, rajd w Dąbrowie jest jednak w niedzielę, a nie jutro, pomyliło mi się
Mod Team bogus Napisano 24 Kwietnia 2010 Mod Team Napisano 24 Kwietnia 2010 Będzie ktoś z was na Dąbrowskim Rajdzie? Ja planuję się pojawić, więc jak coś możemy się gdzieś spotkać.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.