krzychu22 Napisano 15 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Jak już to na Sosinie są murowane grille, ale ognisko spełni jeszcze jedną funkcje, kaloryfera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kysu Napisano 15 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Czyli w piątek ruszamy się na Ryszkę pozbierać chrust i drewno na ognisko? Czy poszukujemy małego grila ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 15 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 to po co lepiej tylko sprawdzić czy stoją na Sosinie i tam sobie brykniemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 15 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Ja wolał bym ognicho, a drewno to zaraz przez pozbierasz. Pewnie jeszcze resztki pozostały po innych ogniskach, więc będzie łatwiej rozpalić ogień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 15 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 to może tak jedziemy na ryszke i sprawdzamy jeśli się uda to mamy ognisko jeśli nie to jedziemy na sosine i grill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 15 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Wypad na jurę wraz z ludźmi z Jaworzna jest w sobotę - http://jaworznomtb.p...topic.php?t=200 Można się podłączyć i uznać to za kończącą sezon wycieczkę. Z tego co widzę to raczej chętnych brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 15 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 ciekawe czemu reszta milczy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 15 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 A kto flaszkę stawia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zetor65 Napisano 15 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Ja tez bylbym chetny na ognicho, podzielmy sie co kto ma przywiesc. Chyba ze kazdy sobie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 15 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 każdy sobie ja myślałem o osprzęcie i przyprawach że to można mieć w większej ilości co by każdy po 20g ketchupu nie targał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 15 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 To Zetor postawi flaszkę i ketchup jako nowy członek ekipy Zrobimy mu pasowanie w rzece Grila też nie posiadam mieszkam w bloku ale zapałki mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zetor65 Napisano 15 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Za to ja posiadam wszystko ale nie wezme nic Pasowanie w rzecze przy -2 Ciekawa opcja przejscia na system Mors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 15 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Dobra ja kołuje węgiel, Andi zapałki to jeszcze rozpałka i dodatki smakowe + osprzęt do ewentualnego obracania kiełbasek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 15 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 To widzę że wolicie mniej wymagający sposób usmażenia kiełbasy, jednak dalej próbuje was przekonać do ognicha. Jest przy tym jakiś klimat środek lasu, czysta woda z boku, cisza, spokój ,ciemno ,a na Sosinie to latarnie i ogólnie sam beton. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zetor65 Napisano 15 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Tak szczerze to popre Krzyska, tez wolalbym na ryszce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accjacek Napisano 15 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 ja jestem za ogniskiem a ketchup to w obu przypadkach jest potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 15 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 To tak organizujemy to w sobotę czy niedziele. Jak coś to ja, Krzychu i może Dominik dzień wcześniej przygotujemy palenisko itp?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 15 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Też bym przyjechał na kiełbachę z ognicha, ale pokomplikowało mi się trochę w rodzinie i raczej nie będzie mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 15 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Jak coś to kiełbasę pocztą wyślemy Miejscówkę znasz to trafisz jak będziesz miał czas i możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zetor65 Napisano 15 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 No dzien wczesniej mozemy jechac przygotowac wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 15 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 To jak nikt nie ma grila to zrobimy ognicho nad rzeczką,niedziela myślę może być każdy po patyku weźmie i opału będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 15 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Szczerze, to miejscówki nie kojarzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kysu Napisano 15 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Pamiętasz ten postój gdzie się Andrzej odłączył, Krzysiek za nim pojechał i jeszcze kilka minut czekaliśmy a potem dzwoniliśmy do nich? To właśnie ta okolica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 15 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Pamiętam, ale nie pamiętam jak tam dojechaliśmy, więc jak coś to napisz o której jedziesz, a ja podejmę decyzję czy jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 16 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 To może dogadamy godzinę samego ogniska i na sobotę kiedy się spotkamy przygotować opał itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.