Accjacek Napisano 6 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 a w Złotym to dostałem opr... że PKP jest be Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 6 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Jakbym nie musiał być na 17:00 w domku to zapewniam Cię, że spokojnie mógłbym dalej śmigać. Dzisiaj dojazd pociągiem to było zło konieczne Ale jak Krzychu wspomniał warto było wrócić pociągiem dla tych widoczków i terenów po drodze na czerwonym szlaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 7 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Jakieś plany wypadowe na zbliżający się długi weekend 11-13.11 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kysu Napisano 7 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 a w Złotym to dostałem opr... że PKP jest be PKP jest be, Koleje Śląskie są OK Zdjęcia będą pod wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 7 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 No zajechalibyscie ale jutro Jakbyśmy się rano nie po spóźniali + jechali taką trasą jak ja obrałem + nie robili zbędnych postojów to objechalibyśmy trasę w całości. Tomek Ja bardzo chętnie bym się gdzieś wybrał tylko muszę dać odpocząć kolanu, myślę że jakaś mała pętelka max 70 km to można zrobić po okolicznych śmieciach. Ale wszystko się może zmienić jak już będzie wszystko w porządku z moim kolanem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zetor65 Napisano 7 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Kysu, foty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 7 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Żebyś się nie doczekał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zetor65 Napisano 7 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Żebyś się nie doczekał I chyba tak bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 7 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Zetor65 jakbyś poczytał regulamin to byś wiedział że się nie cytuje się posta bezpośrednio nad, a poza tym nie ma to sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 7 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Widzę, że robicie sobie fajne wycieczki i przejeżdżacie koło moich terenów Co planujecie na ten weekend, ma być zimno ale chyba skusze się na wypad gdzieś na Jurę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 7 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Myślę że nie powinno być problemu aby się gdzieś wybrać, masz jakieś konkretne propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 7 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Jakby dało radę to wolałbym jakiś dłuższy wypad w sobotę się wybrać, mam całą wolną i nigdzie nie muszę się śpieszyć. W piątek za to można po okolicznych dziurach się pokręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 7 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Można się skoczyć do Pilicy, ale nie wiem za bardzo jak tam pojechać, żeby było dużo terenu W Niegowonicach można zjechać na czarny pieszy, za Ryczowem czarny łączy się z czerwonym rowerowym i nim dojedziemy do Smolenia i tutaj możemy zadecydować, gdzie dalej. Czy na Pilicę, czy dalej nim jedziemy aż do Podzamcza i potem wracamy asfaltem do domu czy też też gdzieś w teren wjeżdżamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kysu Napisano 7 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Żebyś się nie doczekał I chyba tak bedzie http://hotfile.com/dl/134461149/78f7874/Zoty_Mirw_Bobolice.zip.html Hasło wysyłam w PW Zetor: Nie mogłem tutaj wysłać do ciebie wiadomości więc dostałeś ją na Bikestats Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bros Napisano 8 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 O rzesz kurde! Ale wielki badyl ... Niewiele brakowało a Krzysiek wracałby na SS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 8 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Czy skrót SS oznacza szybkie sandały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bros Napisano 8 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Oj za szybko się poddajesz! Chodzi o Single Speed'a. Bierzesz rozkuwacz w łapę. Rozpinasz jedno ogniwo. Jeden koniec przypinasz do roweru Tomka, drugi trzymasz w ręce i jazda:D dwóch rowerzystów, a tylko jeden koń pociągowy;) Single Speed w najczystszej postaci. *******EDIT******* To może terenami do Bukowna, potem Olkusz gdzie wjeżdżamy na czerwony szlak Orlich Gniazd. Czerwonym aż do Ogrodzieńca i powrót asfaltami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0mas82 Napisano 8 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Albo bokami na Chechło i stamtąd gdzieś wbić na szlaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 8 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Ja się mogę dostosować, ale jak będzie 5 stopni, to wole sobie pośmigać po górkach bukowych, bo po 2h palce mi zamarzną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 8 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Popieram kolegę takie temperatury nie dla mnie ale można pojeździć po lasach 90% teren. Bros, jak już napisałem to się domyśliłem o co chodziło. W moim przypadku skuwacz zbędny srebrna spinka srama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kysu Napisano 8 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Ale jak będzie to marne 5 stopni to ruszamy się z domu, tylko robimy bardziej rekreację? Ciepłe ubranie, koniecznie rękawiczki i każdy z nas da radę w taką pogodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 9 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Lodzio miodzio we wtorek zapowiadają śnieżek To gdzie jedziecie i kiedy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 9 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Właśnie w piątek można by gdzieś pojechać, ale przy takiej temperaturze to lepiej w okolicy się pokręcić, chyba że macie jakieś już konkretnie pomysły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 10 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Ja proponuję, Góry Bukowe, wyjdzie ode mnie jakieś 43km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kysu Napisano 10 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Masz na myśli ten teren? http://pl.wikipedia.org/wiki/Bukowa_G%C3%B3ra_%28Grzbiet_Tenczy%C5%84ski%29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.