Skocz do zawartości

[Sosnowiec] Pobudka,Sosnowiec sie budzi ze snu.

Sokol91

Rekomendowane odpowiedzi

Jakbym nie musiał być na 17:00 w domku to zapewniam Cię, że spokojnie mógłbym dalej śmigać. Dzisiaj dojazd pociągiem to było zło konieczne :) Ale jak Krzychu wspomniał warto było wrócić pociągiem dla tych widoczków i terenów po drodze na czerwonym szlaku.

No zajechalibyscie ale jutro :D

Jakbyśmy się rano nie po spóźniali + jechali taką trasą jak ja obrałem + nie robili zbędnych postojów to objechalibyśmy trasę w całości.

Tomek Ja bardzo chętnie bym się gdzieś wybrał tylko muszę dać odpocząć kolanu, myślę że jakaś mała pętelka max 70 km to można zrobić po okolicznych śmieciach. Ale wszystko się może zmienić jak już będzie wszystko w porządku z moim kolanem.

Można się skoczyć do Pilicy, ale nie wiem za bardzo jak tam pojechać, żeby było dużo terenu :ermm: W Niegowonicach można zjechać na czarny pieszy, za Ryczowem czarny łączy się z czerwonym rowerowym i nim dojedziemy do Smolenia i tutaj możemy zadecydować, gdzie dalej. Czy na Pilicę, czy dalej nim jedziemy aż do Podzamcza i potem wracamy asfaltem do domu czy też też gdzieś w teren wjeżdżamy :whistling:

Oj za szybko się poddajesz! Chodzi o Single Speed'a.

Bierzesz rozkuwacz w łapę. Rozpinasz jedno ogniwo. Jeden koniec przypinasz do roweru Tomka, drugi trzymasz w ręce i jazda:D dwóch rowerzystów, a tylko jeden koń pociągowy;) Single Speed w najczystszej postaci.

*******EDIT*******

To może terenami do Bukowna, potem Olkusz gdzie wjeżdżamy na czerwony szlak Orlich Gniazd. Czerwonym aż do Ogrodzieńca i powrót asfaltami?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...