Skocz do zawartości

[Sosnowiec] Pobudka,Sosnowiec sie budzi ze snu.

Sokol91

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak mamy jutro jechać to trzeba by dograć szczegóły :) Jak te górki są koło zamku tenczyńskiego to można jechać terenami na Bukowno później po asfaltach na Płoki, stamtąd terenami na ruiny zamku.

Napisano

Masz na myśli ten teren?

http://pl.wikipedia....czy%C5%84ski%29

Raczej te Góry koło Pogorii 4 (koło Ujejsca) :laugh: Pętla wyjdzie około 43km.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Bukowa_Góra_(Dąbrowa_Górnicza)

A co do trasy na Jurę, to też się piszę ale nie ja prowadzę, bo nie wiem gdzie skręcić :whistling:

A jutro ktoś się gdzieś wybiera?

Ja prawdopodobnie w te góry co podałem wyżej w poście :thumbsup:

Napisano

Ja myślałem że będziemy się kręcić w okolicy ewentualnie można jechać na dębową górę(koło pogori IV) i tak jak ostatnio na Błędów Sławków Bukowno Jaworzno i do domu.

A to Andrzej pomylił nazwy to jest Bukowa Góra i teraz drzewa się zgadzają, bo ni cholerę nie było dębów.

Napisano

Nie wiem myślę ze gdzieś o 10 bo wcześniej to będzie lodówa. A miejsce to może wiadukt na Lenartowicza i terenem pojedziemy na pogorię III (molo) gdzie się może dołączyć @lek.

Kto jeszcze jedzie??

Napisano

Tak na szybko na google maps ekspresówkami 32 km, więc boczkami pewnie więcej, ale dla jednego blisko dla drugiego daleko. Mimo wszystko zapraszam

Napisano

Nie wiem myślę ze gdzieś o 10 bo wcześniej to będzie lodówa. A miejsce to może wiadukt na Lenartowicza i terenem pojedziemy na pogorię III (molo) gdzie się może dołączyć @lek.

Kto jeszcze jedzie??

masz na myśli nasz nowo odremontowany most ?
Napisano

Patrząc na pogodę to nie będzie dużej różnicy między 9 a 10 to może umówimy się na 9:30?;) przed 10 będziemy przy molo

Troszkę się już pogubiłem. To gdzie planujecie pojechać i kiedy się spotkać?

Napisano

Jak z Krzychem ustaliśmy to jutro robimy moja trasę a w niedziele lub sobotę Krzycha. To jak wolicie o 9:30 nie ma problemu, tylko czy Krzyśkowi będzie odpowiadało.

Andrzej, jeszcze nie skończony

Napisano

To może ktoś zrobić małe podsumowanie? Godzina wyjazdu, trasa, jej długość i planowany powrót

To może ktoś zrobić szybkie podsumowanie? Godzina wyjazdu, planowana trasa, jej długość i przybliżona godzina powrotu;)

Napisano

Startujemy o 10:00 spod wiaduktu. Terenami jedziemy na pogorie III i dalej na Bukową Górę tak jak ostatnio. Następnie Sikorka, Tucznawa, Błędów, Laski(słynny ośrodek spa Tomka), Krzykawka, Sławków i decydujemy czy jedziemy dalej czy powrót do domu. Wszystko jeszcze wyjdzie w praniu, ale taka trasa to myślę że minimum. Dystans ok 60 km ale nie piszę dokładnie bo po prostu nie mam pojęcia ile to wyjdzie.

Napisano

Myślę że trochę więcej nam zejdzie, bo będziemy jechać terenami. Myślę że 10 min później zajedziemy na 100% jak się nikt nie spóźni.

To kto ostatecznie jedzie?

Napisano

Ja jadę i prawdopodobnie mój brat :thumbsup: Jak co to poczekamy, wypatrujcie nas w strojach Cube, takie jak w awatarze :icon_cool:

Napisano

Jak tam forma po wycieczce ?, mnie dała trasa troche w kość, głównie przez tą temperaturę, ale dodam, że nie byłem przygotowany na tak długi rajd i pod koniec już energia szybko odpływała. Jakbym wiedział, że tak będzie to bym zabrał jakieś jedzenie a nie jednego snickersa :teehee: ... aha, dzięki za poczęstowanie czekoladą, dała nieco energii :thumbsup:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...