doms Napisano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 To jak zbiórka o 9:30-10 na molo na Pogorii? Ile osób jest chętnych?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limit Napisano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Jak tylko nie będzie lać to ja jadę. Może być 9:30 na molo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doms Napisano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Prognoza na jutro: Słonecznie i 9 stopni. W niedziele niestety ma padać. Jeśli nie będzie deszczu będę na molo o 9:30. Ktoś jeszcze się przyłączy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Ja podjadę, jak będzie wyglądała trasa, interesuje mnie ile terenu będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doms Napisano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Co do trasy to Limit może sprecyzuje, ja natomiast jego zacytuje: 'Takie kółeczko mi chodzi po głowie: Pogoria IV, Siewierz, Mierzęcice, Przeczyce, Twardowice, Dąbie, Malinowice, Psary, Sarnów, Preczów, Pogoria IV. Trochę lasami, trochę polami, trochę asfaltem. Nic specjalnie wymagającego.' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limit Napisano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Zamysł mam taki: Wokół Pogorii III dojechać prawie do przystani żeglarskiej. Przed nią w lewo obok knajpy "Trzynastka", przez przejazd kolejowy na ścieżkę terenową przy Pogorii IV. Dojechać nią do Wojkowic Kościelnych. Tam asfaltami dojechać do Podwarpia i wbić na ścieżkę rowerową do Siewierza. W Siewierzu asfaltami przejechać na drugą stronę S1 i wbić w las. Lasem do Mierzęcic. Z Mierzęcic do Przeczyc asfaltem. Wzdłuż S1 gruntową do Twardowic potem gruntową do Dąbia. Asfaltem na Chrobakowe. Gruntem do Malinowic. Asfaltem i gruntem do Psar. Gruntem do Gródkowa. Asfaltem do Łagiszy. Lasem powrót nad Pogorię. Nie robiłem takiego kółka jeszcze więc nie wiem ile to w kilometrach będzie ale tak szacuję, że ze 3-4 godziny jazdy powinno wyjść. Z góry uprzedzam, że ja będę jechał raczej spokojnie żeby sprawdzić czy już mi siły wróciły i żeby się na nowo nie załatwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doms Napisano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Mam nadzieję, że twoja spokojna jazda różni się trochę od spokojnej jazdy Andiego :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limit Napisano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Oj różni, różni :-) I to bardzo. Poza tym to już teraz nie klimat dla olimpijskich sprintów. Osobiście jeżdże przy takiej temperaturze wolniej coby się nie przegrzewać i nie przemarzać na postojach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Mam nadzieję, że twoja spokojna jazda różni się trochę od spokojnej jazdy Andiego :-) ale o co chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limit Napisano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 No Ci co jechali z Tobą kilka razy Andi, to wiedzą o co chodzi ;-) A reszta musi przeprowadzić doświadczenie w terenie by się dowiedzieć :-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 No Ci co jechali z Tobą kilka razy Andi, to wiedzą o co chodzi ;-) A reszta musi przeprowadzić doświadczenie w terenie by się dowiedzieć :-] No co ty ja zawsze na samym końcu,taki zdyszany,taki zziajany W niedzielę gdzieś ktoś jak nie będzie padać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 na niedziele mam szanse się wyrwać ale bez pokazów lotniczych w sobote potwierdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 To o której ostatecznie się spotykamy na molo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limit Napisano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Sobota. 9:30. Pogoria III. Molo. Takie dałem też info na zmk.wikidot.com więc niech tak zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doms Napisano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Wychodzi na to, że jedziemy w trójkę a spotkanie o 9:30 na molo. Jak ktoś chce później lub wcześniej to piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limit Napisano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 7:18 i u mnie pada :-/ Mam nadzieję, że do 9:00 przestanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doms Napisano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Ciągle pada, ja chyba dziś odpuszczam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limit Napisano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 8:55 i u mnie dalej pada. Będę chciał pojechać ale dopiero jak się uspokoi czyli wg prognoz to gdzieś tak dopiero po 11:00 :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 ja na jutro odpadam jak mi się uda to choć rower umyje i zrobie tylne koło bo laczek jest znowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Ja choćbym bardzo chciał to nie mam za bardzo na czym pojechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 zapomniałeś o meridce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Pamiętam tylko potrzebuje do niej napęd. Właśnie ma może ktoś na sprzedaż używany napęd w niedużych pieniądzach. Wystarczy żeby zimę przetrzymał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 A czego potrzebujesz ? znalazłbym coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Na pewno zębatki do przodu, a z resztą musiałbym próbować czy będzie chodziło. Najlepiej cały napęd. Jeszcze będę próbował z moim starym napędem z krossa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Zębatek do przodu nie mam ale mam całą korbe albo i dwie na kwadrat muszę obcykać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.