andi333 Napisano 19 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 To co w końcu robimy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 19 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 To może zrobimy tak wy się spotkacie o 9:30 tak jak pisał Jacek a ja z Krzychem o 10 spotkamy się na maczkach i pojedziemy na Ryszkę i tam się spotkamy albo umówimy się tak że ja dołączę do was w okolicy Balatonu a Krzychu na Maczkach. Co o tym sądzicie. Jak wam to odpowiada po podajcie godzinę na którą mamy się stawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limit Napisano 19 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Skoro tak, to dajcie link do mapy z pozycją tej Ryszki żebym wiedział jak tam dojechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 19 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 http://maps.google.pl/maps?saddr=50.264098,19.359578&hl=pl&sll=50.264071,19.359612&sspn=0.000441,0.000862&vpsrc=0&mra=mift&mrsp=0&sz=20&t=h&z=20 W tym miejscu jest Ryszka gdzie znacznik A. To jak robimy dajcie jakieś propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 19 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Idę spać może do rana coś ustalicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 19 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 To może faktycznie spotkamy się na miejscu. Z Krzychem rozpalicie ognicho, żeby na 10 już było gotowe. My zrobimy zakupy i dojedziemy z wędliną (każdy we własnym zakresie kombinuje czy kupujemy dla wszystkich i dzielimy koszty?) i dodatkami typu przyprawy, ketchup, musztarda Adam może też podjedziesz pod E.Leclerka na 9:30? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kysu Napisano 19 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 To może zrobimy tak wy się spotkacie o 9:30 tak jak pisał Jacek a ja z Krzychem o 10 spotkamy się na maczkach i pojedziemy na Ryszkę i tam się spotkamy albo umówimy się tak że ja dołączę do was w okolicy Balatonu a Krzychu na Maczkach... Postanowione tak jak Krzychu zaproponował bo widzę że nie potraficie się zdecydować. Adam możesz się zdzwonić z innymi (np. Tomkiem i z nimi dojechać) Edit: chcecie kupić wędlinę dla wszystkich? Ja swoją mam natomiast fajnie jakby wasze zaopatrzenie wzięło też pod uwagę pieczywo ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limit Napisano 20 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Będę pod E. Leclerkiem o 9:30 jak Tomek proponuje. Tak będzie najmniej kombinowania. Jak z zaopatrzeniem. Każdy bierze we własnym zakresie? Bo w końcu nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 20 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 postaram się być pod sklepem o 9.30 jeśli mnie nie będzie dojade na ryszke tak że nie czekajcie jakoś specjalnie na mnie przynajmniej pod sklepem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 20 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Ja też dojadę na miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 20 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Wędline to każdy w swoim zakresie kupcie ketchup i musztarde to się podzielimy kosztami, można by zaszaleć i choć te papierowe talerzyki kupić co by było gdzie tej musztardy nakapać (ja jestem za) sprzęt do krojenia sobie weznę z chaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 20 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 trochę fotek https://picasaweb.google.com/andi333enator/OGNICHO20XI2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doms Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Wybiera się ktoś dzisiaj na masę do Katowic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Jutro razem z Kysem robimy terenową trasę na Płoki. Spotykamy się o 10:00 na Maczkach. Jeśli są chętni to proszę dać znać max do jutra o 8:00. Będzie spokojne tempo z racji temperatury. Odezwijcie się abyśmy nie musieli niepotrzebnie czekać. Zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limit Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Ja raczej odpadam. Pojeżdżę po swoich okolicach i będę dalej integrował się z nowym nabytkiem :-) Chociaż kuszą te Płoki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Przyjedz, pochwalisz się nową maszyną, trochę pokręcimy razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Macie jakieś plany na sobotę? Prawdopodobnie będzie około 6 stopni i niewielki wiatr. Ja się na pewno gdzieś ruszę tylko może ktoś ma jakiś pomysł, albo chęć pojeździć po okolicznych lasach i krzakach. Najlepiej było by ruszyć w okolicach 10 żeby pośmigać do 14. Mam nadzieje że jeszcze rowerów na hakach nie macie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Jak nie będę pracował to możemy po krzaczorach ale gdzieś tak od 11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Mógłbym w niedziele, ale ma podobno padać. Jak w sobotę to gdzie mniej więcej pojedziemy, może w stronę Mysłowic z Krzychem pojeździmy po lasach, i innych paściach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Mnie to obojętne jutro napiszę czy będę miał wolne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limit Napisano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Jutro jeszcze biorę na wstrzymanie ale w sobotę muszę już gdzieś pojechać. Tyle, że na razie ostrożnie coby wybadać czy mi już przeszło do końca ;-) Takie kółeczko mi chodzi po głowie: Pogoria IV, Siewierz, Mierzęcice, Przeczyce, Twardowice, Dąbie, Malinowice, Psary, Sarnów, Preczów, Pogoria IV. Trochę lasami, trochę polami, trochę asfaltem. Nic specjalnie wymagającego. Komuś pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kysu Napisano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Przystaje na to, bo u siebie jakoś nie mam pomysłów na ciekawą trasę. Ewentualnie z ludźmi z Jaworzna bym wyskoczył tylko muszę poruszyć u nich ten temat wyjazdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doms Napisano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Jutro jeszcze biorę na wstrzymanie ale w sobotę muszę już gdzieś pojechać. Tyle, że na razie ostrożnie coby wybadać czy mi już przeszło do końca ;-) Takie kółeczko mi chodzi po głowie: Pogoria IV, Siewierz, Mierzęcice, Przeczyce, Twardowice, Dąbie, Malinowice, Psary, Sarnów, Preczów, Pogoria IV. Trochę lasami, trochę polami, trochę asfaltem. Nic specjalnie wymagającego. Komuś pasuje? O której godzinie planujesz wyjechać i ile to jest mniej więcej kilometrów - ok 70? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limit Napisano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Kilometraż to bym musiał policzyć ale gdzieś tak tyle może być. Wyjechać by trzeba w miarę wcześnie żeby za dnia skończyć. Nie później jak o 10:00 z Pogorii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Ja jutro odpadam praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.