Skocz do zawartości

[Sosnowiec] Pobudka,Sosnowiec sie budzi ze snu.

Sokol91

Rekomendowane odpowiedzi

Co do trasy to Limit może sprecyzuje, ja natomiast jego zacytuje: 'Takie kółeczko mi chodzi po głowie: Pogoria IV, Siewierz, Mierzęcice, Przeczyce, Twardowice, Dąbie, Malinowice, Psary, Sarnów, Preczów, Pogoria IV.

Trochę lasami, trochę polami, trochę asfaltem. Nic specjalnie wymagającego.'

Zamysł mam taki: Wokół Pogorii III dojechać prawie do przystani żeglarskiej. Przed nią w lewo obok knajpy "Trzynastka", przez przejazd kolejowy na ścieżkę terenową przy Pogorii IV. Dojechać nią do Wojkowic Kościelnych. Tam asfaltami dojechać do Podwarpia i wbić na ścieżkę rowerową do Siewierza. W Siewierzu asfaltami przejechać na drugą stronę S1 i wbić w las. Lasem do Mierzęcic. Z Mierzęcic do Przeczyc asfaltem. Wzdłuż S1 gruntową do Twardowic potem gruntową do Dąbia. Asfaltem na Chrobakowe. Gruntem do Malinowic. Asfaltem i gruntem do Psar. Gruntem do Gródkowa. Asfaltem do Łagiszy. Lasem powrót nad Pogorię.

Nie robiłem takiego kółka jeszcze więc nie wiem ile to w kilometrach będzie ale tak szacuję, że ze 3-4 godziny jazdy powinno wyjść.

Z góry uprzedzam, że ja będę jechał raczej spokojnie żeby sprawdzić czy już mi siły wróciły i żeby się na nowo nie załatwić.

No Ci co jechali z Tobą kilka razy Andi, to wiedzą o co chodzi ;-) A reszta musi przeprowadzić doświadczenie w terenie by się dowiedzieć :-]

No co ty ja zawsze na samym końcu,taki zdyszany,taki zziajany :P W niedzielę gdzieś ktoś jak nie będzie padać ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...