Accjacek Napisano 16 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Mi się sprawa mocno skomplikował jutro wiozę żone do szpitala po południu napisze jak będzie sytuacja wyglądać w moim przypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 16 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Jacek szykować szkło już ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 16 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Właśnie nie są jakieś komplikacje może jutro coś mądrego się dowiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 16 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 To powodzenia oby nic złego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 18 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 To jak ostatecznie się umawiamy, na którą godzinę i kto ma zamiar się zjawić. Kysu możemy się jutro spotkać o 11 bo muszę rano tacie pomóc? Zetor w takim razie dałbyś radę zjawić się na Ryszce ok 11:45? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 18 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 A gdzie na Ryszce może wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 18 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 To kto ma zamiar przyjechać na ognisko na Ryszkę w niedziele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 18 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Ja odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 18 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 O której godzinie proponujecie ognicho ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 19 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Ktoś gdzieś dziś ma chęć na krótki wypadzik tak o 15 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 19 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Ja jutro jeżdżę w okolicy Pyrzowic zaliczając okoliczne podjazdy, start 07:00, czas dwie godziny, chętni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 19 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Już jest wszystko przygotowane na jutro. Kto ma chęci niech się zjawi. Z Krzychem myśleliśmy żeby na Ryszce być o 14 co o tym sądzicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limit Napisano 19 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 A możecie wkleić jakiś link do mapki z zaznaczonym punktem gdzie ta Ryszka jest? Spróbowałbym się zjawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 19 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Może się spotkamy pod jakimś sklepem w Sosnowcu i razem pojedziemy na Ryszkę. Przy okazji będzie można kupić jakieś niezbędne rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limit Napisano 19 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Też dobry pomysł. Gdzie i o której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 19 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Może pod E.Leclerk-iem ? A ma ktoś ochotę gdzieś się jeszcze pokręcić jutro przed 14:00, czuję niedosyt po dzisiejszym (niestety z konieczności) nierowerowym dniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 19 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Mnie trochę godzina nie pasuje myślałem raczej o wcześniejszej porze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 19 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Pytałem o której godzinie chcielibyście urządzić ognisko ale nie było żadnych propozycji. Więc nie wiem, nie da się nic zrobić żebyś mógł o tej godzinie się zjawić. I dogadajmy kto co przywiezie, weźmie ze sobą, chodzi mi o ketchup musztardę itp. Jakie macie pomysły w związku z tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 19 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 To nie robimy zakupów przed ? Wtedy można wszystko kupić i rozdzielić żeby każdy coś wiózł, albo wszystko w Adama sakwy zapakować hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 19 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Dobra to Ja odpadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 19 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 To o której Andrzej by ci pasowało. W takiej sytuacji to pomysłodawców nie będzie, a poza tym jak już to przygotowaliśmy wszystko to szkoda jak się mało osób pojawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 19 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 jeśli zaczniecie np. o 10 to nawet ja się moge pojawić bo wizyty mam w szpitalu od 14 to na 13 musze być w domu co by sie przebrać itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limit Napisano 19 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 To widzę, że już mi rola ciężarówki przypadła :-p To teraz proszę konkretnie: miejsce, godzina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 19 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Mnie by pasowało spotkać się na Ryszce o 12 o 14:30 i tak będę się zwijał na 15 muszę być na chacie a o 10rano jeszcze sobie gdzieś wyskoczę. Ale jak Jacek może być na 10 to może zróbmy ognicho o 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 19 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 to może o 9.30 po e'clerckiem robimy szybkie zakupy i jazda na ognisko ja moge siedzieć do 12 więc i tak mogę się nie załapać na wedline z ognia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.